Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj holky, malá spí, tak brouzdám na netu a snažím se najít nějakou dobrou stránku s vánočními recepty. Budu letos poprvé péct, tak to musí trochu vypadat
Chtěla bych recepty kde je i fotka, jak to vypadá finálně (abych to viděla aspoň na obrázku, když ne na našem stole
)Máte nějaký tip? Díky a cukrovíčku zdar ![]()
Ahojky, rada se k tobe pridam. Taky letos pecu poprve.
Tak by se nejaky recept hodil. Ja teda budu pect van. rohlicky, linecky, pracny, kokosky. Ale chtela bych nejaky dobry recept na takovy to cukrovi s maslovym kremem.
U nas se nepekly a na navstevach jsem je vzdy vsechny snedla. ![]()
Přesně, „takové to cukroví s maslovým krémem“
Všude jinde je měli na stole, ale mamka je nikdy nedělala. A co jsou to ty PRACNY?
Holky máte někdo recept na perníčky, které brzo změknou? Díky
@monika32 Uau!!! PARÁDA!!! Tak jsem si to představovala
Děkuju moc ![]()
@princeznickabrno píše:
Holky máte někdo recept na perníčky, které brzo změknou? Díky
Hledej tady v receptech, někde tu jsou velice chválené
Tak já se můžu podělit o skvělý recept na vanilkové rohlíčky od Diny. Za mě
Dávám lískové oříšky.
@Sharane2006 Přesně tyhle peču jsou fakt nejlepší doporučuju ![]()
@princeznickabrno mam recept na uuuzasne pernicky. kazdy se snima odemne laduje. najdu recept a dam ho sem
Tak recept na fakt skvele pernicky. # 60 dkg hladké mouky, 2 vejce, 20 dkg moučky, 12,5 dkg másla, 15 dkg medu /je to asi 8 lžic/, 1/2 prdopeču do perníku, 4 čl/čajové lžičky/perníkového koření, # Poleva: 1 bílek, 15 dkg moučky 2× prosyté, citr. šťáva A peč je prudce a rychle tak 4 min. na vyhřátou troubu cca.200st. a těsto dělej tak 4-5mm silný jinak budou tvrdý..
Příspěvek upraven 20.11.12 v 16:29
@monika32
Páni, ukládám do oblíbených a těším se až vyzkouším!
(jen teda které vybrat
)
@renule2 akorat spalit
kdyz na ne zapomenes. Ale jinak jsouuu faaakt vyborny! A nedelat moc tenke testo tech 5 mm tak oni nabydou.