Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simonides píše:
Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečima ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov
Ty bláho co to je zplozeno za totální nesmysl?
od SIMONIDES…totální výplod chorého mozgu
![]()
Nemyslím to jako urážku na osobu, ale jasně že ironicky
Nemá to hlavu ani patu ![]()
@Vanesanka no dle mého to vypadá jak kdyby to fakt psalo dítě
a nebo nějakej blázen co se „jen“ nudí ![]()
@werunkaw123 píše:
@Vanesanka no dle mého to vypadá jak kdyby to fakt psalo dítě![]()
a nebo nějakej blázen co se „jen“ nudí
@simonides píše:
Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečima ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov
Tak to bych fakt nechtěla zažít, musel to být pro tebe fakt trapas co, mě se tohle stát, tak ani na ten hřbitov nejdu
![]()
@werunkaw123 píše:
@Sasanka30![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jen by mě zajímalo, jestli když brečela, si rozmazala šminky
Protože jinak by se ji i na tom hřbitově lekly
![]()
Mě se stal mega trapas, na který jen tak nezapomenu
Jednou jsem byla na gynekologii a byly tam 3 kabinky, do které jsme nacupitaly poslušně 3 ženy. Jelikož já jsem velice špatně slyšící, sestra to věděla, vždycky se připomenu a řeknu, až bude pan doktor volat, tak otevřete moji kabinku. Sestra vždycky souhlasně uklidňovala, že jasně, že mi dá vědět. Tak čekám v kabince asi 15 minut a během té doby jsem jakési zvuky, jakože někdo chodí - odchází a já říkám si, klid sestra mi dá vědět přece…nějaký hlahol slyším za dvěřmi( nesrozumitelně, takže ani nevím na koho se mluví)…sedím, sedím, svléknutá od pasu dolu a říkám si, to je doba to už asi budou volat mě, sestra musí co nevidět otevřít… nu a ona furt nikde…pak nějaké už silnější hlasy se ozvou, těsně za dveřmi, já rozuměla pojďte si paní…a příjmení už nerozumím…tak si říkám, asi sestra na mě zapoměla a otevřu dveře do ordinace a vlezu tam" Dobrý den" povídám a v tu chvílí čumím jak zkoprnělá
…na koze ležela rozcapená ženská
a pulila na mě zděšeně oči- začnu tam blekotat nesmysly…něco jako omluvu a okamžitě zalezu zpět do kabinky......to už tam přišla sestra, nebo ji musel doktor něco říct
a zprdla mě co tam lezu, že ještě ty dveře na mě neotevřela
A já na to, že sjem si myslela, že když sjem slyšela nějaké ty hlasy za dveřmi, že to asi volají na mě
No trapas jak prase a to sjem se modlila, at si na mě ta paní co byla na koze nepočká a neudělá mi scény
Naštěstí ji to doktor vysvětlil, že jsem hooodně nahluchlá a jak jsem pak napochodovala do ordinace, tak se chudák i on nechtíc smál, to nešlo se nezasmát ![]()
@Sasanka30 píše:
Jen by mě zajímalo, jestli když brečela, si rozmazala šminkyProtože jinak by se ji i na tom hřbitově lekly
![]()
Třeba se lekly a stal se další trapas, který nám snad brzy podrobně popíše jako ten předchozí
Psala ASI na hřbitov tak bůh ví kam to vlastně jela
![]()
@werunkaw123 píše:
Třeba se lekly a stal se další trapas, který nám snad brzy podrobně popíše jako ten předchozí![]()
Psala ASI na hřbitov tak bůh ví kam to vlastně jela
![]()
Jestli mi vystrašila dědu, ať si mě nepřeje
![]()
Holky musím se s vámi podělit o můj včerejší trapas! Fakt ostuda! Jela jsem nakoupit a když jsem byla u kasy, tak jsem si všimla, že mám rozepnutou kabelku (takovou tu crosbody), koukám do kabelky a mobil nikde! Tak jsem zpanikařila a říkám si „do háje co teď“? Za mnou ve frontě stáli 3 týpci, takový podivný, tak mě hned napadlo, že mi rozepli kabelku a telefon mi vyndali. Tak se jich ptám „pánové nevzali jste mi z kabelky telefon?“ No co myslíte, že řekli, že o ničem neví. Náhodou šla kolem ostraha supermarketu, tak volám na ní, ať mi pomůžou, že mi pánové určitě vzali telefon. Tak nás ostraha vzala všechny dozadu do kanceláře a začal výslech a šacování těch 3 týpků, ty nechápali, já tam stála těhotná a zoufalá, že jsem přišla o telefon, který byl starý jen měsíc a dostala jsem ho jako dárek od přítele. U týpků se nic nenašlo, tak je propustili. Ostraha se mnou ještě procházela celý obchod, prozváněla mě na mobil, všichni zákazníci supermarketu koukali co se děje, no blázinec… No a ve finále jsem přišla do auta a co myslíte? Telefon byl tam. Strašná ostuda! Tímto bych se těm 3 týpkům chtěla omluvit. ![]()