Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Brala jsem loni vynikající úly a vanilkové rohlíčky od Asmery (bydlí v Červeném Újezdu u Hostivic) https://www.fler.cz/asmera - zkuste jí napsat zprávu, jestli vám napeče. A před tím od Rybodlaka z Prahy 5, též vítečné https://www.fler.cz/rybodlak
Já ještě loni pekla za 350Kč/1kg. Vzhledem k tomu, že peču z kvalitních surovin, vím, že letos se na tuto částku nedostanu. Bohužel.
@jizvíková Dobrý den. Kolik by jste si představovala za kg? Já sice péct umím, ale listopad…prosinec budu nonstom v práci. Ráda bych za rozumnou cenu objednala. ![]()
Ja jsem minuly rok pekla za 370kc, coz letos rozhodne nehrozi. Aby se to trochu vyplatilo, musela bych pect minimalne za 450kc
Protože se na mě už mí zákazníci obrací s objednávkami, stanovila jsem cenu 550Kč. Jsem si vědoma toho, že cena je vysoká, ale cena surovin, zejména másla, rapidně zdražila (a má být i hůř). Zatím s cenou nebyl žádný problém.
@hadev píše:
Protože se na mě už mí zákazníci obrací s objednávkami, stanovila jsem cenu 550Kč. Jsem si vědoma toho, že cena je vysoká, ale cena surovin, zejména másla, rapidně zdražila (a má být i hůř). Zatím s cenou nebyl žádný problém.
To máte za kilo cukroví? já jen abych věděl jak se to letos cca bude pohybovat.
naprosty luxus, bohužel mi naposledy onemocnely obe deti, takze jsem nestihala cukrovi vyzvednout, ale jenom je po nem zaprasilo… ![]()
@Ketris píše:
@Lejlinka88 Letos to bude masakr s tim cukrovim..
to teda, minuly ctvtek v Globusu naprosto prazdne regaly s maslem, ac tam cena 55,–, ale pry bylo v akci a blaznivi lide si nakoupili zasoby do mrazaku pry na vanocni peceni…
![]()
ti duchodci tam nadavali jak špačci, chudaci prodavačky, ty to chytly z první… ![]()
@Philip12 Ano, přesně tak. 550Kč/1kg cukroví
Letos je to bída i s ořechy, obvykle mívám vlastní, bojím se, že tentokrát úroda bude slabá. Zatím je to bída!
Tak já letos budu paní dávat 450/kg což je pořád super cena, peče jen z másla, beru od ní už nějaký ten rok, loni jsem myslím dávala 370/kg.
Letos mám objednáno 2kg cukroví a paní si účtuje 450kč/1kg, je tam deset druhů cukroví v tom mini provedení a je moc dobré
Jednou za rok mě to nezabije, dala bych i o stovku víc.