Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
je tu nekdo, kdo se taky tesi v zari na sve prvni miminko? A jak zvladate ta horka? Jelikoz je takove teplo, ze se da byt bud u vody nebo doma, tak bych si rada kratila cas tady s vami
Zatim mi nic nenateklo ani me nic moc neboli, ale lip by mi bylo, kdyby byl malinkej uz v kocarku ![]()
@moonnicka ahojky ja mam termin na zacatku zari a ta vedra ma davaji zabrat, skoro nespim, zacinam se take desit porodu a tak nejak uz bych to rada mela za sebou ![]()
Jo holky já mám termín 3. řijna a ty horka sou hrozný a jak píše márty už se začínám děsit porodu a ne málo
@Veveruska87 @Marty30 ahoj holky
presne tak, uz aby to bylo..ja se ani porodu nedesim, spis se vazne tesim a mam takovou svoji optimistickou vizi, ze to na me doma prijde, rychle budem v porodnici a tak max. za tri hodky nebudeme mit co delat ![]()
Ahoj holky, přípojte se tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/168/?… je to už hodně rozjetá diskuze pro zářijové termíny
![]()
@moonnicka To já se porodu bojím ale jak jsou tyhle vedra tak už bych malou měla nejradši venku ![]()
@Veveruska87 ja prave presne nevim ceho se mam bat, bolest si predstavit nedovedu ani pri porodu ani pri siti a vzdycky si reknu, ze to zvladla kazda, tak ja musim taky… ![]()
@moonnicka Jo to já si říkám taky že to zvládlo tolika ženskej že to musím zvládnout taky ale i přes to se bojím. Jde s tebou chlap k porodu?
Ahoj holky, taky mám termín v září. Přesně 2.9. Zatím žádná nervozita ani obava z porodu. Těšení se na toho našeho drobečka převládá.
Partner chce jít k porodu. Doufám, že to tak i bude.
Holky tezko rict, jeslti pujde nebo nepujde…ma do 18.9. jeste dost casu na rozmyslenou…ale uz ted mi rika, ze vi, ze bude vic nervozni nez ja (byl z toho paf i na ultrazvuku)..planuje ze uz si musi dat do auta rucniky a vodu, kdyby nahodou me to chytlo nekde po ceste nekam
asi samotnej porod prezije, ale ta bezmoc, kdyz me uvidi jak me to boli a nemuze nic delat…rikal, ze ma rad veci pod kontrolou, ale u tohohle to asi moc nepude
kazdoapdne nechavam to na nem..kdyz odejde tesne pred tim, nez bude malej venku, tak mu to urcite za zly mit nebudu
lepsi nez kdyby na to mel mit nejakou spatnou vzpominku…ale zvedavost bude silnejsi ![]()
@sarou Jé ja 1.9.
Nerodíš v Praze třeba? ![]()
@moonnicka Myslím, že určitě nemá cenu tlačit na pilu. Když bude chtít tak zůstane, když ne tak ne
Souhlasím se Tebou
Můj partner u porodu určitě bude, už je na to natěšený jak bude přestrihovat pup. šnůru a jak si ho pak půjde s doktorama vážit atd ![]()
@moonnicka Já mám termín 9.9 a přítel k porodu jde a jsem z to hrozně moc ráda
Ja si myslim, ze kdyz uz me tam poveze, tak uz to vse ostatni vydrzi a ve finale za to bude rad, ze tam byl
ja tam taky musim ![]()