Vánoce dárek pro učitelku v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
10.12.17 20:40

Já dávala vánoční ozdoby na stromek - jednou takové krásně vytvarované hvězdičky, a do toho svícen ala aroma lampa a jednou jsem dávala vánoční baňka s křestním jménem dané učitelky

• Citovat
  • Upravit
14367
10.12.17 20:41

Já mám letos pro učitelky ručně dělané svíčky, které vyráběli handicapovaní lidé tady od nás. Jsou krásné, každá originál…a snad udělám dvojnásobnou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
10.12.17 20:46
@apanda píše:
@zrcadlo policista nevo pošťák se asi denne o dite nestara, neutira mu zadek, nudle od nosu, nekonejsi, kdyz dite place, neuci ho básničky, pisnicky, denne nenavleka do kombinez a rukavic… Ja to beru tak, ze se mi staraji o dítě a venuji se mu vice nez standartne a zaslouzi si odmenu. Ale to je samozrejme na kazdem.
Minuly rok jsem kupovala olej olivovy ve Vom fass a sacek koreni (na salat) a letos deti ponesou med. Někdy kupujeme čokoládové pralinky, něco z Manufaktury… A davame i druzinarce, kucharce ve skolce a do kroužků. Takze kupujeme dost lidem, ale proste jsou zlate, tak si to zaslouží.

Ano, zaslouží si poděkování a odměnu, k tomu podle mě slouží konec školního roku. Já mám dvě známé učitelky, a obě tedy vnímají rozšíření dárečků i na Vánoce spíš rozpačitě. Jestli můžu tu jednu citovat (jestli se poznáš, tak se nezlob :lol: ), tak „Kdyby místo všech těch dárečků radši naučili rodiče ty děti smrkat a pořádně jíst.“ A pak jsem od ní taky slyšela „Neexistuje někde směnárna, kde mi vymění hrníčky za barevné papíry? Z těch by alespoň ty děti něco měly.“ Takže se na to dívám pragmaticky.
A hezké svátky jim samozřejmě popřeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.12.17 20:47
@Anonymní píše:
@Kelliee jejda, tak na konci roku přidáme talířek :jazyk:

Toš co by ne :lol: Taky řešení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.12.17 20:47

Zrovna to resim a taky kupuji každý rok. I když mám teď už ve školce děti dvě. Jsou s našimi dětmi 5 dní v týdnu od rána do brzkého odpoledne a jsem spokojena. Přijde mi to jako to nejmenší jim něco koupit. A odsuzovat ze někdo kupuje dárek? Snad každého věc.
Jinak k věci - loni jsem kupovala minimarmelady, čaje. Letos mám vánoční mix od Mixit. Jsem ráda za tipy na dárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
10.12.17 20:51

@zrcadlo poznam,ale spis z druhe strany, pracuji v ms :mrgreen: a v necem to pravda je. Ale ja rada darky davam, tak se mi to proste zda pekne. A papíry davame taky a deti moje smrkat umi, ale taky to uz nejsou dvouletaci, na ktere tohle bohuzel pasuje… Ale chapu, ze nekomu se to zda divné, ja zase neobdarovam lekare, proste mi to nejak nejde jim tam nechat to kafe nebo cokoladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13772
10.12.17 20:51

Taky bych nedávala hrníček, ale spíš něco spotřebního - svíčku, čokoládu, koření, med… Hrníčků musí mít ty učitelky desítky. A na Vánoce jsme nedávali, vždy jen na konci školního roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
10.12.17 20:53

@trmoka mixit by semi taky libil :mrgreen: :palec: to bych ja ocenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
10.12.17 20:55

Já objednala na Albi propisku s nápisem „Pro štětsí“ a k tomu koupím stírací los :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
10.12.17 20:57
@Irinka0210 píše:
Já objednala na Albi propisku s nápisem „Pro štětsí“ a k tomu koupím stírací los :)

Ten los je super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
10.12.17 20:58

@apanda snad se bude líbit i paní ucitelkam :) a jak píšete - během roku se sama ptám učitelek, zda není něco potřeba a kupuji např. pastelky nebo co je třeba. Dáreček by měl udělat radost. Hotovo tečka. A stejně je to člověk od člověka. Já si myslím, že našim ucitelkam to radost udělá a to je to hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 20:59

Kamarádka je učitelka ve školce. A vždy na Vánoce a na konci roku dostává několik hrnečků, sošek, svíček, kosmetických balíčků… Je to milé, ale ročně dostane i 10 hrnků :zed:
Dobrý nápad je prý ještě balíček sušeného ovoce, oříšků, domácí marmeláda, bylinkové oleje… no prostě něco dobrého a originálního
Největší radost jí stejně vždy udělá ručně vyrobené přání od dětí(ty si poctivě schovává na památku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16237
10.12.17 20:59
@apanda píše:
@zrcadlo poznam,ale spis z druhe strany, pracuji v ms :mrgreen: a v necem to pravda je. Ale ja rada darky davam, tak se mi to proste zda pekne. A papíry davame taky a deti moje smrkat umi, ale taky to uz nejsou dvouletaci, na ktere tohle bohuzel pasuje… Ale chapu, ze nekomu se to zda divné, ja zase neobdarovam lekare, proste mi to nejak nejde jim tam nechat to kafe nebo cokoladu…

Ta poznámka „jestli se poznáš…“ byla pro tu kamarádku, kdyby tu někde na e-miminu byla, ne na tebe (jako aby se nezlobila, když bude číst svoje slova) :lol: Já to právě vnímám všechno stejně - lékaře, učitelky… Sama jsem pracovala s lidmi a občas dárečky v práci dostávala a ráda jsem to neměla. Vždycky jsem měla obrovskou radost, když mi někdo řekl „Děláte svou práci výborně, děkuju“, ale když mi lidé nosili dárky, tak jsem se cítila blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
10.12.17 21:00

@LAlezane Sice nechceš být protivná, ale jsi.
Tobě musí být fakt rajc dát dárek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
10.12.17 21:29

Zrovna o tom přemýšlím, letos asi nějaký balíček ořechů či ovoce a praní od syna

Spíš přemýšlím co trenérovi, syn ho ma strašně rád, ale nevím nevím…

A ja dárky dostávala ráda, od spokojených klientů…casto to bylo víno ci cokolada…a tim nepohrdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí