Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Díky, už jsem to zkusila, a je vše o.k. nerachtá!!!je parádní!!!
Tak to je fajn, že už nerachtá ![]()
Jí jsem ještě koupila to jejich polstrování, mějí pěkné barvičky a kočárek se tím hezky oživí…
Jsem s ním moc spokojená ![]()
hihi já taky, máme zelené a opravdu se kočárek krásně oživý, jsem stále spokojená, budete ho mít i na zimu???na sníh???půjde to s ním? ![]()
Chtěla bych s ním zimu odjezdit, tak snad to půjde
když ne, tak koupíne saně, do dalšího kočárku se mi nechce ![]()
Já myslím, že to bude ok. tak uvidíme ![]()
Danni22 jak máš staré dítě? jak se vejdete do vozu valco ion??Dobře? Nám je rok a JE to ted akorát,tak snad až budem větší, to bude stále o.k. … ![]()
Ahoj, to by mě taky zajímalo, na jiné diskusi o Valco kočárcích psali, že pro roční dítě je sporťák tak akorát a já teď řešim, jestli by se do něj vešlo roční dítě i s fusakem na zimu, abych nemusela za rok kupovat nový kočárek
Prý je dost úzký!
greib píše:
Ahoj, to by mě taky zajímalo, na jiné diskusi o Valco kočárcích psali, že pro roční dítě je sporťák tak akorát a já teď řešim, jestli by se do něj vešlo roční dítě i s fusakem na zimu, abych nemusela za rok kupovat nový kočárekPrý je dost úzký!
To by mě také zajímalo ![]()
Holky já ted fusak už zkoušelá dát, Malýmu je rok pryč a i s fusakem se mi zdá, že se tam vejde dobře na celou zimu. Otázka je spíš jak projede v zime sněhem…zda to půjde,doufám, že ano!
Ještě jsem zapomněla, že máme objednaný kočárek,který byl v akci s přídavnou hlubokou korbičkou za stejnou cenu, takže na zimu bude mít prcek dokonalý domeček.
To je fakt super! to my jsme neměli…
Já musím říct, že pořád spokojenost a vejde se mi i s fusakem… malému je teda půl roku, ale je velký, většinou ho tipují tak na 8, 9 měs.:-)
Dobrej jak je to s polohovanim nozicek pisou ze je to nastavitelne ale na videu rikaji ze ne… prosim poradte
ahoj stumiska, nožičky mají 3polohy…je to pohodlné,hlavně pro spící dítě. Ted valco ion prodávám, kdyby jsi měla náhodou zájem…??? malej v kočárku už nechce být…