Obáváte se války v ČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27897
27.2.22 21:11

@Náhodný host dosť ma prekvapilo ako silnú armádu majú Ukrajinci, to ani Rusi nečakali. A zrejme ani Putin nečakal že sa toľko krajín postaví na stranu Ukrajiny a nájde si spôsoby akú ju podporiť bez vstúpenia na ich územie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.2.22 21:11

Tak v případě jaderného útoku je to totálně v řiti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
27.2.22 21:13

@vokishka ďakujem, toto mi úplne vypadlo z pamäte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.22 21:17

Píše se, že příštích 14 dní rozhodne. Škoda že v okolí Putina není nějaký Staufennberg ( byl to člen nejužšího vedení Hitlerova štábu, který na AH spáchal atentát. Bohužel Hitler přežil, protože bomba vybuchla pod masívním stolem a ten jej ochránil )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
27.2.22 21:24

@Burj Chalifa atentát by skôr urýchlil tretiu svetovú. Lepší by bol prevrat, keby ho uväznili vlastný, nemohli by z toho viniť Ameriku alebo Európu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.22 21:26
@ekira5 píše:
@Burj Chalifa atentát by skôr urýchlil tretiu svetovú. Lepší by bol prevrat, keby ho uväznili vlastný, nemohli by z toho viniť Ameriku alebo Európu.

převrat je nadlouho, Ukrajina bojuje o dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
27.2.22 21:32
@Burj Chalifa píše:
převrat je nadlouho, Ukrajina bojuje o dny.

V Rusku to dosť vrie, už sa prevalilo to že Putin klamal že vojaci na Ukrajine rozdávajú kvety. Anonymous im púšťa zábery z vojny, Ukrajina im chce posielať kde, kedy ktorý ich vojak zomrel a kedy ho prevezú do Ruska. Sú tam protesty, síce ľudí väzenia, ale stále ich je dosť. Teraz majú rokovať na hraniciach Bieloruska o dohode, možno k niečomu dospejú..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.2.22 21:42

No a ikdyby Putin umřel, jakože klidně. Ale nějak se mi nezda, že by pak v Rusku byly svobodné volby. Kdoví jestli si ne vychovava stejně posahanyho nástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.2.22 21:46
@ekira5 píše:
@Náhodný host dosť ma prekvapilo ako silnú armádu majú Ukrajinci, to ani Rusi nečakali. A zrejme ani Putin nečakal že sa toľko krajín postaví na stranu Ukrajiny a nájde si spôsoby akú ju podporiť bez vstúpenia na ich územie.

Myslim, ze to překvapilo všechny, mě určitě a možná i samotné Ukrajince. I ten jejich prezident mě pozitivně překvapil. Tady je vidět proč by zemi neměli vládnout dědci nad hrobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27897
27.2.22 21:52
@debra.morgan píše:
Myslim, ze to překvapilo všechny, mě určitě a možná i samotné Ukrajince. I ten jejich prezident mě pozitivně překvapil. Tady je vidět proč by zemi neměli vládnout dědci nad hrobem.

A Ukrajinci zo zahraničia sa vracajú domov chrániť vlasť. Úprimne, nie som si istá počtom slovákov ktorí by to urobili. Obávam sa že v prípade vojny by u nás väčšina mužov utiekla skôr ako ženy s deťmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
27.2.22 22:02
@ekira5 píše:
A Ukrajinci zo zahraničia sa vracajú domov chrániť vlasť. Úprimne, nie som si istá počtom slovákov ktorí by to urobili. Obávam sa že v prípade vojny by u nás väčšina mužov utiekla skôr ako ženy s deťmi.

Hej, tiež si to myslím.. :,(

• Citovat
  • Upravit
76658
28.2.22 09:34
@ekira5 píše:

ale ti Ukrajinci se nevracejí dobrovolně, dostali povolávací rozkaz - neuposlechnutí je trestný čin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.2.22 09:41

Pro mě je představa že by můj manžel musel jít do války naprosto příšerná :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.22 17:48
@ekira5 píše:

Určitě to nečekal. Ale podle toho, co ho stojí denně válka, prý má finance asi na deset dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.22 17:50
@ekira5 píše:

Kdyby dostala povolávací rozkaz, tak by musela. U nás by asi taky dost lidí spíš zdrhalo. A mít třeba osmnáctiletého syna a muset ho poslat do války…Hrůza. Jak může ta osoba za Uralem klidně spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová