Váha při 175 cm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14766
29.2.24 14:01
@Hibou píše:
10 km/h není velmi svižná chůze, ale normálně rychlý vytrvalostní běh ;) nebo dodej video, jak při té rychlosti jdeš :mrgreen:

To nemam :lol: Ale ja i bezne chodim mnohem rychleji nez vetsina lidi. Jen jednou jsem se setkala s chlapem, ktery memu tempu stacil, a oba jsme si chvalili, ze konecne clovek, kvuli kteremu nemusime zpomalovat. Jinak kdyz s nekym jdu, tak i kdyz se snazim jit pomalu, tak mi casto udychani rikaji, at zpomalim :?

Muzu nekdy poprosit dceru, aby me natocila, jak jdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
29.2.24 14:03

@Janča6 Takhle chodil ex. On rychleji šel, já už běžela. A ještě se byl schopný bezelstne zeptat, proč tak funim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14766
29.2.24 14:07
@bertoldina píše:
@Janča6 Takhle chodil ex. On rychleji šel, já už běžela. A ještě se byl schopný bezelstne zeptat, proč tak funim :mrgreen:

No přesně :mrgreen: Tak s tím bych mohla jít na procházku a pokecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
29.2.24 14:32
@Janča6 píše:
To nemam :lol: Ale ja i bezne chodim mnohem rychleji nez vetsina lidi. Jen jednou jsem se setkala s chlapem, ktery memu tempu stacil, a oba jsme si chvalili, ze konecne clovek, kvuli kteremu nemusime zpomalovat. Jinak kdyz s nekym jdu, tak i kdyz se snazim jit pomalu, tak mi casto udychani rikaji, at zpomalim :?Muzu nekdy poprosit dceru, aby me natocila, jak jdu :mrgreen:

Prosímtě chůze 10 km/h je nesmysl :mrgreen: To Ti spíš nadměřují hodinky, nebo odhad. Jako jo, máš dlouhé nohy, tak věřím, že chodíš rychle, ale pro reality check se zkus přihlásit do nějakého závodu na měřené 10 km trati… s tempem kolem těch 6 min/km bys tam hobby běžcům měla v pohodě stačit :nevim: I 6 km/h je už dost rychlá chůze, takže sorry, ale opravdu nevěřím a nikoho takového jsem za 33 let života nikdy nepotkala. V takových rychlostech se chodí možná na takových těch atletických závodech v chůzi, ale to s přirozeným pohybem nemá nic společného…

Jinak k zakladatelce - hezké tvary na postavě dělají právě svaly, takže se vyprdni na váhu a začni makat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14766
29.2.24 14:50
@Freeandwild píše:
Prosímtě chůze 10 km/h je nesmysl :mrgreen: To Ti spíš nadměřují hodinky, nebo odhad. Jako jo, máš dlouhé nohy, tak věřím, že chodíš rychle, ale pro reality check se zkus přihlásit do nějakého závodu na měřené 10 km trati… s tempem kolem těch 6 min/km bys tam hobby běžcům měla v pohodě stačit :nevim: I 6 km/h je už dost rychlá chůze, takže sorry, ale opravdu nevěřím a nikoho takového jsem za 33 let života nikdy nepotkala. V takových rychlostech se chodí možná na takových těch atletických závodech v chůzi, ale to s přirozeným pohybem nemá nic společného…Jinak k zakladatelce - hezké tvary na postavě dělají právě svaly, takže se vyprdni na váhu a začni makat 8)

Hádat se nebudu a nemám ti to jak dokázat. Nemám žádné chytré hodinky. Ale pro zajímavost jsem si kdysi měřila, za jak dlouho ujdu tuto trasu s kočárkem. Bylo to 22 minut. Pochopím, když mi neuvěříš. A v květnu se chystám na jeden amatérský závod, ale chtěla bych si to zkusit odběhnout, ne odejít.

A jak píšu, potkala jsem jediného člověka, který mi stačil. Takže ti věřím, že jsi takového nepotkala. Kromě dlouhých nohou mám i vysokou krokovou frekvenci.

