Válka od 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
25.9.14 00:11

@Lady4
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.9.14 00:21
@Tečička píše:
@2468 Já ani na zprávy v televizi nekoukám a stejně se ke mě dostává plno hroznejch věcí :zed:
Mám před očima plno příběhů co jsem viděla a četla o druhé světové válce :oops: lidé si taky mysleli, jak žijí ve vyspělém světě a nic se jim stát nemůže…

O druhé světové jsem zrovna chtěla psát. Poslední dobou mám před očima filmy, kde rozdělí matku, otce a dítě… Brrr, tohle zažít, tak nevím. Bojím se snad všeho-od té doby, co mám dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 00:34
@Tereza1986 píše:
O druhé světové jsem zrovna chtěla psát. Poslední dobou mám před očima filmy, kde rozdělí matku, otce a dítě… Brrr, tohle zažít, tak nevím. Bojím se snad všeho-od té doby, co mám dítě.
Úplně souhlasím. Navíc moje vášeň je četba o koncentračních táborech a nacismu jako takovém, a ono to není zas tak dávno. A lidi jsou vyšinutí pořád a všude. Snad můžeme jen doufat, že ta naše dutá prezidentská hlava se do toho nebude montovat, jinak jsme fakt v prrdeli. Myslíte, že jak se ztratilo to letadlo v polovině března, že už to s tím mělo nějakou souvislost? Já mám pocit, že dnešní válka je spíš mediální. Myšleno v tom smyslu, že vyšší pozice ovládají lidstvo skrz média, ne všechno co se kde hlásí je tak, jak je to napsané. Ale to by už byly konspirace :think:
  • Citovat
  • Upravit
6836
25.9.14 00:56

@lulinaaa Mně tohle téma fascinuje. Jen doufám, že k podobným hrůzám už dojít nemůže. S tím letadlem je to taky podivný :nevim: Jak může takový kolos jen tak zmizet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
25.9.14 01:04
@Tereza1986 píše:
@lulinaaa Mně tohle téma fascinuje. Jen doufám, že k podobným hrůzám už dojít nemůže. S tím letadlem je to taky podivný :nevim: Jak může takový kolos jen tak zmizet?

No já taky doufám, ale vem si, že už v tu dobu jsme byli hodně na úrovni, jak nikdo nedokázal uvěřit :( to letadlo se našlo, ale nezjistilo se, co se stalo. Byli jsme zrovna v UK když se ztratilo, a tam se to teda řešilo brutálním způsobem. Všude v novinách na prvním titulku, zprávy každou chvíli, speciální pořady s různými odborníky… Oni asi už věděli, co se může dít dál :think: přece jen Anglie je taková evropská brána informací. S mojím jsme nad tím přemýšleli, a každopádně dnešní arzenál jaderných zbraní by vyvolal max. 30ti mnutovou válku. Pár výbuchů a pak už jen ticho…

• Citovat
  • Upravit
936
25.9.14 05:30

@Mari-KusKus : také mám strach. Od 2012 sleduji předpovědi a zatím se všecho plní. Válka už začala, jen dofám, že nedojde až k nám. Ale je to pravděpodobné bohužel, když tam máme i naše vojáky a zbraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
25.9.14 07:10

Holky dost brouzdám po internetu a to co ukazujou v Tv a novinách bylo, je a bude. Tady jde podle mě o jiný záměr a to vystresovat a zmást lidi, ale proč? Něco je už hodně dlouho špatně.
Useklé hlavy jsou dost běžná záležitost, ale v telce to nebylo… Svět je velkej a bojuje se pořád od vniku lidstva. Takže se vlastně koukáme na každodenní děj který nám jednotlivé naservírujou pěkně upraveně a nazdobeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
25.9.14 07:45

Taky se bojím, hlavně o malýho, určitě bych neměla takovej strach nemít dítě, ale narovinu nevím, jak moc je zapotřebí se bát, to co denně běží ve zprávách je už tak naservírované, aby se lidi báli. Čeho se bojím daleko víc, jsou všichni ti násilníci a pedofilové, i v našem kraji se to docela rozmohlo, určitě se budu sanžit dětem zajistit dospělácký doprovod do školy a do kroužků, sice je to pro mě zatím vzdálená budoucnost, ale prostě už teď o tom musím přemýšlet, dnes už není doba na to, pustit dítě samotné do školy, třeba i ve 3.-4. třídě, což jsme my jako děti už běžně chodily. a o hraní venku nemluvím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
25.9.14 07:52

Ahoj holky, taky mám z událostí kolem strach. Snažím se na zprávy raději nekoukat, koukala jsem tento týden jednou a nemohla jsem z toho pak v noci pořádně spát. Mele se to na Ukrajině, to už je docela blízko, pak ta válka s těmi islámisty a v Čechách všude samý pedofil. Čekám (zřejmě) chlapečka a taky se bojím o jeho budoucnost, aby nemusel jednou do války a abych ho dokázala ochránit před tím zlem venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.14 07:59

Ja si nemyslím, že jim jde o to vyhladit lidstvo prostě jim jde zřejmě o moc :think: Myslím, že nad tím přemýšlí každej kor jak viděl necenzurovane video s popravou Foleyho ( či jak se to píše :) ). Druhá světová válka mě naprosto paralizuje čtu, koukám na dokumenty a bylo to opravdu zvěrstvo :( Ovšem myslím, že něco obdobneho by se nemělo opakovat o to jim dle mě nejde :think: Mám tři děti, a když se mi narodil první kluk, tak jsem měla taky obrovský strach, že vypadne z okna, že se nabourame, když pojedeme MHD, že ho někdo někde umučí a myslím, že to jsou muka pokud jen na to myslime :( Časem ten obrovskej strach přejde, ale nikdy ne uplně. Já vidím hororove scenaře jen jdou ven, ale zakázala jsem si na to myslet jinak by seděli doma a pod mou kontrolou :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2429
25.9.14 08:08

Moje babička už dávno trvdila, že příjde válka a říkala, že konce války se nedožije..no snad jí to tvrzení nevyjde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
25.9.14 08:23

No já si hlavně myslím, že pokud vypukne třetí světová, což si myslím, že ti nejvyšší nedovolí, tak to bude velmi rychlá akce, ani trochu podobná druhé světové válce, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malen
25.9.14 08:35

Nikdy jsem se nedívala na zprávy, protože si vše moc beru. Jenže manžel zprávy sleduje a to nejlépe na všech třech stanicích. Od té doby, co jsem těhotná se s ním nedívám a snažím se nebýt ani v místnosti. Nedávno se mě jeden kolega zeptal co si myslím o situaci na Ukrajině. Samozřejmě bohužel vím, co se tam děje, ale odpověděla jsem, že si nic nemyslím, že mě to nezajímá (pravda to samozřejmě není, ale já se nechci o takových věcech bavit a obzvláště ne teď) a on, že by mě to ale mělo zajímat a bla bla bla. Taky sebojím, a proto se snažím hodně filtrovat negativní informace. Jinak bych se taky mohla dostat do stavu vyjít z domu nebo pustit miminko, až povyroste na zahradu.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.9.14 09:15

Muj manžel je voják, byl už na dvou zahraničních misích a musím říct že ted se teprv začíná bát..dokonce si myslí že nevyhnutělně to spěje k nějaké té válce i mezi státy ( ne jen Rusko a Ukrajina )..tak uvidíme no..já si to nepřipouštím, dokud nejsou za hranicema tak " se mě to netýká " :nevim: :,(
taky říká že pokud se to takhle vyvine..že USA nám nepomužou a buh ví jak to bude s natem.. :?

• Citovat
  • Upravit
11700
25.9.14 09:21

Já se mnohem více než války bojím té eboly… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat