V kolik musí být doma vaše děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
13.2.23 09:33

Holka 13,momentálně musí být doma do 18h, pokud se jen coura. Až bude dýl světlo, bude moct být dýl. V létě pak běžné přijde na večeři a pak jde ještě ven.

Telefonovat může max do sedmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.2.23 09:44
@lussinka píše:
To je ale rozdíl, když je dítě u někoho doma a pak si ho vyzvednete. Nebo když se děcka courají po tmě ruzne po městě třeba 🤔

No to ale zakladatelka nepíše, co dítě dělá, kde je. Jen že má striktně daný čas, kdy musí být doma, nehledě na okolnosti a program dne.
Když je světlo, jsou děti venku okolo bytovky taky klidně do 9 večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
13.2.23 10:02

Striktně dané časy nemáme. Zaleží na situaci, kdy synovi končí zájmové aktivity, jestli je vsedni den/vikend/prazdniny. Chci jenom vedet kde je. Vecerku taky pevnou nema, kolikrat jdu spat driv ja. Telefonovani/chatovani neomezuju, hry na PC trochu ano, ale posledni dobou to neni treba, hraje minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
13.2.23 10:10
@VitaminC píše:
To je strasne.
Ona nechodi do kina, na zabavy, diskoteky?
Ja chodila i z brigady pozdeji.

Synovi je třeba 16 a chodí do kina tak nějak sám od sebe do kina přes den, většinou po obědě, že to spojí s jídlem. Jinak jsme neslyšela vůbec, že by někdo od nich ze školy chodil třeba na diskotéky, ale taky nevím o žádném podniku- diskotéce, kam se může pod 18, asi celkově kvůli alkoholu. Kouklala jsem, že i do Lucerny na osmdesátky se může od 18. Tak asi je jednodušší kontrolovat u vchodu občanky, než pak u baru stokrát každého. Dnes mi to přijde přísnější, než za nás. Jako vím, že mají domácí mejdany třeba, kam to teda syna netáhne zatím. Kluci dospívají později asi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.2.23 12:33

@nikitice jak který kluci. Co vím tak u syna ve třídě pařili kluci ( vč. alkoholu )na domácích party už v devítce :lol:

Třeba na jejich rozlučku ( v chatě v lese ) mám vzpomínky jako rodič do dnes ;()

Včetně nějakých diskoték na malým městě, atd…v okolí Prahy pod 18.

• Citovat
  • Upravit
74217
13.2.23 18:29

Na diskotéky se pouští, jak má děcko 15 let a prokáže se občankou. Za nás to bylo, že nás někdo protáhl i pod 15 let do clubu nebo na venkovní zábavě to nikdo neřešil.
Nedávno byla v novinách situace na diskotéce, kde jsem za mlada pařila pravidelně. Bylo tam zmíněno, že i pod 18r tam jsou děcka. Takže je to, jak to bylo za nás. Jen nás tam tehdy nikdo skoro neušlapal, jak se jim teď povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6296
13.2.23 18:40
@kocourGarfield píše:
@nikitice jak který kluci. Co vím tak u syna ve třídě pařili kluci ( vč. alkoholu )na domácích party už v devítce :lol:

Třeba na jejich rozlučku ( v chatě v lese ) mám vzpomínky jako rodič do dnes ;()

Včetně nějakých diskoték na malým městě, atd…v okolí Prahy pod 18.

Jako rodič :-) Až se bojím zeptat :-) Švára měl taky zážitek, když byl jeho syn takhle v 16 pařit. Slibil, že bude doma do 22 a v 1 mu volali ze záchytky :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nějaký lidi ho našli, jak leze po 4 přes silnici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
13.2.23 19:00

@nikitice až takhle ne, ale napíšu jen, že naše dítě bylo jediné střízlivé když už jsem ho tam přivezla, což někde v lese s mizerným signálem úžasný :lol:
Překvapilo mě že zřejmě všichni rodiče počítali, že tam budou pít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6296
13.2.23 19:12
@kocourGarfield píše:
@nikitice až takhle ne, ale napíšu jen, že naše dítě bylo jediné střízlivé když už jsem ho tam přivezla, což někde v lese s mizerným signálem úžasný :lol:
Překvapilo mě že zřejmě všichni rodiče počítali, že tam budou pít :nevim:

No jako syn má „problém“ najít holku, která v jeho věku nepije :roll: On jako ani nemůže, má autoimunitní chronickou hepatitidu. Asi by ho jedno nezabilo, ale jeho zvou holky, které vyžahnou láhev vína jak nic i tvrdý alkohol. Jenže kvůli tomu se nechce ani účastnit žádných takových setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí