Inspirace na vánoční výzdobu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
14.10.10 18:56

Já si většinou dělám věnec a ozdobím svícen. Hledala jsem nějaké fotky ale žádnou vhodnou bohužel nemám. Jako podklad pro většinu nejen vánočních dekorací používám pár kousků z tohodle skla: http://www.bdk.cz/. Na netu se moc nevyskytuje. Pokud by někdo chtěl mohu poradit kde to na netu koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.10.10 20:12

dekujiii ja to omrknu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.10.10 14:28

Doporucuju stranky www.fler.cz koukala jsem tam na ispiraci a nasla jsem tam plno naprosto uzasnych vanocnich veci, uplne jsem u toho plesala nadsenim.

Jinak Topolino NADHERA!!!!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.10.10 15:56

super! :potlesk: to ja presne potrebuju, inspiraci. diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stewangie
21.12.10 20:28

Výzdoba

Hezký řetěz je,když navlíknete normálně už upražený popkorn na šňůrku.Vypadá to hezky a je to originální :-)

• Citovat
  • Upravit
11620
7.11.12 15:33

Ahoj, měli jste někdo doma dekorace v kombinaci modré a zlaté, skořice, sušených pomerančů, lýka? Nemáte foto? Se bojím, aby se mi to nemlátilo. Koření letos chci, ve stříbrné nic nemám, to by mě ta výzdoba zruinovala :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
7.11.12 15:54
@jajul píše:
Ahoj, měli jste někdo doma dekorace v kombinaci modré a zlaté, skořice, sušených pomerančů, lýka? Nemáte foto? Se bojím, aby se mi to nemlátilo. Koření letos chci, ve stříbrné nic nemám, to by mě ta výzdoba zruinovala :roll: :mrgreen:.

Vetsinou jsem kombinovala cervenou a zlatou. A bylo to moc krasny ;-)
Modry a zlaty bych se bala - asi bych zvolila jen tu zlatou s korenim a ovocem.
Jinak s tim korenim jsi mi dala fajn inspiraci. Akorat ted vymyslim jak vse a co budu zdobit.
Kdy jinak zacinas zbodit byt?

• Citovat
  • Upravit
11620
7.11.12 18:35

@alli_li Začínám už v listopadu tak, abych měla vše vyzdobené na první adventní sobotu. Dekorace musím proto udělat dopředu. Zlatou, hnědou a bílou jsem měla loni, zlatou a červenou předloni. Letos by to chtělo změnu. Tak jsem si říkala krémová + koření, sušené citrusy, přírodní lýko a jen sem tam modrá hvězdička nebo baňka a mám krásné modré (a krémové) povlaky na polštářky. A jen sem tam akcent zlaté. Tak teď nevím :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný