Jsem tlustá? Chci zhubnout

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9757
6.3.24 06:54
@Anonymní píše:
Tady foto pro. predstavu minulý rok jsem.mela 90kg

Za mě takto kočka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
6.3.24 07:29
@Nenuta1 píše:
Pro me hodne 173 /56
Ale kazda jsme spoko s jiným telem

Jako vážně? Mám 164 cm, 52 kg, BMI pod 19, 5. Věk 40+. Pokud zhubnu kilo a půl, budu na hranici mezi zdravou váhou a podvýživou. Jsem na tom hraničně, co se týče poruchy příjmu potravy, konkrétně ortorexie. Lezou mi kosti. Mám zkreslený náhled na vnímání vlastního těla. Léčím se s posttraumatickou stresovou poruchou. Fotky vkládat nehodlám, ale mám mnohem nižší míry, než měly modelky v 90. letech (90-60-90). Co se týče oblečení, kupuji si velikosti od dětské 146 až po dospělé XS, což je problém, protože se snažím nakupovat slow fashion.

• Citovat
  • Upravit
14727
6.3.24 08:27
@krecik.dzungarsky píše:
Jako vážně? Mám 164 cm, 52 kg, BMI pod 19, 5. Věk 40+. Pokud zhubnu kilo a půl, budu na hranici mezi zdravou váhou a podvýživou. Jsem na tom hraničně, co se týče poruchy příjmu potravy, konkrétně ortorexie. Lezou mi kosti. Mám zkreslený náhled na vnímání vlastního těla. Léčím se s posttraumatickou stresovou poruchou. Fotky vkládat nehodlám, ale mám mnohem nižší míry, než měly modelky v 90. letech (90-60-90). Co se týče oblečení, kupuji si velikosti od dětské 146 až po dospělé XS, což je problém, protože se snažím nakupovat slow fashion.

Uz jsme tu nekolikrat psaly, ze miry a BMI jsou pouze orientacni. Nekdo pri stejnych mirach (vyska/hmotnost) muze vypadat vyhuble, nekdo zdrave nekdo tluste.

Do 24 let jsem pri vysce 174 cm vazila 50 kg (BMI 16,5). Citila jsem se skvele, vyhuble jsem nevypadala. Ted mi bude 40 let a vazim 63 - 64 kg a necitim se dobre. A vypadam tluste. Zdrava hmotnost je pro me okolo 57 kg. Verim, ze nekdo pri techto mirach (174/64) muze vypadat hubene. Ale ja ne. Cili nelze soudit druheho jen podle vysky a hmotnosti, pokud ho nevidis.

Prikladam fotky - pri windsurfingu a lezeni jsem vazila okolo 56 - 57 kg. Ta treti fotka je pri 50 kg. Aktualni fotku vkladat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.3.24 08:30
@Janča6 píše:
Uz jsme tu nekolikrat psaly, ze miry a BMI jsou pouze orientacni. Nekdo pri stejnych mirach (vyska/hmotnost) muze vypadat vyhuble, nekdo zdrave nekdo tluste.

Do 24 let jsem pri vysce 174 cm vazila 50 kg (BMI 16,5). Citila jsem se skvele, vyhuble jsem nevypadala. Ted mi bude 40 let a vazim 63 - 64 kg a necitim se dobre. A vypadam tluste. Zdrava hmotnost je pro me okolo 57 kg. Verim, ze nekdo pri techto mirach (174/64) muze vypadat hubene. Ale ja ne. Cili nelze soudit druheho jen podle vysky a hmotnosti, pokud ho nevidis.

Prikladam fotky - pri windsurfingu a lezeni jsem vazila okolo 56 - 57 kg. Ta treti fotka je pri 50 kg. Aktualni fotku vkladat nebudu.

A přitom na té třetí fotce vypadáš nejtěžší (furt štíhlá, o tom bez debat)… To jsou věci. 8o Prostě na všech bych ti vzhledem k výšce tipovala 60-65 kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
6.3.24 08:35
@bloklimiucet píše:
A přitom na té třetí fotce vypadáš nejtěžší (furt štíhlá, o tom bez debat)… To jsou věci. 8o Prostě na všech bych ti vzhledem k výšce tipovala 60-65 kg…

No presne. Takze ja verim vsem, ktere tvrdi, ze pri stejnych mirach vypadaji vychrtle nebo tluste. A ostatni jen podle BMI nedokazu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.3.24 08:37

@Janča6 já nemám nic k věci, jen, ze ti to na tech fotkách moc sluší :D o takových nohách si muzu nechat jen zdát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.3.24 08:41
@Nenuta1 píše: .Oversize xxs je mi velke
Replay dziny 24-25 mam sirsi boky po 7 detech
Ja s 65 kily jsem tlusta, s tolika prakticky rodim…
Jinak nosim S, mam rada volne obleceni i XS
Jako kazda to vnimani stihlosti mame jinde no

Takže jsi o 10 kg lehčí, ale v pase tlustší? To je divný, ty 24-25 ti musí hrozně v pase plandat, to plandá při 65 kg i mně, proto džíny ani moc nenosím… Jinak, oversized xxs je volné všem, i 100 kg, protože ty oversized velikosti jsou od sebe s minimálními rozdíly. :mrgreen:

Tak to je normál nabrat při těhu 10 kg. To budeš mít typ postavy jako moje matka, ta rodila s 67 ale na 180cm. :lol: Jinak 57 kg a za komunismu prý velikost 42 - vlezla jsem do toho naposled v na počátku puberty v 15, kdy jsem měřila jen 168 a míry 78-56-85 cm, a myslela jsem si, že jsem hodně hubená. Nechápu.

Edit. Sorry, dočítám těch 7 dětí - možná by to chtělo zkonzultovat s doktorem diastázu, že si přijdeš kvůli vypouklému břichu tlustší, než jsi. Přitom asi budeš fakt drobounká. :)

Příspěvek upraven 06.03.24 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
6.3.24 08:43
@Tichošlápek píše:
@Janča6 já nemám nic k věci, jen, ze ti to na tech fotkách moc sluší :D o takových nohách si muzu nechat jen zdát :kytka:

Ja uz ted taky :lol: A diky :)

Příspěvek upraven 06.03.24 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.3.24 08:43
@Tichošlápek píše:
@Janča6 já nemám nic k věci, jen, ze ti to na tech fotkách moc sluší :D o takových nohách si muzu nechat jen zdát :kytka:

Dlouhý až do nebe. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
6.3.24 10:01

@bloklimiucet bricho mam stihle aspon myslim na pocet deti😀 jeste to neni uplne ono chybi zpevnit svaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
6.3.24 10:02
@bloklimiucet píše:
Takže jsi o 10 kg lehčí, ale v pase tlustší? To je divný, ty 24-25 ti musí hrozně v pase plandat, to plandá při 65 kg i mně, proto džíny ani moc nenosím… Jinak, oversized xxs je volné všem, i 100 kg, protože ty oversized velikosti jsou od sebe s minimálními rozdíly. :mrgreen:

Tak to je normál nabrat při těhu 10 kg. To budeš mít typ postavy jako moje matka, ta rodila s 67 ale na 180cm. :lol: Jinak 57 kg a za komunismu prý velikost 42 - vlezla jsem do toho naposled v na počátku puberty v 15, kdy jsem měřila jen 168 a míry 78-56-85 cm, a myslela jsem si, že jsem hodně hubená. Nechápu.

Edit. Sorry, dočítám těch 7 dětí - možná by to chtělo zkonzultovat s doktorem diastázu, že si přijdeš kvůli vypouklému břichu tlustší, než jsi. Přitom asi budeš fakt drobounká. :)

Příspěvek upraven 06.03.24 v 08:45

Asi si pletete cislovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
6.3.24 21:58
@Janča6 píše:

V průběhu dne jsem zjistila, že mohu vážit 50 kg i méně. Dítě se mi dnes vážilo na jiné váze a mělo o dvě kila méně, než mívá běžně doma, takže kdoví, jak to je ve skutečnosti s mojí váhou.
Kdyby měl někdo tip na osobní váhu, která váží s minimálními výkyvy, budu vděčná za doporučení.

• Citovat
  • Upravit
14727
7.3.24 00:11
@krecik.dzungarsky píše:
V průběhu dne jsem zjistila, že mohu vážit 50 kg i méně. Dítě se mi dnes vážilo na jiné váze a mělo o dvě kila méně, než mívá běžně doma, takže kdoví, jak to je ve skutečnosti s mojí váhou.
Kdyby měl někdo tip na osobní váhu, která váží s minimálními výkyvy, budu vděčná za doporučení.

Ja se uz nejakych 17 let vazim na stejne vaze. Vsechny ty udaje (50, 57 i aktualnich 63) mam z ni. Rano kouknu na nazev. Vykyvy nema. I pri opakovanem stoupnuti vazi porad stejne na desetinu kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
7.3.24 11:27
@Janča6 píše:
Ja se uz nejakych 17 let vazim na stejne vaze. Vsechny ty udaje (50, 57 i aktualnich 63) mam z ni. Rano kouknu na nazev. Vykyvy nema. I pri opakovanem stoupnuti vazi porad stejne na desetinu kg.

Jukni se, prosím, a dej mi pak vědět, i když sedmnáct let stará váha bude už nejspíš těžko sehnatelná nebo bude sehnatelná v inovované verzi, která nemusí být takto spolehlivá. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14727
7.3.24 11:53
@krecik.dzungarsky píše:
Jukni se, prosím, a dej mi pak vědět, i když sedmnáct let stará váha bude už nejspíš těžko sehnatelná nebo bude sehnatelná v inovované verzi, která nemusí být takto spolehlivá. Děkuji :kytka:

Tak je to Gallet Massy. Ale uz se neprodava :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková