Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@krecik.dzungarsky píše:
@Janča6 Popostrčila jsi mě k pořízení nové váhy. Máme novou, dobře recenzovanou, měla by vážit s přesností na 100 g. Vážím tedy 51 kg. Díky za inspiraci.
Parada! ![]()
Ahoj, rozhodla jsem se začít konečně něco dělat, abych shodila svá nadbytečná kila. Nejsem žádný fitnes poradce, co prodava plány, produkty nebo jídelníček, ale úplně obyčejná maminka s ročním dítětem, co se rozhodla svou cestu k cíli sdílet (aby se na to zase nevykašlala) a budu ráda když se ke mě někdo přidá a budeme se vzájemně motivovat!!
najdete mě na Instagramu jako mama_neni_lemra
tak pojďte do toho se mnou
![]()
@Janča6 Ta první fotka je boží. Takový štíhlý nohy, já mám dva špalky achjo ![]()
Měla jsem 78 kilo na 180 cm, když jsem byla těhotná a před porodem, takže tlusta asi spis jsi.
@Anonymní píše: Více
Záleží kolik ti je let. Já měřím o 1 cm víc a před dětmi jsem měla 57-59 kg i po 1 dítěti. Po druhém těch 62. Kg. Teď před přechodem 64-67. Záleží jestli je zima nebo leto
. Na mou postavu bych byla tlustá, ale kamarádka se stejnou výškou má 73 kg a tlustá nebi vůbec, má více svalstva a silnější kostru než já.
Pouze podle výšky a váhy to přece nejde nikdy říct. Můžou vedle sebe stát 3 ženské těchto mír a každá může vypadat úplně jinak (kostra, svaly, prsa atd.) ![]()
Mam teď 175 cm a 75 kg a vypadám mnohem hůř, než když jsem měla 82 kg, protože jsem v posledním roce ztratila hodně svalů a nabrala tuk, podle váhy nelze absolutně odhadnout, jak daný člověk vypada ![]()
@BananovaSusenka píše: Více
Diky. No pripadala jsem si tehdy jak nohaty pavouk. Co bych ted dala za tehdejsi postavu ![]()
Já mám 170 cm a 70 kg, přes hrudník mám 90 (jen díky namakaným zádům ovšem
), 70 v pase, přes zadek 100. Když jsem byla hubená bez svalů po nemoci, měla jsem 67, pak jsem to během roku, co jsem se dávala zas do kupy, dotáhla na 73. Letos jsem od jara stáhla 3 kila tuku a řekla bych, že postava vypadá solidně
![]()
Zdravím, jdu si pro radu
Měřím 162 a vážím 50kg, přijdu si hrozně tlustá
, trápí mě se videt v zrcadle, nějakou radu? Mám to jen v hlavě a nevím co s tím
@Lelka478 píše: Více
Sverit se rodicum nebo jinemu dospelemu, ve ktereho mas duveru a on ti zajisti odbornou pomoc.
@Freeandwild tiež mám 170/70, podobné miery ako u teba, po druhom pôrode som mala 66 a myslím že som vyzerala podstatne horšie
. Váha išla síce hore ale začala som cviciť, telo sa spevnilo a myslím že tých 70 kg je fajn. A hrudník tiež robí nejaké to kilo ![]()
@Janča6 Popostrčila jsi mě k pořízení nové váhy. Máme novou, dobře recenzovanou, měla by vážit s přesností na 100 g. Vážím tedy 51 kg. Díky za inspiraci
.