Valentýn, ano či ne?!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1030
14.2.10 20:47

slavili jsme jako „mladí“ a bezdětní-kytka,véča,ted už to za těch pár let vyšumělo a neslavíme…připadá nám to pubertální :roll:
víc se mi líbí jako většině tady 1.máj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.2.10 11:32
Potápka píše:
No my, co jsme vyrůstali za komunismu, slavíme 1. máj :-D :-D
Valentýn mě teda fakt nebere, kytku dostanu ráda jen tak a nemusí být ani žádný svátek :wink:

Naprosty souhlas.

My si neplanovane udelali hezky vikend tim, ze tchanovci mely u sebe holky, takze jsme vychrapavali do 11 a pak se sli projit pres zasnezene pole do sousedni vsi na obed (cestou jsme potkali jen zajice), ja nevedela co s rukama pac 20 mesicu tlacim kocar, tak jsme sli nakonec za ruku, vecer vesnicka zabava a v nedeli odpocinek + mensi nakup. Pak mne manzel hodil domu, ja si udelala kafco, dala nohy na stul a cekala na zlaticka. Navecer jsme sli jeste na navstevu k segre.

Idealni vikend a to ze shodou okolnosti byl Valentyn nas nijak nebralo.

Jo a v patek jsem konecne videla Avatar ve 3D - zazitek! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4361
15.2.10 11:53

My si taky na Valentýna nepotrpíme, stejně jako na toho Santu. Taky máme rádi 1.máj, meze jsou někdy už teplé. :oops: :wink:
Manžel mi teda včera donesl kytku, kterou někdy dostávám i tak, takže to spíš bylo protože už jsem žádnou dlouho nedostala. :-) a jinak v těch obchodech to fakt přehánějí, taky se mě to zdá jako mírně pubertální svátek, ale ti naši „tynejčři“ :wink: ať si to užívají. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
31.1.20 17:42

Holky, chlapovi chci udělat radost sexy oblečkem. Kde je kupujete? Aby měli super výběr a velikosti sedly?

• Citovat
  • Upravit
10
8.2.20 20:01

Já jsem brala vždy na netu a sedělo to jak mělo, a i kdyby ne, stejně to na tobě dlouho nezůstane :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
9.2.20 09:02

Sv. Valentýn (na rozdíl od Halloweenu) není žádný americký svátek, ale něco, co je součástí naší kultury, je starší než ten 1.máj (na ten se chodíme jen líbat pod třešeň) a má pěknou, docela dojemnou symboliku. Chápu, že někomu to přijde jako zbytečný svátek, a pokud to tak cítí oba z páru, nic proti tomu. Já ráda dám i dostanu maličkost, klidně i k tomu Valentýnu. Kolektivní odpor k tomu svátku ještě s tím, že „si dáváme dárky, kdy chceme, ne na povel“, mi přijde spíše jako pozérství. Ale to je jen můj pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.20 11:33

Neuznávám. Záminku na hezké chvíle si můžete najít vždy a užívat si lásku na plný otáčky každý den. M k tomu nepotřebujeme oficiální dny. Máme to nastavené jinak a jsem za to nesmírně ráda, doporučuji všem :kytka: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.2.20 07:47

Za mě ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.2.20 08:30

Mě se to náhodou líbí :D tak koupím přítelovi nějakou pěknou maličkost, klidně třeba i přeslazenou blbůstku, i když to taky jindy moc nemusím, já třeba dostanu kytku. Vždyť je to hezký ukázat si, že se máme rádi. A jasně že si to ukazujeme i po celý rok ;) Stejně tak si na haloween ráda vydlabu dýni, i když je to možná infantilní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.2.20 20:18

Vonná svíčka

Dobrý den, já jsem letos dostala krásnou kytici růží a dárkovou vonnou svíčku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
10.2.21 22:06

Valentýna slavíme. Decentně. Večeře, příjemný večer. Ale docela by mě zajímalo, co dáváte za dárečky?

• Citovat
  • Upravit
PolinkoMaly
11.3.21 20:59

Tak co jste dávaly holky? ) My jsme zůstaly u mody… no, mody… Chlapovi jsem dala prádlo :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný