Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
tak to jsem zvědavá, jak to bude u nás! Malej má 7 měsíců - 80cm a 10.5 kg. ![]()
Tak náš prcek má 7 měsíců a 70 cm a 10 kg hehe
Vím, že to sem nepatří, ale Šáji pro tebe,. Mi trvalo než jsem to stahla z fotaku.
caty děkuju, beruška moje krásná
![]()
a kolik měla prdelka barunka v roce když jsme u toho? já jí prostě žeru, ale to víš ![]()
Šáji, malá měla v roce 10350g a 77 cm.
No jo já vím, ale ta tvoje princeznička je taky krásnááááááááá a v tej čapce s ouškama je k sežrání
A jak se vůbec vede?
Teda omlouvám se, že odbočuji od tématu. ![]()
jen odbočuj caty ![]()
jo emička je miláček, je nádherná, miluju jí
je to moje srdíčko.
kromě toho, že to strašně rychle uteklo, až je mi z toho smutno, tak se daří dobře. už tapká, všechno zkoumá,je moc šikovná. je to prostě moje zlato
Ježiš, no teď koukám, že měla včera narozky, tak to mooooooooooc gratuluji. No to teda safra letí, to je strašný. Já chci další miminko. Půjdete taky do dalšího nebo už máte stopku? A už tapká jo? Tak to je šikulka, Baru začala až později. Jsem zvědavá na Domíska.
díky katy, měli jsme narozeninové kolečko. já 30. dubna, emička 1. května a dneska adámek. ![]()
tak my máme zatím stop stav, asi víš, že ještě vychovávám manželovu postiženou dceru z prvního manželství, ale do budoucna bych se ještě jednomu prckovi nebránila ![]()
Šájo jen se nebraň je to doma potom legrace
![]()
@Šája píše:
díky katy, měli jsme narozeninové kolečko. já 30. dubna, emička 1. května a dneska adámek.
tak my máme zatím stop stav, asi víš, že ještě vychovávám manželovu postiženou dceru z prvního manželství, ale do budoucna bych se ještě jednomu prckovi nebránila
šáji, jojo vím, taky tě za to obdivuji a do dalšího určitě jdi.Ty jo, to vám ty narozky vyšly pěkně, tak dodatečně všechno nejlepší vám všem
![]()
caty díky za přání. uvidíme do budoucna dle finanční situace. do pěti let, pak dýl už bych nechtěla.
consi, ahojky, dlouho jsem tě neviděla, jak se máte? a vážně měla anička 85?
takovej dlouhán? nebo jsi se přepsala?