Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré časy dělají slabé muže.
Slabí muži dělají špatné časy. Špatné časy dělají silné muže.
Silní muži dělají dobré časy.
@stinga píše:
jo na youtubery jsem zapomněla
A Tary by mohl překládat…
@stinga píše:
Ad válka v ČR - dali jste si někdo otázku, kdyby tu byla válka, pozemní válka, jaká je na Ukrajině - kdo by za ČR bojoval?
poslední chlapi, kteří zažili vojnu, mají 40 a víc - někteří z nich jsou třeba nějak nemocní, vojenské cvičení už asi nezažili,
profesionální armáda ČR nevím kolik má lidí a techniky, nyní jich 600 odjede na Ukrajinu - kolik se vrátí?
z kasáren jsou parky, obchody a sociální byty - aspoň u násčást z nich sice žije s přítelkyní, ale to samé, po příchodu z práce paří na počítači - myslíte, že tihle vařbuchtové budou umět bojovat? vždyť se nevlezou ani do uniforem, většina z nich má 100 a více kg,
- a chlápci pod 40, kteří teda na vojně už nebyli - část z nich jsou mamánkové, kteří po příchodu z práce žijí ve svém dětském pokojíčku, paří na počítači,
pak je tu spousta ajťáků - ti by se do uniforem vlezli, ale ti neunesou ani pušku,
pak metrosexuálové v uplých džínečkách, s umně vytvarovanými vlasy a vousy z barber shopu - obávám se, že jsou také nepoužitelní, i když chodí do posilovny,
no a někteří jsou ti správní chlápkové, kteří mají fyzičku - ale nemají žádný výcvik,
prostě to vidím velmi velmi bledě - toto nemá řešení
Ono hlavně kdo z těch chlapů má v plánu se nějak ozbrojit a jít bránit zem?
Vždyt jak jsem koukla dnes do těch diskusí, každý už přemýšlí, jak prásknout do bot. ![]()
Tady to bude rychle odbyto, nebude kdo by bojoval, naše armáda to nevytrhne ![]()
@free333 píše:
Ono hlavně kdo z těch chlapů má v plánu se nějak ozbrojit a jít bránit zem?Vždyt jak jsem koukla dnes do těch diskusí, každý už přemýšlí, jak prásknout do bot.
Tady to bude rychle odbyto, nebude kdo by bojoval, naše armáda to nevytrhne
no to máš naprostou pravdu, takže u nás válka nebude
@stinga píše:
to nevím, kdo je?
Takový týpek původem z Ukrajiny (Taras se jmenuje) a je prý dobrý v parkouru.
@Russet píše:á díky
Takový týpek původem z Ukrajiny (Taras se jmenuje) a je prý dobrý v parkouru.
@Kamsi píše: Řeší vaše děti že se něco děje? Jak jste jim to vysvětlili?
dcera má 5, nic s ní neřeším, na tv se nedívám,
už tak má noční můry z toho, že chodím na noční směny, nemůže prý usnout třeba hodinu a čtvrt - tak kdyby měla ještě řešit válku, tak to by byl konec,
ale s většími dětmi se to nějak řešit musí
@free333 píše:
Ono hlavně kdo z těch chlapů má v plánu se nějak ozbrojit a jít bránit zem?Vždyt jak jsem koukla dnes do těch diskusí, každý už přemýšlí, jak prásknout do bot.
Tady to bude rychle odbyto, nebude kdo by bojoval, naše armáda to nevytrhne
Já si představuji třeba Rama nebo opozice, jak jdou bránit naši zem.
Kluk má tři a řeší to, asi něco slyšel ve školce. Ale má takové ještě „dětské“ otázky, tak to jde. Odpovídám neutrálně.
Já se bojím o děti a manzela…mám větší kluky, bojím se, že by nastala mobilizace…přiznám se, že mě i napadlo koupit nějaké zásoby do sklepa. Máme na zahradě podzemní sklepy. Jestli by to k něčemu bylo nevím. Ale vím, že by jsme určitě nikam neutekli…máme tu rodiče, prarodiče, 3 děti, zvířata…začínám být ale lehce skeptická…o covidu jsem si také myslela, že to nemůže být u nás…
@Klopotkova píše:
Já si představuji třeba Rama nebo opozice, jak jdou bránit naši zem.
@stinga píše:
aha, někdo to tu dnes dával do diskusí, tak jsem to pochopila špatně
Slyšel to v radiu a ptá se. Tak odpovídám. Říkám fakta, nestraším. Je mu sedm.