Vadí váha těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.21 23:53
@Anonymní píše:
Holky,

Měřím 165 a vážím 49kg, mám takové geny, jim co chci a kdy chci a sportuji 2× týdne, žádné diety nedrzim. Menstruaci mám +-2 dny pravidelně. Kamarádka mi řekla, ze díky váze budu mít problém otěhotnět. Což začíná byt aktuální. Jenomže já nikdy nepribrala, maximálně muzu přestat cvičit a ladovat se čokoládou a nesmyslama a budu mít kilo nahoře.

Myslite ze to je pravda? Já jsem hodně drobná, není to ze bych byla vychrtla a jsem taková cely život. Plus myslím ze tělo funguje víceméně dobře.

Dekuji moc
Úplně bez problému. Mám 165cm a 48-50kg. 2× otěhotnění na první šťouch a zdravé děti. Žádný stres. :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
2035
4.1.21 07:56
@Anonymní píše:
Holky,

Měřím 165 a vážím 49kg, mám takové geny, jim co chci a kdy chci a sportuji 2× týdne, žádné diety nedrzim. Menstruaci mám +-2 dny pravidelně. Kamarádka mi řekla, ze díky váze budu mít problém otěhotnět. Což začíná byt aktuální. Jenomže já nikdy nepribrala, maximálně muzu přestat cvičit a ladovat se čokoládou a nesmyslama a budu mít kilo nahoře.

Myslite ze to je pravda? Já jsem hodně drobná, není to ze bych byla vychrtla a jsem taková cely život. Plus myslím ze tělo funguje víceméně dobře.

Dekuji moc

Jestli ti spis kamarádka nezávidí štíhlou postavu ;) Měla jsem to taky takhle jako ty, akorát se to pak změnilo. Dneska už si hlídám zdravý jídelníček, abych váhu udržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.1.21 10:09
@Anonymní píše:
@mackA159 jak se ti povedlo odrodit s těmito mírami 4 kilove děťátko? 8o :mrgreen: :srdce:

Ale toto není o váze, ale o pánvi. A tu můžeš mít dost širokou i když jsi drobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.1.21 10:14

@Ajkule Znám paní, vypadá jako dítě hubená až klučičí postava a malá. Ma 2deti…když jdou spolu tak to vypadá že jdou děti tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.1.21 14:41

Tak to nevím, sousedska je hubená jak lunt a má dětičky :-) prý neměla nikdy problém otěhotnět a moje mamka, když mě čekala, tak otěhotněla se 45 kg… Prý nakonec musela i na kapačky… :-) za to já jsem jiná liga :D… takže nebála bych se, že by byl problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí