Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Super, díky moc za odpovědi, jste zlaté.
Eseto, tak doufám, že se potkáme na letišti
My se chystáme do Prima life v Hurghadě.
Laddmie píše:
Super, díky moc za odpovědi, jste zlaté.![]()
Eseto, tak doufám, že se potkáme na letišti
My se chystáme do Prima life v Hurghadě.
já ještě nevím.Od jaké cestovky to máte?
Koukám na stránky eximu,ale asi jsem slepá,nikde to tam nevidím
Nemáš odkaz?
eseta píše:martina75 píše:chtěla bych vánoce strávit trošku jinak,než pokaždé.Třeba by se nám tam povedlo mimi,pokud se nepovede dřív. Tak uvidíme.Musím ještě přemluvit manžu,nesnáší výška a řek že do letadla ho nikdo nedostane…ale dostane
Nejlepší je last minit pokud se mužeš rychle uvolnit ,sbalit a jet.Doufám že najdeš něco podle svých představ.mě se líbilo v hotelech Sea gull a la pascha(snad to píšu spravně),dobrý je i Golden faif ale ten je dost daleko od centra.určo dej vědět jsks vybrala Krásnou dovolenou.
ps.přes vánoce je to vždy drošku dražší ale stojí to za to když si spočítáš co tě stojí vánoce doma![]()
Jasně že ho přemluvíš moc držím palce at si přivezete malého faraonka
![]()
ahoj, v zimě je v Egyptě dost proměnlivé počasí, můžete mít na počasí štěstí, foukat nebude a bude přes den krásně teplounko
v zimě je dost nestabilní vítr (tj fouká ne každý den a když už , tak vítr může dosáhnout i celkem dost uzlů), takže je to opravdu o štěstí
na tričko a kraťasy je určitě, na koupání ne každý den..máš to z první ruky, v Egyptě žiju ![]()
MUFICE píše:martina75 píše:To je fakt, bývá to snad dražší než v sezoně v létě
Nejlepší je last minit pokud se mužeš rychle uvolnit ,sbalit a jet.Doufám že najdeš něco podle svých představ.mě se líbilo v hotelech Sea gull a la pascha(snad to píšu spravně),dobrý je i Golden faif ale ten je dost daleko od centra.určo dej vědět jsks vybrala Krásnou dovolenou.
ps.přes vánoce je to vždy drošku dražší ale stojí to za to když si spočítáš co tě stojí vánoce domaHotel bych doporučila spíš 5*. Jinak v Egyptě jsem byla 2× (září a čeren) a bylo tam vedro na padnutí. Víc se mi líbil Sharm, na hotelové pláži byly krásné korály, tak super šnorchlovačka. Vedle hotelu byl nějaký zábavný park a kousek taková nákupní promenáda. V Hurghadě mi to přišlo ošklivý a všude špína, ale je pravda, že jsme byli mimo centrum a za hotel byl jenom bordel a nic. Někdy bych chtěla jen do hotelu v oblasti Makadi, líbí se mi to tam. Párkrát jsme tam vyzvedávali lidi na výlet a pak cestou na letiště.
Mě se zae víc líbilo v Hurghadě,v hotelu jsem nikdy se špínou problém neměla,byli jsme povětšinou ve 4hvězdách, a na ulici mě to zase až tak hrozné nepřišlo ,jinak v létě bych do Afriky ,ikdyž severní nejela ani zadarmo. ![]()
eshta píše:
ahoj, v zimě je v Egyptě dost proměnlivé počasí, můžete mít na počasí štěstí, foukat nebude a bude přes den krásně teplounkov zimě je dost nestabilní vítr (tj fouká ne každý den a když už , tak vítr může dosáhnout i celkem dost uzlů), takže je to opravdu o štěstí
na tričko a kraťasy je určitě, na koupání ne každý den..máš to z první ruky, v Egyptě žiju
tak mi jsme asi měli opravdu z pekla štěstí protože jsme nikdy s počasím neměli problém .
Eshta mužu se zeptat kde žiješ,promin pokud jsem příliš osobní,ale docela ti závidím jak už jsem psala miluju Egypt, ikdyž je mi jasné že žít tam je něco jiného než tam přijet na pár týdnu na dovolenou
.
martino v ElGouně, cca 25km od Hurghady..žije se tu dobře, jen si musí člověk zvyknout
po pár letech si ale zvykne skoro každej ![]()
ESHTO v el goune jsme se byli podívat,docela se mi tam líbilo
,asi bych si zvykla rychle ![]()
martina75 píše:
ESHTO v el goune jsme se byli podívat,docela se mi tam líbilo,asi bych si zvykla rychle
jj teď jsem na mateřský a je mi to jedno kde jsem, chaos by byl stejně všude
až půjdou děti do školy, tak se uvidí
ElGouna je fajn, na normální bydlení asi jedno z mála míst v Egy ![]()
eshta píše:martina75 píše:jj teď jsem na mateřský a je mi to jedno kde jsem, chaos by byl stejně všude
ESHTO v el goune jsme se byli podívat,docela se mi tam líbilo,asi bych si zvykla rychle
![]()
až půjdou děti do školy, tak se uvidí
ElGouna je fajn, na normální bydlení asi jedno z mála míst v Egy
je fakt že ve velkých turist.centrech to asi na trvalé bydlení není,a mimo asi zase není moc práce vid.A jak jste přežili ty nepokoje co u vás byli?