Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Můj by chtěl vařit.. teda jako někdy něco uvaří..ale radši si to udělám sama, protože představa, že by vařil jedno jídlo a já to pak budu týden uklízet, se mi nelíbí
![]()
@jezz1e píše:
Pro zajímavost - moje babička byla excelentní kuchařka, myslím, že děda si nikdy nemusel ohřát ani ty párky. Pak dostala Alzheimera a nakonec skončila jako ležák. Děda se o ní staral a poctivě každý den vařil se slovy, že ona se o něj starala 50 let, tak jí má co vracet.Naučil se na stará kolena třeba i mazance nebo vánoční cukroví.
To je krásný.
.
Muj muž vaří, hodně vařil když byly děti malé a já bývala o víkendech v práci, tak jim navaril, večeře delal, když jsem dělala do noci. Je teda fakt že nepece buchty, knedlík koupi, ale uvaří upeče maso, omáčky, polévky, přílohy, komplet menu.
Ovšem můj táta, ten byl jako zakladatelky partner. Ten si neuvařil ani čaj, doslova. Když se vybičoval, tak si splacal gulasovku z pytlíku. I pračku mi po mamine smrti dal, neuměl ji ani zapnout.
@laducha píše:
U nás v rodině vaří všichni chlapi, děda, můj otec, oba mamčini bráchové, oba moji chlapi a i starší syn. Ten i peče, teď chleba, jinak i kynuté buchty a jednou dělal dort.
A dělá i domácí těstoviny. Jeho přítelkyně je ráda, že na to není sama.
Mladší syn nevaří, ale ne, že by to neuměl, ale nechce se mu
Skvěle vaří i peče můj kamarád, třeba věnečky, vánočku nebo chleba, housky, i udí, dělá domácí zabijačku - jitrnice, sulc, tlačenku.
Synovo pečení
syn je 1. A i Ty, gratuluju
Jednou za zač uvaří, občas
. A ani mi to nevadí, že nevaří často
.
Jako dělá hodně sńídaně a tak no
.A grilova umí dobře
.(A le mi moc negrilujem
, jen grilujeme když jsou u nás přátelé
)Chápu když chlapa moc nebere vaření, prtože já jako žena nedělám mužské práce ![]()
@_.Emilyyy píše:
Jednou za zač uvaří, občas. A ani mi to nevadí, že nevaří často
.
Jako dělá hodně sńídaně a tak no.A grilova umí dobře
.(A le mi moc negrilujem
, jen grilujeme když jsou u nás přátelé
)Chápu když chlapa moc nebere vaření, prtože já jako žena nedělám mužské práce
Tak to mame podobne. Nevari, obcas hodi kure do trouby, ale pravidelne dela snidane. Take mi to vyhovuje.
@ontarova.stara píše:
Tak to mame podobne. Nevari, obcas hodi kure do trouby, ale pravidelne dela snidane. Take mi to vyhovuje.
Já bych vařil, a umím to, ale doma nesmím. Tam vládne žena a nesmím na nic šáhnout.
U nas vaří manžel nejčastěji.. Vari vyborne, a baví ho to.. A ja ho od plotny samozrejme nevyhanim
![]()
@Peggy54 Manžel vaří, ne tak často jako já, ale tak 1×- 2× týdně vaří, má svoje osvědčená jídla, vždy je to super. Za chvíli bude véča a já sedim u PC ![]()
@Peggy54 píše:
Ahoj jen tak pro zajimavost, dnes jsme kecaly s kamoskou a doslo na to ze ted ma pohodu a jeji pritel vari. Osobne ja neznam chlapa co by varil ani v rodine a ani od kamaradek. Muj jednou znicil hrnec kdyz vyvaril vodu i z cinske polevkydeda kdyz byla babicka v nemocnici tak byl jen na chlebu a vode, temer doslova. Ted varim treba dve au tri jidla denne a brala bych kdyby jeden den udelal chlap neco k jidlu ikdyby spagety s kecupem, ale rika ze neee ze varecku at drzim ja
Ahoj muj přítel vaří docela casto…byva dost sam doma tak než aby tam jen tak sedel tak vaří a peče…cca 2× týdne…ja taky tak 2× týdne… nenito žadna povinnost spokojime se i s michanýma vajičkama ale když ma jeden chut neco uvarit proč ne
Jj můj vari, hlavně teda všelijaké speciality, klasické jídlo ho nebavi