Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kolik je ti let? Já měřím 174 cm. Do 25 let jsem vážila 50 kg, i když jsem vyloženě žrala obrovské porce jídla, i sladkostí. A nevypadala jsem vyhuble. V 25 letech jsem podstoupila hormonální léčbu, a to jsem během 2 měsíců přibrala na 70 kg
Pak jsem zhubla, před otěhotněním v 29 letech jsem vážila 57 kg, stejně tak po porodu, bez práce. Letos mi bude 40 let, jsem po 4 porodech, vážím 63 kg, ale už se musím hlídat. A věřím, že když začnu sportovat, tak to půjde pod 60 kg.
@Janča6 Je mi 30. Ja bych brala tech 55 jenomze se mi neda nijak zhubnout.
@Anonymní píše:
Mám 177, roky jsem mívala 62kg a vypadala jsem jak smrtka.
@Anonymní píše:
Tak jako podle mě je u tvé výšky reálné vážit 55 kg. Cvičíš? Jíš sladkosti?
@Anonymní píše:
Asi je to pro tvoje tělo nepřirozená váha, proto nejde zhubnout. Myslím, ze 60 je na tu výšku dost dobrý, nech to jak to je.
@Anonymní píše:
Holky ktere mate tech 175 cm, kolik tak vazite? Ja mam 60 kg, chtela by mit 55 kg. Je to realne?
Váha je příliš nízká pro tuto výšku. Těch 60 bych brala jako dostačující. Hodně ale záleží jak moc “pevná” jsi. Spíše bych doporučila cvičit a zpevnit se, pokud nejsi při teto kombinaci váhy a výšky spokojena, nebo bych řešila proč ti to přijde moc.
@Janča6 Cvicim a zacinam s behem, sladke vubec nejim, ani cukr krome ovoce. Nejim ani rohliky, chleba. Jim docela zdrave.
Otazka je, jestli to bude hezké a tělu prospěšné. Já jsem ráda, že jsem po dětech trochu nabrala a už tyhle míry nemám.
Záleží na postavě, ale těch 55 je na tvoji výšku málo. To je tak ideál u mě, když mám o 10cm min
pokud cvičíš a mas svaly, tak není reálné se na takovou váhu dostat, svaly váží dost. Bys musela byt jak anorekticka.
@Kriss Tak svaly moc nemam, zas necvicim nejak brutalne, cca 30 minut denne, vetsinou tabatu. Mam hodne hubene ruce. Zas nechci vypadat jak chlap mit svaly jeste k moji vysce.
Já teda mám 182 cm a když jsem měla 68kg tak jsem měla jen kosti obalené kůží a všichni mě posílali na léčení. Dnes je mi 49 a kdybych měla 78 byla bych naprosto štastná a tehdy jsme si b.lbec myslela, že mám moc:-), přitom na fotkách vypadám fakt dobře. Ale já na tu váhu nikdy nevypadám, vždy vypadám hubenější o dost. Každý to má v tomhle jinak. Ale radila bych neřešit nějaké číslo, ale žít a zabývat se něčím jiným. 175 cm a 60kg je víc než skvělé. Problém bude jinde v seběvědomí než ve váze. A to bys měla řešit.
Příspěvek upraven 29.02.24 v 14:31
@Anonymní píše:
@Kriss Tak svaly moc nemam, zas necvicim nejak brutalne, cca 30 minut denne, vetsinou tabatu. Mam hodne hubene ruce. Zas nechci vypadat jak chlap mit svaly jeste k moji vysce.
Ale cvičíš, ono to nemusi byt hned vidět, ale když cvičíš, tak svaly budou nahrazovat tuk, nemusis byt zrovna Rambo. A svaly jsou tezsi, takže cvičením ti naopak muze jít váha nahoru a přitom budeš mít postavu štíhlejší a pevnější. Proč tolik bazirujes na te váze?
Tohle mi zavání nějakým problémem a ppp. Já mám 175 cm, v pubertě jsem se pohybovala mezi 55-59 kg a to jsem byla fakt hubená. Jednou dobou jsem měla 72 kg a to jsem měla akorát trochu zakulacené rysy, teď mám 65 a cítím se dobře, jsem tak nějak zdravě „hubená“, nadváhu nemám. Chtít 55 kg mi přijde už podváha…
Holky ktere mate tech 175 cm, kolik tak vazite? Ja mam 60 kg, chtela by mit 55 kg. Je to realne?