Váha miminka v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
15.11.10 20:46
trace píše:
To jsi byla asi na císaře, ne? Si jinak nedokážu představit rodit takovýho chlapáka :-)

Samozřejmě :D ještě den před porodem na kontrole mi doktor do prukazky napsal váha plodu přesahuje možnosti softwaru :D Tak me na druhej den ráno rovnou rezervovali, že ten tam nemůže být už ani den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 20:48
Gabinka1 píše:
mmch slyšela jsem i o tom, že UZ se sekne průměrně o 0,5kg oběma směry, ale i vím o tom, kdy se sekl o kilo (měla jsem kliku. Mě se plus mínus pár gramů trefil přesně)

Jo o to mi jde aby byl pohodový. Mě každej říká že musím pořád něco dělat, že není dobrý sedět. Dobře no tak zatím ted bydlím u rodičů než s přítelem zařídíme celý byt, takže uklidím a nemám co dělat, na procházky jsem dříve moc nechodila, přítel hodně pracuje a nějak nikdo nemá čas je absolvovat semnou a mě se nechtělo samo, ted jsem se už trochu vzchopila tak chodím sama alespoň na hodinku denně. Už jsem si předpatila i plavaní pro těhotné byla jsem jednou a pak už nešla, našli mi nějaké četné bakterie a to jsem měla tampon nevím jestli to bylo z toho, ale už jsem radši na plavání nešla aby se to nezhoršilo… :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.10 20:50

Jaký si užívala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.10 20:51
Anonymní píše:
Jaký si užívala vitamíny????? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
871
15.11.10 20:52

A jak dlouho jsi brala ty těhu vitamíny? Měli by asi zvednout normy, aby se mimčo dalo změřit i když je větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 20:53
Klovasa píše:
trace píše:
To jsi byla asi na císaře, ne? Si jinak nedokážu představit rodit takovýho chlapáka :-)
Samozřejmě :D ještě den před porodem na kontrole mi doktor do prukazky napsal váha plodu přesahuje možnosti softwaru :D Tak me na druhej den ráno rovnou rezervovali, že ten tam nemůže být už ani den :D

A v jakém týdnu jsi rodila?…Jsme staršně zvědavá :-D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2858
15.11.10 20:53
Anonymní píše:
Jaký si užívala?

Calibrum babyplan a poté calibrum mami a v tom 31.tt mi je utnul ačkoliv mi je sám naordinoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.11.10 20:54

jojo, to je v pořádku nesedět a chodit:) V obou případech jsem asi 3 dny předp orodem absolvovala zoo (pravda, u druhého to bylo vcelku „o porod venku“ :D )

No taky jsme v diskusi měly holku, která doktorům tvrdila, že to dítě je velký. Nevěřili, neměřili. Nechali přenášet. Pak se začalo rodit (už si nevybavuju, zda vyvolávaně). A pořád nic a že to bude velký dítě. Pak chtěli udělat CS, ale dítě se začalo tlačit ven, už bylo moc velký…dítko mělo hnedle 5kg a nebylo to první dítko, o kterým vím s takovou váhou… :)

Ale někdo prostě fakt i těch 4,5kg vytlačí líp než např. i 3kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.11.10 20:55
Anonymní píše:
Klovasa píše:
trace píše:
Samozřejmě :D ještě den před porodem na kontrole mi doktor do prukazky napsal váha plodu přesahuje možnosti softwaru :D Tak me na druhej den ráno rovnou rezervovali, že ten tam nemůže být už ani den :D
A v jakém týdnu jsi rodila?…Jsme staršně zvědavá :-D :mrgreen:

Rodila jsem 40+3, a tu poslední noc, co jsem byla doma a veděla, že ráno jdu, tak sem se modlila,abyc mě to nezačalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
trace píše:

Uplne normalne jako kazde jine ditko bych rekla :lol: .
Mala mela 4620g pri narozeni odhad byl 4kg takze ve vaze to nebude :wink: .
A jinak ve 32jsme meli vahu taky okolo 1700g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871

Tak ty jsem brala taky a pak se mi z nich začalo dělat :poblion: , tak jsem je vysadila a brala jen Jodid a magnezko. No asi na tom něco pravdy bude, že po vitamínech se rodí větší miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.11.10 20:56

co se vitamínů týče, tak jsem se zas dozvěděla spíš o Mamavitu, že ten problém měl.

Calibrum jsem brala v obou těhotenstvích.

Spíš než vitamíny na to ale má vliv vcelku genetika (pokud tam neni nějakej problém svýživou miminka nebo naopak např. cukrovka). A u nás to sedělo. Zatímco já měla pod 3kg a brácha 3kg, v manželovo rodině byly děti 3,6 - 3,8 a 4kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sit
33
15.11.10 20:56

ahoj, můžu se tě zeptat jak jsi vysoká? Prej hodně záleží na výšce matky. U mně to také vypadá, že bude mimís hodně velký, tak mně zajímá jestli pujdu také rovnou na císař. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.11.10 20:57

a myslim, že jinak ta teorie s vitamínama snad byla vyvrácena, ale jistá si nejsem (jo vlastně u mladší jsem je brala, ale jen na začátku, pak jsem se na to vydlábla sama, byla jsem líná :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.11.10 20:57

Jojo s těmi miminky o velké váze je to hlavně jak je velká pánev…Já jí měla hrozně malou…já takovej malej chcípáček…mám 163cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí