Vadi mi mýt dceru mezi nohama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
26.5.21 21:43
@Anonymní píše:
@Russet no mozna tam je nejaky psychicky problem z meho detstvi, ale opravdu se nepamatuji.

To může fakt být jen tím, že někdo, nemuseli to být ani rodiče, se nějak špatně vyjadřoval. I nechtěně třeba. Ale na druhou stranu určitý respekt a odstup by asi měl být i u dětí. Já bych ho měla u cizích asi. U vlastního mi to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.5.21 21:45
@Anonymní píše:
zas je fajn, ze uz ted vnimas, ze proste i malym detem by melo byt doprano nejaky to soukromi… znam zas kamaradku, ktera snad jeste v 10ti holce kontrolovala jestli to ma umyty spravne… a nema skoro vubec pred ni stud… takovej pro me fakt extrem na druhou stranu…

Jj, učit ji, aby se umyla sama a respektovat její intimitu. Desetiletou holku bych nekontrovala, jen kdyby si stěžovala na nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
26.5.21 21:47

@Alriga proč by to měl být troll…to je teď tady taková klasika… buď uživatelky reagují negativně, posměšně, urážlivě nebo je to troll :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 21:49

@Russet v tech deseti letech to uz mi prijde teda zas jina liga 8o to si nedovedu predstavit. Mozna mas pravdu no, clovek si takove veci kolikrat ani nepamatuje. Je fakt, ze ted bojujeme s nocnikem a moje mama dceri rekla, ze je zla holka a nebude ji takhle mit rada.. Az me to zarazilo. Tak jestli treba nekdy pronesla podobny komentar…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.21 21:51

@Salorka dekuji, taky mi to tak pripada. Tohle zrovna neni tema o kterem bych se bezne bavila s kamaradkama :oops: tak
jsem rada, ze se muze clovek takto anonymne zepta

• Citovat
  • Upravit
14376
26.5.21 21:54

@Salorka s tímhle naprosto souhlasím. Jakmile se objeví nějaké kontroverznější nebo méně časté téma, tak se jedná, dle některých uživatelek, okamžitě o trolla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
26.5.21 21:54

Tak já mám trochu divný pocit taky, ale u nás je dcera už starší (3,5 roku) a máme doma miminko, tak hlavně od té doby to vnímám jinak. Asi jak si člověk uvědomí, že už to není úplně malé dítě… Rovnou bych se zeptala, jestli můžu - odkdy se u vás už děti myly samy? Jako mycí houbou už se dcera mydlí sama, akorát ten spodek a vlasy ještě myjeme my, no a taky splachování po namydlení, protože jinak by byla vytopená celá koupelna. Holt asi budeme muset pořídit sprchový závěs… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.5.21 22:18
@Anonymní píše:
@Russet v tech deseti letech to uz mi prijde teda zas jina liga 8o to si nedovedu predstavit. Mozna mas pravdu no, clovek si takove veci kolikrat ani nepamatuje. Je fakt, ze ted bojujeme s nocnikem a moje mama dceri rekla, ze je zla holka a nebude ji takhle mit rada.. Az me to zarazilo. Tak jestli treba nekdy pronesla podobny komentar…

Proč je zlá holka?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.5.21 22:19
@Anonymní píše:
@Salorka dekuji, taky mi to tak pripada. Tohle zrovna neni tema o kterem bych se bezne bavila s kamaradkama :oops: tak
jsem rada, ze se muze clovek takto anonymne zepta

Nevím, asi není téma, co bych s jednou dětnou kamarádkou neuměla řešit. Ale máme obě kluky podobného věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
26.5.21 22:24

A to si představ, že malým klukům ještě stojí ty jejich tycky. To je teprve mazec… :lol: beru to jak to je, až vyroste, ani jedna z vás si na to nevzpomene. Časem ji naucis mýt se sama… a za chvíli nebudou ani pleny, počkej až ti bude dělat komín s pokadenym kadakem na záchodě, pak si vzpomenes ještě na to, jak bylo hezké prebalovat jen pocuranou pipku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
26.5.21 22:33
@Anonymní píše:
zas je fajn, ze uz ted vnimas, ze proste i malym detem by melo byt doprano nejaky to soukromi… znam zas kamaradku, ktera snad jeste v 10ti holce kontrolovala jestli to ma umyty spravne… a nema skoro vubec pred ni stud… takovej pro me fakt extrem na druhou stranu…

Neměla ta dcera kamaradky srostle stydké pysky? Ono se to pak musí docela dlouho hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
26.5.21 22:34
@Anonymní píše:
@Melodie91 ja jsem to donedavna mela taky tak. Ale proste tim asi jak roste, tak
je mi to neprijemny..

Ja to jako chapu…ja to proste vnimam jako ukol :nevim: sama se neumyje a udelat se to musi..verim, ze dcera to nijak nevnima, spis si myslim, ze to bude naopak brzy nepeijemne manzelovi.., ale nejspis to souvisi vsechno se vsim..u nas se chodilo doma nahy, nemela jsem nikdy problem resit s mamou intimni problemy…s holcickou se pusinkujem na pusu, to spouste kidi taky vadi, resp neni prijemne :nevim:…ted to nejak prekonas a sama se to casem nauci :) s tim se neda nic delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
26.5.21 22:34

Zakladatelko neřeš to a dělej to automaticky.My třeba jsme řešili synechii a šlo se na gyndu. Doktor říkal kontrolovat. A to do 7 let! Nebyla jsem z toho nadšená ale je to moje dítě a šlo o zdravotní problém. Je to za náma a vůbec jsem nad tím nepřemýšlela!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
26.5.21 22:36
@Verurizeckova píše:
A to si představ, že malým klukům ještě stojí ty jejich tycky. To je teprve mazec… :lol: beru to jak to je, až vyroste, ani jedna z vás si na to nevzpomene. Časem ji naucis mýt se sama… a za chvíli nebudou ani pleny, počkej až ti bude dělat komín s pokadenym kadakem na záchodě, pak si vzpomenes ještě na to, jak bylo hezké prebalovat jen pocuranou pipku :lol:

Joji synova první erekce mě docela rozhodila z konceptu(manžel se mi fakt hodně smál :lol:), ale taky to beru tak jak to je :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
26.5.21 23:03

Taky mi to přišlo divný. Hlavně když měl syn 100× denně erekci a člověk mu ještě musel různě ohýbat pinďu aby nečůral z plenky ven. :) Teď už se tomu tak maximálně zasmějeme když ráno čůrá v sedě před nočník. Je to dítě a ještě nepotřebuje žádný svůj prostor, soukromí, intimní zónu. Tu ať má až se sám umyje a utře zadek. Nesmíte nad tím tolik přemýšlet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí