Vaří doma vaši muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106513
15.4.20 02:05

Vaří, já častěji, dle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
15.4.20 06:47
@Peggy54 píše:
Ahoj jen tak pro zajimavost, dnes jsme kecaly s kamoskou a doslo na to ze ted ma pohodu a jeji pritel vari. Osobne ja neznam chlapa co by varil ani v rodine a ani od kamaradek. Muj jednou znicil hrnec kdyz vyvaril vodu i z cinske polevky :D deda kdyz byla babicka v nemocnici tak byl jen na chlebu a vode, temer doslova. Ted varim treba dve au tri jidla denne a brala bych kdyby jeden den udelal chlap neco k jidlu ikdyby spagety s kecupem, ale rika ze neee ze varecku at drzim ja :D

Ano, vaří a moc dobre, baví ho to. Tak nějak se střídame. Nemáme to doma rozdělené na mužské a ženské práce, prostě je potřeba něco udělat a chopí se toho ten, kdo má zrovna volněji. Jediné co se mu nechce je teda vytirani, ale když je potreba, tak to taky udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18681
18.4.20 09:25

Nevadí. Tak 2× za rok udělá michana vajíčka a občas me kafe. Naposledy vařil ještě na podnájmu takže minimálně tři roky nazpět a o tu spáleninu znovu v kuchyni nestojím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17977
18.4.20 11:02

Vari a krome toho pece uzasny chleba a dalamanky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
18.4.20 12:19

Vaří, často, rád a výborně, líp než já. Po porodu vařil asi pět měsíců jenom on. Bývalý taky vařil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.4.20 22:58

Fotka od kamaráda, na rozdíl ode mě umí péct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
18.4.20 23:01

Manžel ne že by uplně vařil, ale běžně dělá třeba snídaně o víkendu, já zatím třeba usteli, obleču se, takže nachystá kávu, čaje, pro děti vajíčka a nebo sladké, a nebo namastí rohhlíky..
Vyloženě nestoupne si k plotně, ale jsou věci co ho baví. Např. rád dětem uděla puding, a nebo kysaný dezert s piškotem.. atd.. Když je neděla nudí se a on je taky na sladké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí