Váha plodu před porodem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4760
1.2.12 16:57

oni se ty váhový odhady můžou zmýlit i o celý kilo, jak už je mimčo velký, tak to kolikrát nezměří přesně a pak ty odhady hodně haprujou, takže bych to nebrala jako bernou minci :mrgreen:
týden před porodem mi odhadli 3,7 a malej měl 3,46 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.2.12 16:57

Tak já brala vitamíny celé těhu,syn vážil 3390 g,a to mě celou dobu strašili ,že bude hodně malí.Přitom já měřím 174c, a manžel o 1 cm míň.
Tak bych tomu měření moc nevěřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.2.12 17:41
Gladys píše:
Odhad váhy je +-autobus, četla jsem tu někdy i v diskuzích, že se odhad lišil o kilo :roll: A jinak na poměru velikosti dítěte a matky zas až tak nezáleží, kolikrát jde větší dítě jak po másle a s prtětem se ženská nadře ;)

S tím nemohu souhlasit. Na poměru výška matky a váha a výška dítěte hodně záleží. Mám 156cm a moje gyn. mě dopředu upozornovala, že dítě nemusím porodit, protože když bude velké, tak nedorotuje tak jak má a nenarovná se ve mě. A bohužel se tak stalo, odhad váha před porodem 3700 +- 300g. A nakonec to byl akutní císař, protože prcek nešel ven.
Pro zakladatelku - vitamíny jsem brala asi jenom do třetího měsíce. Manžel vysoký 167cm váha 80, já 156cm váha 70. Prcek se narodil 51cm a 3,6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101835
1.2.12 18:48
hefilka píše:
Gladys píše:
Odhad váhy je +-autobus, četla jsem tu někdy i v diskuzích, že se odhad lišil o kilo :roll: A jinak na poměru velikosti dítěte a matky zas až tak nezáleží, kolikrát jde větší dítě jak po másle a s prtětem se ženská nadře ;)
S tím nemohu souhlasit. Na poměru výška matky a váha a výška dítěte hodně záleží. Mám 156cm a moje gyn. mě dopředu upozornovala, že dítě nemusím porodit, protože když bude velké, tak nedorotuje tak jak má a nenarovná se ve mě. A bohužel se tak stalo, odhad váha před porodem 3700 +- 300g. A nakonec to byl akutní císař, protože prcek nešel ven.
Pro zakladatelku - vitamíny jsem brala asi jenom do třetího měsíce. Manžel vysoký 167cm váha 80, já 156cm váha 70. Prcek se narodil 51cm a 3,6kg.

No, ono na poměru výšky a váhy matky a dítěte až zas tolik nezávisí, ale malé matky mohou mít tebou popisovaný problém, bez ohledu na velikost dítka.
Mám kamarádku, která má 148 cm a měla rovnou plánovaného císaře a to dítko nebylo nijak zvlášť velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.2.12 19:33

brala jsem vitamíny obě těhotenství po celou dobu až do porodu a syn měl 2910 g a dcera 2720 g. Takže vitamínama to nejspíš nebude. A před porodem mi odhadoval o 300 g víc než skutečně měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí