Vanesska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
29.6.08 13:48

Marky a Jirkove je mi to straaasne luto,verila som ze to Vanesska zvladne......uprimnu sustrast odo mna prijmite......
je to nespravodlive.....

http://cap20.caption.it/…4I325D33.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
29.6.08 13:55

Uprimnou sosstrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.6.08 14:09

Cela nase rodina a urcite i diskuse Unor 2008 Vam preje uprimnou soustrast..verili jsme ze to Vanesska zvladne..bojovala statecne..drzte se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
29.6.08 14:31

Markétko , po dvou dnech spěchám hned sem pro dobré zprávy a co jsem se dočetla mě šokovalo a moc mě to mrzí …

Nevím co říct…přijměte prosím od nás upřímnou soustrast

Kalinovi

Babočko, Vanessko, ať Tě andílci opatrují …

http://www.edantes.cz/t_vily/v%20(13).gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.6.08 14:35

Markétko a Jirkové - přijměte prosím mou upřímnou soustrast. Věřila jsem, že to bude dobré, bohužel osud je někdy až příliš krutý k těm, kteří si to nezaslouží… Kdyby to jen trochu šlo, ráda bych vám pomohla nést tu tíhu smutku. Alespoň v duchu vás se slzama v očích objímám… držte se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
29.6.08 15:00

Markéto .. nevím co mám napsat :cry: , ta bolest co teď cítíš je veliká, ale jako rodina jí překonáte. Na celé duši je mi z toho smutno. Zapaluji svíčku za andílka Vanessku.
Upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
29.6.08 16:03

Pane BOZEEEEE!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Uprimnou soustrast. Hodne sil.

Kazda bolest jednou preboli, drzte se! :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
29.6.08 16:11

Bože život je nepředstavitelně krutý, nenávidím toho nahoře, tohle se nedělá!
Markétko a Jiříkové, přijměte upřímnou soustrast, je mi to strašně líto, tak moc to bolí,ale vás to musí bolet mnohem mnohem více! Markétko drž se, je to strašné, prostě strašné!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2661
29.6.08 16:59

Markétko, je mi to tak líto, hodně síly vám všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
29.6.08 17:21

Moc mě to mrzí :cry: :cry: :cry: Také přeji hodně síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
29.6.08 18:14

Ja vubec nevim co napsat :cry: :cry: :cry: to neni vubec spravedlive :cry: :cry: :cry:
Uprimnou soustrast pro celou rodinu a posilam hodne sily!!!!
Je mi to opravdu lito :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
29.6.08 19:00

Přijměte moji upřímnou soustrast… :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
29.6.08 19:11

Když někdy řeším malichernosti a mám vztek na celý svět, že se nám nic nedaří a máme tolik smůly..............přijde někdo, nebo něco, co mě doslova srazí na kolena a já musím s obrovskou pokorou sklonit hlavu a uznat, že to, co řešíme, jsou ve většině případů opravdové malichernosti............

To, co se stalo Markétce a její rodině jsou opravdové lidské tragédie...................a já opravdu neumím vyjádřit tu bolest, kterou teď cítím........................
Vanessce jsem věřila a modlila se za ní k Bohu............bohužel nechápu, proč někdy Bůh neslyší, nechápu, koho a za co trestá..................

Ale dovolte mi, abych vyjádřila svou hlubokou soustrast..........to, co se stalo-je prostě tak moc kruté, že žádná slova útěchy a žádný lék momentálně na takovou bolest neexistují......................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.6.08 20:41

http://media4.picsearch.com/is?…

Je mi to tak strašně líto, HLUBOKOU UPŘÍMNOU SOUSTRAST TOBĚ MARKI A TVÝM BLÍZKÝM :cry: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.6.08 20:59

Markét, život je tak moc nespravedlnej :! Vanesska bude navždy v našich srdíčkách. Vím že ta bolest nikdy nepřebolý,jakákoly slova jsou zbytečná ale přeji Vám ať jste statečný a zvládnete zvednout hlavu a jít životem dál.
Jsme s Vámi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová