Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Musim se v záchvatu dojetí opakovat, ale miluju Vanessčinu a Filipkovu diskusi.
![]()
Markýsku říkala jsem si, že za nějaký čas tuhle krásnou zprávu do Vanessčiny diskuze napíšeš. A je tu o moc dřív, než jsem se odvážila doufat…
Moc a moc gratulujeme, držíme všechny pěsti co máme a těšíme se na dubnové mimi. Tohle prostě MUSÍ vyjít. Určitě vám ho poslala vaše Babočka…
![]()
Markétko … to je prostě to nejkrásnější !!!!!!!!!!!!!!!!! … gratulujuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!
A řvu tady jako blbeček … mocinky ti to přeju a tentokrát to opravdu vyhde … MUSÍ !!!!!!!!!!!!!
Mám tě moc ráda…
MARKÉTKO STRAŠNĚ MOC GRATULUJI!!!!! dojetím pláču, moooc ti to přeju kočičko,,,tentokrát se to povede, věřím tomu gratulujuuuuuuuuu
![]()
Markysku, ja tu normalne brecim… to je uzasnyyyy… HURAAAA!!!!!!
Moc gratuluju a drzim palce at to dobre dopadne…
![]()
Markétko, supééééééééééééééééér , brečím štěstím, je to to nejkrásnější co jsi mohla napsat!!!!!! Držím palce!!!!!!
Markýsku GRATULUJEME a budeme pořádnakukovat a myslet na Vás! ![]()
Ahoj holky,ani nevím jak mám reagovat..Sama tomu ještě moc neveřím…A mám strach,ale dopadne to dobře,prostě už musí ne?!…Vím,že je ten život sakra nespravedlivej,ale jednou se to všechno prolomit musi…!
Všem moc děkuju za držení palců a za gratulace ať už těm „známým“ nebo „neznámým“…Je užasný,jak někdo kdo nás vlastně ani nezná nám drží palce a podporuje nás.. DĚKUJU!!
Markysku,
strasne mooooooocinky Ti blahopreju a hlavne drzim palecky, at je vsechno v poradku. Chodila jsem do diskuse Jak postupovat po potratu, sice pouze jako nakukovatel, ale hodne jsi mi prirostla k srdci a hlavne jsem ti prala, at je to s Vanesskou vsechno v poradku. O to vetsi byla pro me rana, kdyz to nedopadlo.
Moc Te obdivuji za tu silu, kterou v sobe mas. Je to mozna smesne, ale tou svoji silou a energii nabijis i ostatni, kteri te ani osobne neznaji. Opravdu jsi strasne moc vzacny clovek.
Opatruj se.
G.
![]()
GRATULUJEEEEEEM a cela rodinka siilno drziime palce
Vanesska a Kristynka budu tymi najlepsimi anjelickami straznickami pre male drobciatko a to uz nas presvedcili, ake su sikulky, takze duben bude pre vas naadhernyyy mesiac.
![]()
Ahoj Markýsku ,sleduji pořád Váš příběh.Ted po přečtení posledních příspěvku pláču,ale štěstím za Vás moooc gratuluji a držím palečky!!!!!!!Lucka
Marketko moc moc moc gratulujeme a prejeme aby to tentokrat dobre dopadlo a za devet mesicu se vam narodilo miminko!!!