Vaříme pro kojence a batolata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17225
5.2.18 17:59

@Sofierules Prave ze u vetsiho mi to uz tak kriticky neprijde, jako kdyz nekdy ty babičky (nastesti ne nase) olizujou lzicku miminku… a ja jsem rada zase, ze ten chleba pak sni, kdyz mu to budu otirat ubrouskem, akorat se tam prilepi. A on mi to omatlany od pomazanky jist nebude, to je mam vyhazovat a nosit mu jiny, min namazany? Nebo s sebou nosit nuz, kdyz mu to tam proste vadi, abych to okrajela? :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
6.2.18 13:54
@Jahudka82
@Jahudka82 píše:
@Sofierules Prave ze u vetsiho mi to uz tak kriticky neprijde, jako kdyz nekdy ty babičky (nastesti ne nase) olizujou lzicku miminku… a ja jsem rada zase, ze ten chleba pak sni, kdyz mu to budu otirat ubrouskem, akorat se tam prilepi. A on mi to omatlany od pomazanky jist nebude, to je mam vyhazovat a nosit mu jiny, min namazany? Nebo s sebou nosit nuz, kdyz mu to tam proste vadi, abych to okrajela? :roll: ;)

jezis bud v klidu -prostě jsem řekla jen svůj názor a ano, olizování dudlíků, zmrzlin, utírání obličeje slinami, olizování příborů malým dětem mi prostě přijde ekl a fakt se neprožívám a nejsem úzkostná matka -ale chovám se tak jak by mě taky nebylo příjemné. Např. kdyby mě moje matka olízala chleba a pak mi ho nacpala do pusy tak bych teda fakt nejásala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
9.2.18 16:28

https://www.emimino.cz/…-a-batolata/
kdyby se chtěl někdo další přidat :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...