Válka Izrael versus teroristé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
4.11.23 11:41

Samozreme jsem to nedocetla, to hadam nikdo. Ta nestrannost z toho výslovene cisi :-)))) a to jsem za izraelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
5.11.23 17:06

Ty zprávy jsou dané z mainstreamových médií :nevim:

• Citovat
  • Upravit
42617
5.11.23 17:49

Péráku, jdu si pustit Riders on the Storm :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tlustá Berta32
5.11.23 19:29
@Betty MacDonald píše:
Péráku, jdu si pustit Riders on the Storm :srdce: :srdce: :srdce:

Ty si umíš žít, taky si něco pustim od něj!

V roce 2011 byli v Praze, samozřejmě bez mrtvýho Jima. Už to není ono, ale byl jsem na nich :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1251
16.12.23 11:19

Trefný komentář v angličtině k situaci v USA: „Jews are smart, but they can be appalling blind. They have been busy promoting mass immigration, diversity, multi-this, and multi-that. Bill Ackman has finally realized that Jews can’t escape being white. They need to decide which side they are on before they get chewed up by the multi-culti madness they helped set in motion.“

https://www.amren.com/…hite-hating/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1251
8.1.24 10:02

https://www.novinky.cz/…kum-40456405

Tenhle článek je celkově dost o tom, co mi vadí.

Na jednu stranu muslimové a jejich podporovatelé Evropu přetváří k obrazu svému a když se proti tomu někdo ozve má problémy nejen z jejich strany, ale i ze strany vlád a politické policie.

Na druhou stranu se prý daná Židovka necítí na škole bezpečně mimo jiné protože „během seminářů o Izraeli a Palestině jeden z jejích vrstevníků hovořil o „izraelském apartheidu“ a o „izraelské genocidní agendě“ či někdo „od řeky k moři" hlásá na ve vztahu k Izraeli, ale Palestině. Zrovna to, že někdo nazve, ať již správně či chybně, izraelskou politiku jako apartheidní, opravdu není legitimní důvod k tomu tak vyvádět a žádat o jeho umlčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová