Vánoce - kde je ta diskuze?
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mrs.GSdog jo to je dobrý nápad
sama mám doma čajová servis v béžové barvě čistý a nikdy nepoužitý
ale bojím se, že by se nepoužil i jinde.. (servisy máme tři
jo ty babičky..) mě teď napadlo na hrnek nechat natisknout fotku dcery a nechat jí ten hrnek pomalovat
a dát babičkám… jinak ten košíček doporučuju, jde to celkem rychle a vypadá to bezva
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikiNaty jestli chceš dát hrnek od dcery babičce tak jí barvičkami napatlej ruku a ať jí na hrneček obtiskne…na ruku pak můžete napsat PRO BABIČKU ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs.GSdog to je dobrý nápad, ale ručku už má docela velkou
máme jako dekoraci v pokojíčku pruh z jejích barevných tlapek a jak na to koukám, hrnek by musel být XL ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se pustím do těch košíčků tak do nich asi naplním Vánoční cukrovíčko a zabalím do celofánu… ať v něm něco je. A košíček pak zbyde na něco jiného, co si tam babičky dají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikiNaty píše:
@Mrs.GSdog to je dobrý nápad, ale ručku už má docela velkoumáme jako dekoraci v pokojíčku pruh z jejích barevných tlapek a jak na to koukám, hrnek by musel být XL
aha
já mám doma prcky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs.GSdog právě jsem přemýšlela, co do nich dám
díky za tip! No malá má 4,5 a to je už tlapka no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem loni dělala babičkám adventní věnce z živého jehličí a přivezla jsem jim cukroví v krabičkách, které malovali pro ně děti, zabalené právě v celofánu. Dostali kalendáře na další rok, domácí vaječný koňak, keramickou zvonkohru na zavěšení, lávovou lampičku…byli jsme tam den před štědrým dnem a babička volala, jakou má díky nám krásnou výzdobu bez práce a cukroví aniž by musela péct a že to je pro ní nejlepší dárek. Každoročně je to hrozně těžké, stále něco vymýšlet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem shodou okolnosti vcera dostala od kamaradky tip na fb skupinu-BABO RAD aneb vyrob si doma sam a jsou tam skvely napady…mozna, ze uz to znate.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sobbi bohužel ne, nemám facebook a ani ho mít nechci, ale takové rady by se mi hodili
ale ani tak se nehodlám na FB přihlašovat, zaujalo tě tam něco? A neprovozují níhodou i webovky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs.GSdog co jsem tak nahlidla, tak je to podobne co na nekterych diskuzich tady, ale zase jiny napady, daleko vic veci a plno fotek. Ruzne rady atd. Je tam toho mraky. Jeste jsem to neprosla. Ruzny darky, dekorace…ma to 42tis uzivatelu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ten fb mrknu, jsem na strance vyrob (nebo udelej) si sam aneco malo tam je ale jsem tam uz dlouho a dost jsme vyzkouseli a obdarovali
mam hotovy ten kosicek aje moc hezky..udelala jsem kulaty a sklidil uspech, dovnitr jsem vystrihla kousek moji satenove kosile kterou roky nenosim a vypada to moc hezky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit