Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Milisek628 Mám doma téměř tříleťáka, a právě, jak nám to nešlo, tak jsem si rodicak prodloužila na 4 roky a v práci si vyjednala neplacené volno, takže práci, díky bohu, neřeším. 🙂 A jsem ráda, že to tak vyšlo, když bude vše v pořádku, jelikož jsem chtěla navázat po sobě. Ač úplně původně jsme chtěli děti mnohem blíž k sobě. 😀 Předpokládám, že CAR udělá ten první utz a pak mě pošlou k mému gyndaři.
Pokud s k tomu udělala i prevence, tak je aspoň fajn, že víte, že to je v děloze. ![]()
@Lovelaces ano v děloze je, a verim ze dal to zvladneme spolecne az do prosince
jen je hrozny nevedet a cekat na ty kontroly.
Tak to je fajn ze to takhle navazuje
ja jsem sla hned na PN, delam jako zdravotni sestra na JiP denni/nocni, a rekli mi ze jinou praci pro me nemaji, za to mi to nestoji ![]()
Já mám pohodovu práci, kde sedím celé dopo s kolegyní a máme klidek, chtěla bych vydržet co nejdéle
ale uvidíme, jak mi bude atd…. ![]()
@Milisek628 no tak to mas narocnou praci, to se není čemu divit
Tak pekne odpocivej ![]()
Pořád tomu nemůžu uvěřit, na konci měsíce jdu na gynekologii.. mám strašný strach aby všechno bylo OK.😊 jinak podle propočtů půlka prosince.
@Nika199515 ty už mas silnější i tu druhou čárku než tu kontrolní
kolik jsi DPO?
@Anonymní píše: Více
Foto nepošlu, ale měla jsem tu děsně trapný příspěvek, jak mi hrozně brzy (možná 7dpo vyšly dva testy jeden +, druhý nic. No snad o dva dny později už to bylo bez debat a dnes tomu zázraku tluče krásně srdíčko. ![]()
@Anonymní píše: Více
Já mám zhruba tři týdny po OVU (cca 22 dní) a moc děkuji😊 ❤️
@Nika199515 to jsme uplne stejne
. Kdyz si vzpomenes dej pak vedet co u doktorky ![]()