Vánoce dárek pro učitelku v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17824
20.12.17 09:47

@Jancka_K to si prave vubec nemyslim. Rofuce grazliku nedavaji vetsinou nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.12.17 10:00

Ve školce 4letá dcerka teď po besídce jako dáreček dala své učitelce vlastnoručně vyrobené a zdobené perníčky. Jasně, ty si může upéct sama, ale od tak malého dítěte je to myslím miloučké. My rodiče dáme poslední den před svátkama vánoční milku bonboniéru pro potěšení, jako poděkování a výraz podpory. Paní učitelka je totiž úžasná. Nedovedu si představit, že by nějaká taková upřímně míněná drobnost někoho urazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.12.17 01:11

@Jancka_K muj syn ma nekolik diagnoz a moc si vazim toho.ze ho mezi sebe prijali a maji s nim trpelivost a pozitivne pusobi na nej i na nas…Jinak ja ucim na gymplu a tam kdyz uz nekdo neco donese.tak jsou to ty nejhodnejsi deti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.12.17 22:32

Celé dva roky jsem dávala, letos mám dvě děti v jedné školce ale každý v jiné třídě..mají tudíž dohromady 4 učitelky plus 2 hospodářky..tzn 6 dárků..Nevadilo by mi to, ALE…jedna učitelka nám nevyhovuje, nezdá se nám ( s manželem ) její chování, syn jak se dva roky těšil do školky, tak do září kdy má teda tuhle učitelku tam nechce chodit..bylo mi blbé dát třem učitelkám a čtvrté ne..asi by to nevypadalo dobře, tak jsem se rozhodla nedat nikomu..mrzí mě to, protože ostatní tři si to zaslouží..ale nedat jedné, a ostatním ano, to by bylo asi peklo.. :nevim: Takže letos jsme nedali..Na konci roku dám, to je jaksi slušnost.

• Citovat
  • Upravit
12617
23.12.17 17:45

Po přečtení této diskuze jsem to trochu přehodnotila a dokoupila ještě lepší čokoládu - to k tomu pečenému čaji. Přeci jen jsou tam děti 8 h. denně, učitelky se o ně staraj báječně. Ty dárky si vážně zasloužej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
4.6.20 15:35

Oživuji, copak pěkného dáváte ještě učitelkám v MŠ? Dcera má nejúžasnější učitelku na světě… :srdce: A pak ještě jednu průměrnou :mrgreen:
Zatím jsem dávala k různým příležitostem sypané čaje, víno a ochucený med.
Letos ve školce končí, v září jde do školy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17824
5.6.20 23:01

@123Soňa syn dával jako předškolák poukázky do knihkupectví. Měl nejlepší učitelky na světě, tak to chtělo prima dárek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
6.6.20 08:34

My budeme dávat poukaz na kurz bylinkaření. Dáváme to všichni rodiče dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
6.6.20 23:02

Kdy dáváte dárky? Na konci školního roku, nebo až v létě školka skončí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2711
7.6.20 08:30

@marcela-matej Já budu dávat na konci června, v létě dcera chodit nebude… Kamarádky dcera bude chodit v létě a bude dárek dávat také na konci června, protože budeme mít jiný provoz, třídy budou spojené, učitelky se budou ruzně střídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí