Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
no já jsem byla chvíli po porodu a byla jsem s dětma v ČR..turistická místa nepokoje nezasáhly, jen v Hurghadě byla myslím menší demonstrace, ale nic dramatickýho
teď budou volby, tak se uvidí..
eshta píše:
no já jsem byla chvíli po porodu a byla jsem s dětma v ČR..turistická místa nepokoje nezasáhly, jen v Hurghadě byla myslím menší demonstrace, ale nic dramatickýhoteď budou volby, tak se uvidí..
tak snad to bude už jen lepší,ikdyž ono polititika je asi všude stejné svinstvo.Doufám že až děti povyrostou tak se do Egypta vypravýme i snima ,podle mě je tam nejkrásnější moře na světě ikdyž místy už dost poničené,ale to je bolest spousty turisticky zajímavých míst.Tak třeba se potkáme ![]()
bohužel určitou bezohledností turistů moře trpí
jednou za čas se tu pořádají green days a děti, jejich rodiče a cizinci co pracují ve vodních sportech čistí pláže od igeliťáků a plastů vůbec ![]()
koukám, že máš taky dvojčata
ale trochu starší než ty moje
teď jsou ve fajn věku že?
si to ještě pamatuju s klukem
![]()
Eshto, díky moc za odpověď
A prosím ještě dotaz, jedeme tam i s 13 měsíčním prckem, jak ho nejlépe ochránit, abychom předešli případným střevním problémům? Máme sice vybraný 5* hotel, beru mu s sebou skleničky z ČR, na pití dostane jen balenou vodu (to samé i na umývání). Teda mám to tak v plánu
. A jak jinak ho ochránit? Je možné, že by mohl něco chytit z moře, když se v něm bude koupat? Díky moc.
![]()
Já též miluju Egypt,už snad někdy od základky.Viz i můj nick
Furt něco o egyptě čtu,koukám na dokumenty atd.Teď třeba čtu Sinuheta. Proto je můj sen se tam podívat,ale doteď nebylo moc prostředků.Ne že by se to nějak zlepšilo,ale třeba by tak klapnul ten malej faraónek
![]()
eshta píše:
bohužel určitou bezohledností turistů moře trpíjednou za čas se tu pořádají green days a děti, jejich rodiče a cizinci co pracují ve vodních sportech čistí pláže od igeliťáků a plastů vůbec
koukám, že máš taky dvojčataale trochu starší než ty moje
![]()
![]()
jo jo ted jsou super ,už to začínají být partáci,vyhrají si spolu ,a když dělají lumpárny tak taky spolu.Tuhle si"hráli" s naším pejskem,jeden Pavlík ho tahal za ouška a Anička za ocas ted když je vidí tak zaleze do stodoly a nevyleze dokud jsou venku
.Ty green days to je super,já jsem na tohle vysazená ne že bych byla nějaká zapálená aktivistka ,ale nesnáším když si lidi na dovolené myslí,že se mužou chovat jak čunata že si"to zaplatili"
eseta píše:
Já též miluju Egypt,už snad někdy od základky.Viz i můj nickFurt něco o egyptě čtu,koukám na dokumenty atd.Teď třeba čtu Sinuheta. Proto je můj sen se tam podívat,ale doteď nebylo moc prostředků.Ne že by se to nějak zlepšilo,ale třeba by tak klapnul ten malej faraónek
![]()
Tak to máš stejně jako já já jsem na něj taky ulítlá,ale mám toštěstí že jsem se tam mohla podívat.Sinuhet je super knížka mě se moc líbila,ještě jednou ti přeju at ti vše vyjde ![]()
martina75 píše:Tak to máš stejně jako já já jsem na něj taky ulítlá,ale mám toštěstí že jsem se tam mohla podívat.Sinuhet je super knížka mě se moc líbila,ještě jednou ti přeju at ti vše vyjde
Děkuji,snad se podívám. ![]()
martina75 píše:eshta píše:Ty green days to je super,já jsem na tohle vysazená ne že bych byla nějaká zapálená aktivistka ,ale nesnáším když si lidi na dovolené myslí,že se mužou chovat jak čunata že si"to zaplatili"
bohužel určitou bezohledností turistů moře trpíjednou za čas se tu pořádají green days a děti, jejich rodiče a cizinci co pracují ve vodních sportech čistí pláže od igeliťáků a plastů vůbec
![]()
![]()
To je fakt, hlavně ti ruští turisté si myslí, že když si zaplatí dovolenou v 5*, tak jim každej poleze do zadku. Když jsem byla v Sharmu, tak v moři byla skupinka těchto turistů a schválně hamtali po korálech a trhali je snad i rukama
Naštěstí je viděl hlídač té naší pláže a začal je odtamtud vyhánět a pak jim ještě venku nadával ![]()
MUFICE píše:martina75 píše:To je fakt, hlavně ti ruští turisté si myslí, že když si zaplatí dovolenou v 5*, tak jim každej poleze do zadku. Když jsem byla v Sharmu, tak v moři byla skupinka těchto turistů a schválně hamtali po korálech a trhali je snad i rukamaeshta píše:Ty green days to je super,já jsem na tohle vysazená ne že bych byla nějaká zapálená aktivistka ,ale nesnáším když si lidi na dovolené myslí,že se mužou chovat jak čunata že si"to zaplatili"
![]()
![]()
Naštěstí je viděl hlídač té naší pláže a začal je odtamtud vyhánět a pak jim ještě venku nadával
podobný zážitek mám taky chovají se někdy fakt hnusně ,nechápu proč to dělají ,koráli stejně nevyvezou,hlavně že je trhají
Laddmie píše:
Eshto, díky moc za odpověďA prosím ještě dotaz, jedeme tam i s 13 měsíčním prckem, jak ho nejlépe ochránit, abychom předešli případným střevním problémům? Máme sice vybraný 5* hotel, beru mu s sebou skleničky z ČR, na pití dostane jen balenou vodu (to samé i na umývání). Teda mám to tak v plánu
. A jak jinak ho ochránit? Je možné, že by mohl něco chytit z moře, když se v něm bude koupat? Díky moc.
![]()
![]()
![]()
no, řešit ochranu před případnými střevními problémy, to moc nemá cenu, stejně to moc neovlivníš..je tu asi jiný typ bakterií a naše žaludeční mikroflora na to není ready, někdo je citlivější a někdo (a to i děti) to snáší bez problémů..ne každej tu střevními problémy trpí- já třeba nikdy a to jsem byla nesčetněkrát jen na dovolené ![]()
13měs dítě je už dost velké, běžně tu vídám roční prcky na dovolené ![]()
jestli tě to uklidní, tak můj první syn se narodil v ČR, do Egypta jsem letěla v jeho 7tt a nikdy mu nic nebylo
a dvojčata jsou narozená taky v ČR, do Egypta jsme letěli až v jejich 6měs- tj jeli jakoby na dovolenou, už se plazili, teď vše olizujou, dudlík jim opláchnu klidně pod tekoucí vodou a vše je ok ![]()
jen prckovi tedy vezmi skleničky( tady moc výběr není), ponorák - ovoce umixuješ, jogurt koupíš, vezmi pár kaší a bude to určitě ok ![]()
Laddmie píše:
Eshto, díky moc za odpověďA prosím ještě dotaz, jedeme tam i s 13 měsíčním prckem, jak ho nejlépe ochránit, abychom předešli případným střevním problémům? Máme sice vybraný 5* hotel, beru mu s sebou skleničky z ČR, na pití dostane jen balenou vodu (to samé i na umývání). Teda mám to tak v plánu
![]()
![]()
![]()
jo a z moře nic nechytí neboj
to je to nejčistší koupání, který mu můžeš dopřát ![]()