Váha miminka v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
15.11.10 20:58
Sit píše:
ahoj, můžu se tě zeptat jak jsi vysoká? Prej hodně záleží na výšce matky. U mně to také vypadá, že bude mimís hodně velký, tak mně zajímá jestli pujdu také rovnou na císař. :cry:

Sit koho??Ja mam 172cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
kattkka píše:
trace píše:
To jsi byla asi na císaře, ne? Si jinak nedokážu představit rodit takovýho chlapáka :-)
Uplne normalne jako kazde jine ditko bych rekla :lol: .
Mala mela 4620g pri narozeni odhad byl 4kg takze ve vaze to nebude :wink: .
A jinak ve 32jsme meli vahu taky okolo 1700g

Nestraš, my 1700 měli v 30+1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
Sit píše:
ahoj, můžu se tě zeptat jak jsi vysoká? Prej hodně záleží na výšce matky. U mně to také vypadá, že bude mimís hodně velký, tak mně zajímá jestli pujdu také rovnou na císař. :cry:

spíš na rozměrech pánve, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
Klovasa píše:
Anonymní píše:
Klovasa píše:
trace píše:
To jsi byla asi na císaře, ne? Si jinak nedokážu představit rodit takovýho chlapáka :-)
Samozřejmě :D ještě den před porodem na kontrole mi doktor do prukazky napsal váha plodu přesahuje možnosti softwaru :D Tak me na druhej den ráno rovnou rezervovali, že ten tam nemůže být už ani den :D
A v jakém týdnu jsi rodila?…Jsme staršně zvědavá :-D :mrgreen:
Rodila jsem 40+3, a tu poslední noc, co jsem byla doma a veděla, že ráno jdu, tak sem se modlila,abyc mě to nezačalo :D

A jéje to jsem zvědavá na sebe jak dlouho ho budu nosit, no jsem dost unavená dneska jdu brzy tak se tu mějte ženský díky a za odpovědi…Hezký zbytek večera, těhu a pohody :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
24320
15.11.10 20:59
trace píše:
kattkka píše:
trace píše:

Ultrazvuk neni presny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.11.10 20:59
Gabinka1 píše:
Sit píše:
Me panev nikdo nemeril.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.10 21:01
Gabinka1 píše:
Sit píše:

Jinak já měřím 159cm jsem takovej trpaslík

• Citovat
  • Upravit
2858
15.11.10 21:01
Gabinka1 píše:
co se vitamínů týče, tak jsem se zas dozvěděla spíš o Mamavitu, že ten problém měl.

Calibrum jsem brala v obou těhotenstvích.

Spíš než vitamíny na to ale má vliv vcelku genetika (pokud tam neni nějakej problém svýživou miminka nebo naopak např. cukrovka). A u nás to sedělo. Zatímco já měla pod 3kg a brácha 3kg, v manželovo rodině byly děti 3,6 - 3,8 a 4kg…

Jojo, to mi říkali v porodnice o té genetice…Já měla 4,40kg a manžel 4,57kg, což se dalo čekat velké miminko :)Ale muj bratr měl tři kg a manželova sestra ani ne ty tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
15.11.10 21:02

My teď měli v 31.tt. 2000g.
UTZ je hodně nepřesný. Před porodem první dcerky mi prorokovali 4200g. Malá měla 3800g. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
kattkka píše:
trace píše:
kattkka píše:
trace píše:
Ultrazvuk neni presny.

V to taky doufám, doktor předběžně odhadl váhu na 3,5 kila. No uvidíme, já přibírám už celkem málo, tak půl kila za ten týden a teď naposledy jsem ještě půl kila zhubla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
Klovasa píše:
Gabinka1 píše:
co se vitamínů týče, tak jsem se zas dozvěděla spíš o Mamavitu, že ten problém měl.

Calibrum jsem brala v obou těhotenstvích.

Spíš než vitamíny na to ale má vliv vcelku genetika (pokud tam neni nějakej problém svýživou miminka nebo naopak např. cukrovka). A u nás to sedělo. Zatímco já měla pod 3kg a brácha 3kg, v manželovo rodině byly děti 3,6 - 3,8 a 4kg…
Jojo, to mi říkali v porodnice o té genetice…Já měla 4,40kg a manžel 4,57kg, což se dalo čekat velké miminko :)Ale muj bratr měl tři kg a manželova sestra ani ne ty tři :)

Ja mela 3300g a pritel taky tak nejak.takze zde genetika selhala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
15.11.10 21:03
kattkka píše:
Sit píše:
Sit koho??Ja mam 172cm

Já tu taky tápu, co je na koho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.11.10 21:04
Klovasa píše:
kattkka píše:
Sit píše:
Sit koho??Ja mam 172cm
Já tu taky tápu, co je na koho :D

Jinak Sit toto zalezi i na porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sit
33
15.11.10 21:04

No já mám právě kamarádku u které předpovídají velké mimi a spíš než šířku pánve pořád řeší její výšku. Nechápeme proč, co má jinak než holka s výškou 178? Kamarádka měří cca 154 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
15.11.10 21:06
Sit píše:
No já mám právě kamarádku u které předpovídají velké mimi a spíš než šířku pánve pořád řeší její výšku. Nechápeme proč, co má jinak než holka s výškou 178? Kamarádka měří cca 154 cm.

To by mě taky zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky