Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V červenci tohoto roku jsem koupila v Hamburgu tento vaječný likér, míněno předem jako vánoční dárek. Jenže bylo léto a jednou byl na roadtripu cestou zpět do ČR v trochu rozpáleném autě. Teď vypadá jako na fotce – jsou oddělené složky od sebe. Těšila jsem se, že to dám jako perfektní dárek dědovi, ale bojím se, že je na vyhození
Datum trvanlivosti nikde na láhvi není. Může někdo prosím poradit, kdo má zkušenost? Předem moc děkuji
![]()
No je v tom alkohol tak by se asi úplně zkazit neměl aleeee jsou v tom nejspíš vajíčka? Takze bych to nepila 🙈
Vypadá to nechutně, vyhodila bych to.
Takhle podobně vypadalo baileys, které jsem nedávno dostala…a nedalo se to pít.
Přímo zkušenost nemám, ale tohle bych nepila a už vůbec nikomu ani nedávala…
Podle mě, je to zkažený.
Ja bych to otevřela, mznovu vyšlehla a viděla bych. Smrdí? Nejde rozslehat? Není dobrý? Pryč s ním? Je ok? Prima.
@jasmina9 oželela bych peníze a rovnou by to letělo. Jaké je tam skladování? Rozpálené auto má klidně přes 50 stupňů. To tyhle krémové alkoholy nedají.
@inkakřivák jakoze zkažená smetana a vajíčka půjdou vyšlehat jo?
Bych to ani neotvírala.
Já bych to otevřela. I kdyby jen proto, abych to vylila a flašku vyhodila do skla.
Fuj vyhodit
rozhodne tohle bych nikomu nedávala, to by ti děda pak poděkoval až prosere svátky.. ![]()
Ono to už jen při pohledu nevypadá moc vábně, natož to zkusit pít ![]()
@Anikaa02 píše: Více
Ale to tam toho alkoholu musí být o dost víc. Víno, medovina se taky zkazí.
Já osobně bych to otevřela, pokud by to vonělo normálně, tak bych promíchala a ochutnala. Pokud by i chuť byla dobrá, klidně bych to vypila. Jako dárek bych to už ale rozhodně nedala.
Jak se oddeli slozky, je to na vyhozeni. A je jedno, ze tam je alkohol..
Nedala bych to jako dárek. Asi bych to doma otevřela, ale nemám důvěru k něčemu, co bylo dlouho v rozpáleném autě. Ale já nemám ráda a i prošlé věci. Nicméně jsou lidé, kteří ji prošlé věci a jsou lidé, kteří si nechávají věci v létě v autě a mně se diví. Je to na tobě. Dát někomu dárek a říct, že může být nepozivatelný? To asi nechceš.