Každopádně souhlasím s tím, že zakladatelka by měla začít makat.

Příspěvek upraven 29.02.24 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.2.24 14:52
@Janča6 píše:
Dalsi potvrzeni, ze ta cisla nic nereknou. Nebo ta nedavna diskuze, kde zakladatelka ma BMI lehce nad 25 a ma krasnou stihlou postavu.Preji ti, at se ti podari pribrat na optimalni hmotnost. Mne se na ni snad podari zhubnout :mrgreen:

Ja se upinala k tomu, ze az prestanu kojit, tak konecne neco naberu, nekojim uz skoro 4 mesice a nepribrala jsem ani gram. Ale uz alespon dal nehubnu, coz povazuju za vyhru. Kojenim a sportovanim jsem vyhubla na 54kg, coz uz je pro me docela nezdrava vaha a spadla jsem pod 15% telesneho tuku, tak si asi umis predstavit, jak jsem vypadala. Ted uz mam s velkou pili aspon 56kg a treba to nekdy zas na tech 58kg dotahnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
29.2.24 15:36
@Anonymní píše:
Holky ktere mate tech 175 cm, kolik tak vazite? Ja mam 60 kg, chtela by mit 55 kg. Je to realne?

Máš normální váhu, dokonce na spodní hranici. Nehubni. Já mám 168 cm a 55 kg a když jsem zhubla na 50 kg, tak už jsem se necítila fyzicky dobře. Pokud chceš, změř si obvod pasu. Měla bys mít do 80 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 09:29

@Blondiena Ja mam obvod pasu 70 a chtela bych mit 65 max, modelky mivaji 60.

• Citovat
  • Upravit
3139
1.3.24 12:10
@Anonymní píše:
@Blondiena Ja mam obvod pasu 70 a chtela bych mit 65 max, modelky mivaji 60.

modelky mají velmi nezdravou váhu a proporce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14766
1.3.24 12:18
@Anonymní píše:

Kdy naposledy jsi mela v pase 65 cm? A mas deti?

Ja jsem pred detmi mela bez prace v pase 62 cm. Po detech se mi proporce zmenily. A i kdyz jsem po detech stihla, tak v pase pod 70 cm nejdu.

Nesnaz se byt modelka, snas se dosahnout postavy, kdy se budes citit dobre ve svem tele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.3.24 14:18
@Anonymní píše:

A mas pas na to, abys mela 60? Mnoho zen ma stavbu tela takovou, ze se nikdy na 60 nedostanou. Ja mam v pase pres 70 a pritom nemam na brise ani trochu tuku, proste nemam uzky zensky pas a muzu treba vyhladovet na kost a pod 70 se nedostanu :nevim: Podle me nemas ke svemu telu vubec zdravy pristup a mela bys to zacit resit spis, nez nejaky kila a centimetry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.3.24 13:11

Mam 173cm 56 kilo
7 deti, posledni 7 m
Ja ale hodne cvicim, beham… ale ujizdim i na sladkostech😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
2.3.24 17:06
@Anonymní píše:
Holky ktere mate tech 175 cm, kolik tak vazite? Ja mam 60 kg, chtela by mit 55 kg. Je to realne?

Vzdyt by jsi musela byt jak kostlivec.. 8o To je jak kdybych ja pri sve vysce 168 cm, chtela vazit 48 kilo :lol: To nevim, co by ze me zbylo, uz pri 62 kilech jsem stihla hodne. Myslim, ze to neni v poradku, mit takovehle nesmyslne pozadavky na vahu… :think:

• Citovat
  • Upravit
1248
2.3.24 19:28
@Anonymní píše:

Teď mám obvod pasu 69 a nepřipadám si tlustá. Ty jsi ještě o fous vyšší než já, fakt neblázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14766
3.3.24 09:12

Holky, dokud zakladatelka nevlozi svoji fotku, tak absolutne nemuzeme soudit, jestli blazni, nebo ne. To, jak clovek vypada pri urcitych mirach, je silne individualni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková