Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Russet Můj také ne, ale jsme v tom dost specifická rodina. Kolem nás je to obvykle tak, že děti chodí spát v sedm a tatínkům se moc nepoštěstí, aby přišli domů před pátou. Často jsou rádi, že stihnou tu sedmou.
Nevadilo by mi ani jedno, uvitala bych to. Mam rada kulturni rozmanitost a multikulturni skolky a vzdelavani uprednostnuji.
My to mame specificke. Manzel je 15 dni v mesici porad doma s nami, ma volno, cokoli s deckama podnika a 15 dni ma turnus ve svete v praci a jsem s nimi sama. Decka to chapou, proste pracovat se musi. Pracuje tatka, pracuje mamka.
Kdyz je pryc, tak se vyuziva skype pres velkou tv, takze stejne ho vidi, jak kdyby sedel vedle nas.
Nevadilo by mi to, pokud by mluvil anglicky nebo jiným jazykem, kterému má děti učit. Pokud by půl dne mluvil komolenou češtinou, tak by mi to vadilo. Jo a jsem z malomesta ![]()
@meditinka dítě bych ve všech případech, které uvadíš do školky dala - jen by mi přišlo zvláštní, že ve školce pracuje muž - ještě jsem se s tím nesetkala a přijde mi to jako typicky ženská práce, bylo by mi jedno, jaké je národnosti, pleti nebo vyznání - jen teda pokud mluví anglicky, asi by bylo fajn, aby tam by někdo, kdo na ty děti mluví taky česky
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.