Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, nám se po ZT a roce a půl trápení včera ukázalo tohle.
První pokus IUI, takže jsem si konečně pobrečela štěstím a ne zoufalstvím.
29.4. nás čeká v CAR potvrzující utz, takže tyhle 3 týdny budou nekonečné.
Jednoho rošťáka už naštěstí máme, tak ten mě zaměstná dostatečně. Plus tedy ohaře v přípravách na zkoušky. ![]()
Příznaky absolutně žádné, jen občas (při protažení) píchnutí v podbřišku. Ale já příznaky neměla ani v prvním těhotenství. ![]()
@Lovelaces no hezky pekne, máme to dost podobne
![]()
Gratuluji ![]()
Já zatím také sem tam pichnuti, mohlo by to tak zustat ![]()
Já termín zatím nemám, zavolam po neděli.
Také už jedno dítko máme, školní ![]()
Ahojky já 😀 po 14 měsících snažení, nakonec prirozene… bez hormonu nez niceho, proste zazrak! ???? doufam ze bude dal jak ma byt!!!
@Lovelaces to je nadhera
taky jsem jak na trní, todle ja naše 1… modlim se ať je vše v naprostém pořádku!
.. zatim to vychazi 5.12 ![]()
No krasa
@Milisek628
Gratuluji ![]()
Mě už také včera ukázal digital 1-2 ![]()
(Zakladatelka)
Já vubec nevim, kdy byla ovulace uplne jsme to vypustili, driv jsem měřila porad
. Ja měla 1-2 3.4 a vcera jsem si udelala dalsi abych mela na pamatku fotku s digitálem
. Tak to moc gratuluji. Jak Vam je?
budu se za nas modlit at je vse v poradku! ![]()
@Milisek628 já se zatím cítím dobre, unavenejsi asi jsem ![]()
A jaký jsi týden? Doktor te vzal brzy ![]()
Jo to vzal, ale on me u toho udelal rovnou i prevenci a chce me videt dalsi tyden asi i kvuli odberum a pak podle me az za 2 tydny. Ale to cekani je sileny
vy jdete kdy k doktorovi?
@Milisek628 já budu volat po neděli o termín
včera jsem měla termín MS..
Tak to je dobrý pristup, no ja mela cyklus cely nejak posunutý takze ani nevim kdy je ovulace. Takze to jste uplne na zacatku
ja uz mam 20 dni zpozdeni.
Budu Vam drzet palecky a klidne napiste jak to vypada dále, klidne do zpráv ![]()
Já právě tím, že jsme po IUI měla volat hned po udělaném testu, ať už poz nebo neg. Ale právě, aby bylo něco vidět tak mě objednali až na konec dubna. Na jednu stranu je to dlouho, ale na druhou už to nebude jako při tom ZT, kdy jsem chodila každou chvíli a čekalo se, jestli se objeví embryo. Jednou vypadalo, že dobrý, pak už zas ne. Takže to bylo na nervy extra… Teď budeme vědět hned. Ale teda už je člověk tím potratem pěkně vycvičený, mám radost, že se zachytilo, ale strach neskutečný. 🙃
@Lovelaces ja mela v planu laparo eventuelne UIU a nakonec se zadarilo prirozene. To chapu, budete chodit normalne do prace nebo budete doma?
Moc Vam drzim palecky! Me to taky prislo brzo jit ted v pondeli ale chtela to, pak me stejnak objedna na konci dubna jako Vas. A porad to ma tak byt a ma to byt v poradku tak to vyjde nam vsem
![]()
Ahoj holky,
Zatím anonym, protože je brzy

Ale, kdo už také ví, že prosinec 2024 bude zřejmě náš?
Pošlete foto testů a jak Vám je