V září 2013 budeme mít první miminko :)

515
29.7.13 10:37

V zari 2013 budeme mit prvni miminko :)

Ahoj holky :) je tu nekdo, kdo se taky tesi v zari na sve prvni miminko? A jak zvladate ta horka? Jelikoz je takove teplo, ze se da byt bud u vody nebo doma, tak bych si rada kratila cas tady s vami :) Zatim mi nic nenateklo ani me nic moc neboli, ale lip by mi bylo, kdyby byl malinkej uz v kocarku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11626
29.7.13 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
29.7.13 11:06

@moonnicka ahojky ja mam termin na zacatku zari a ta vedra ma davaji zabrat, skoro nespim, zacinam se take desit porodu a tak nejak uz bych to rada mela za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
29.7.13 11:08

Jo holky já mám termín 3. řijna a ty horka sou hrozný a jak píše márty už se začínám děsit porodu a ne málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.7.13 11:09

@Veveruska87 @Marty30 ahoj holky :) presne tak, uz aby to bylo..ja se ani porodu nedesim, spis se vazne tesim a mam takovou svoji optimistickou vizi, ze to na me doma prijde, rychle budem v porodnici a tak max. za tri hodky nebudeme mit co delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 11:10

Ahoj holky, přípojte se tady: https://www.emimino.cz/…nkovani/168/?… je to už hodně rozjetá diskuze pro zářijové termíny ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
29.7.13 11:12

@moonnicka To já se porodu bojím ale jak jsou tyhle vedra tak už bych malou měla nejradši venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.7.13 11:14

@Veveruska87 ja prave presne nevim ceho se mam bat, bolest si predstavit nedovedu ani pri porodu ani pri siti a vzdycky si reknu, ze to zvladla kazda, tak ja musim taky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
29.7.13 11:19

@moonnicka Jo to já si říkám taky že to zvládlo tolika ženskej že to musím zvládnout taky ale i přes to se bojím. Jde s tebou chlap k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
29.7.13 13:10

Ahoj holky, taky mám termín v září. Přesně 2.9. Zatím žádná nervozita ani obava z porodu. Těšení se na toho našeho drobečka převládá. :hug: Partner chce jít k porodu. Doufám, že to tak i bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.7.13 13:27

Holky tezko rict, jeslti pujde nebo nepujde…ma do 18.9. jeste dost casu na rozmyslenou…ale uz ted mi rika, ze vi, ze bude vic nervozni nez ja (byl z toho paf i na ultrazvuku)..planuje ze uz si musi dat do auta rucniky a vodu, kdyby nahodou me to chytlo nekde po ceste nekam :D asi samotnej porod prezije, ale ta bezmoc, kdyz me uvidi jak me to boli a nemuze nic delat…rikal, ze ma rad veci pod kontrolou, ale u tohohle to asi moc nepude :D kazdoapdne nechavam to na nem..kdyz odejde tesne pred tim, nez bude malej venku, tak mu to urcite za zly mit nebudu :) lepsi nez kdyby na to mel mit nejakou spatnou vzpominku…ale zvedavost bude silnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
29.7.13 13:40

@sarou Jé ja 1.9. :-) Nerodíš v Praze třeba? :-)

@moonnicka Myslím, že určitě nemá cenu tlačit na pilu. Když bude chtít tak zůstane, když ne tak ne :) Souhlasím se Tebou ;) Můj partner u porodu určitě bude, už je na to natěšený jak bude přestrihovat pup. šnůru a jak si ho pak půjde s doktorama vážit atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
29.7.13 13:41

@moonnicka Já mám termín 9.9 a přítel k porodu jde a jsem z to hrozně moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
29.7.13 14:06

Ja si myslim, ze kdyz uz me tam poveze, tak uz to vse ostatni vydrzi a ve finale za to bude rad, ze tam byl :) ja tam taky musim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
29.7.13 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat