Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Katka2710 píše:
Moje první dcera se narodila před termínem a byla mirove zhruba tak jako vaše abyla kojena jen do 2 měsíců a v 6 měsících měla 7,3 kg a 68 cm a druhá dcera byla menší měla 3,07kg a 47 cm už sme na půl na příkrmech v lednu má 6 měsíců a má 6,2 kg a 65 cm a 6a celou dobu sem od doktorky neslyšela žádnou výtku, holky sou spokojené a hlavně mi sama řekla že je úplně jedno kolik pribere protože i když pribere za měsíc kg tak tím že roste se to stejně srovná tak na 0,5 kg… Takže asi změnit doktorku?
Nevim, jestli je to uplne na zmenu doktorky. Treba je jinak skvela, co se tyce daignozy nemoci apod.
Nekteri doktori jsou strasne ujeti na hmotnost deti. Treba kamaradku hrozne stresovala pediatricka jeji dcery, ze ta dcera ve 4 letech pri 107 cm vazi 14 kg. Pritom ta holcicka byla plna energie, mrstna, obratna, vsude vylezla. Ale doktorka ji chtela hnat po vysetrenich.
A mladsi dcera ve 4 letech pri 106 cm vazila 21,5 kg. Na hristi nevylezla ani na prvni pricku zebriku, nevlezla do vany. Ale podle doktorky byla v poradku. A to mely obe stejnou kvalitni stravu - domaci zeleninu a ovoce, maso, minimum cukru.
@Janča6 píše:
Nevim, jestli je to uplne na zmenu doktorky. Treba je jinak skvela, co se tyce daignozy nemoci apod.Nekteri doktori jsou strasne ujeti na hmotnost deti. Treba kamaradku hrozne stresovala pediatricka jeji dcery, ze ta dcera ve 4 letech pri 107 cm vazi 14 kg. Pritom ta holcicka byla plna energie, mrstna, obratna, vsude vylezla. Ale doktorka ji chtela hnat po vysetrenich.
A mladsi dcera ve 4 letech pri 106 cm vazila 21,5 kg. Na hristi nevylezla ani na prvni pricku zebriku, nevlezla do vany. Ale podle doktorky byla v poradku. A to mely obe stejnou kvalitni stravu - domaci zeleninu a ovoce, maso, minimum cukru.
Prosim te a nevis, cim to bylo u te druhe holcicky? Ma nejakou poruchu nebo nemoc?
@Melodie91 píše:
Prosim te a nevis, cim to bylo u te druhe holcicky? Ma nejakou poruchu nebo nemoc?
Netusim. Ti rodice to neresi
Oni jsou tak zblbli doktorkou, ze porad resi tu hubenou. A o te silnejsi jen rikaji, ze je holt silna. Ja uz jim rekla, ze bych spis resila tu mladsi, ze s tou stravou je divne, ze je tak silna, ze bych se bala nejake poruchy. Ale oni to nechteji slyset a jen “narikaji” nad tou starsi ![]()
Te mladsi je ted 7 let a stale je silna a neobratna.