Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat vážím 173cm a vážím 77kg je to hodně? Porad něco zobu chci být stihla
Tak nezobej nesmysly.
To zalezi na stavbe tela. Treba ja ted pri vysce 174 cm vazim 64 kg a je to fakt moc. Potrebuju par kg dolu a zpevnit. Nekdo by pri 174/64 vypadal fantasticky a nekdo treba hubene.
No asi minimalne par kilo navic mit budes. Ja mam 171 centimetru a se 67 kily jsem tak akorat, jakmile se to prehoupne pres 72, uz jsem oplacanejsi a na 75 jsem vylozene rozkydla. A to mam hodne svalu a sportovni postavu, proto je ta vyssi vaha (myslim tech 67 na 171 centaku) u me v pohode.
Tvoje BMI je 25,7… což je na samé spodní hranici nadváhy (od BMI 25). BMI ale nemusí být vždy přesný ukazatel, zejména u lidí s vyvinutějšími svaly, protože svaly váží více než tuk. Takže takto se to říct nedá… ![]()
Hele, není to ta stejná uživatelka, co zakládá diskuse, ve kterých obdivuje jednu konkrétní morbidně obézní modelku? I podle fotek mi to tak přijde.
Pokud ne, tak se omlouvám.
Jinak doporučuji všeobecně používat a vařit ze základních surovin.
@krecik.dzungarsky píše:
Hele, není to ta stejná uživatelka, co zakládá diskuse, ve kterých obdivuje jednu konkrétní morbidně obézní modelku? I podle fotek mi to tak přijde.
Pokud ne, tak se omlouvám.
Jinak doporučuji všeobecně používat a vařit ze základních surovin.
Ne to ne není ona, ta je na fotkách tlustá s velkým břichem. Zakladatelka se podle fotky zda akorát, ani se mi nechce věřit, ze váží tolik.
@Anonymní píše:
Tyto fotky jsou začátkem podzimu minulého roku
Tak se vyfoť dnes (v prádle, nebo v legínách a tílku).
Mně se líbíš i na fotkách. Pěkná pevná postava krev a mlíko. ![]()
Tak jestlu chces zhubnout jak pises v názvu clanku tak podle toho zacni zdrave jist a hybat se..
sama preci musis vedet co pro sebe delas a jak se ve svem tele citis to ti tady nikdo nerekne..
Ahoj chci se zeptat vážím 173cm a vážím 77kg je to hodně? Porad něco zobu chci být stihla