Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
10.8.12 19:01
@simonides píše:
Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečim :cert: a ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov :P
8o 8o 8o 8o 8o 8o :|
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
10.8.12 19:09
8o 8o 8o 8o 8o 8o :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.8.12 19:13

Ty bláho co to je zplozeno za totální nesmysl? 8o 8o 8o 8o od SIMONIDES…totální výplod chorého mozgu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.8.12 19:14

Nemyslím to jako urážku na osobu, ale jasně že ironicky :roll: Nemá to hlavu ani patu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:16

@Vanesanka no dle mého to vypadá jak kdyby to fakt psalo dítě 8o :nevim: a nebo nějakej blázen co se „jen“ nudí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.8.12 19:21
@werunkaw123 píše:
@Vanesanka no dle mého to vypadá jak kdyby to fakt psalo dítě 8o :nevim: a nebo nějakej blázen co se „jen“ nudí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na to vemu jed! :-))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.8.12 19:24
@simonides píše:
Stal se mi trapas, mam dost otravne kamošky saru a natalku jednou me našly jak brečim :cert: a ja sem utikala nechte me ony jako by nic a šly za mnu pak me našla pani vychovatelka a ptala se proč křičim a neřeknu ji to ja sem rači neotpovedela ona to řekla tatkovi zeptala sem se jestli muzu jit na w. c ona dovolila jakasy pani se me ptala proč plačeš ja sem řekla ja nebrečim. ze křičim se muj tatka dozvedel ale ze sem brečela to naštesti a neřekla sem to pani vychovatelce protoze sem se stydela. doma me trochu bolelo v krku to brzy přešlo ješte v ten den sem jela asi na hřbitov :P

Tak to bych fakt nechtěla zažít, musel to být pro tebe fakt trapas co, mě se tohle stát, tak ani na ten hřbitov nejdu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.8.12 19:32
@werunkaw123 píše:
@Sasanka30 :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

Jen by mě zajímalo, jestli když brečela, si rozmazala šminky :think: Protože jinak by se ji i na tom hřbitově lekly :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
10.8.12 19:32

Mě se stal mega trapas, na který jen tak nezapomenu :mrgreen: Jednou jsem byla na gynekologii a byly tam 3 kabinky, do které jsme nacupitaly poslušně 3 ženy. Jelikož já jsem velice špatně slyšící, sestra to věděla, vždycky se připomenu a řeknu, až bude pan doktor volat, tak otevřete moji kabinku. Sestra vždycky souhlasně uklidňovala, že jasně, že mi dá vědět. Tak čekám v kabince asi 15 minut a během té doby jsem jakési zvuky, jakože někdo chodí - odchází a já říkám si, klid sestra mi dá vědět přece…nějaký hlahol slyším za dvěřmi( nesrozumitelně, takže ani nevím na koho se mluví)…sedím, sedím, svléknutá od pasu dolu a říkám si, to je doba to už asi budou volat mě, sestra musí co nevidět otevřít… nu a ona furt nikde…pak nějaké už silnější hlasy se ozvou, těsně za dveřmi, já rozuměla pojďte si paní…a příjmení už nerozumím…tak si říkám, asi sestra na mě zapoměla a otevřu dveře do ordinace a vlezu tam" Dobrý den" povídám a v tu chvílí čumím jak zkoprnělá :oops: …na koze ležela rozcapená ženská :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a pulila na mě zděšeně oči- začnu tam blekotat nesmysly…něco jako omluvu a okamžitě zalezu zpět do kabinky......to už tam přišla sestra, nebo ji musel doktor něco říct :mrgreen: :mrgreen: a zprdla mě co tam lezu, že ještě ty dveře na mě neotevřela :lol: :lol: :lol: A já na to, že sjem si myslela, že když sjem slyšela nějaké ty hlasy za dveřmi, že to asi volají na mě :lol: No trapas jak prase a to sjem se modlila, at si na mě ta paní co byla na koze nepočká a neudělá mi scény :oops: :mrgreen: Naštěstí ji to doktor vysvětlil, že jsem hooodně nahluchlá a jak jsem pak napochodovala do ordinace, tak se chudák i on nechtíc smál, to nešlo se nezasmát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:34

@Vanesanka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to je pěkné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.8.12 19:35

@Vanesanka Tak zas máš zážitek, jen tak někdo tohle neuvidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
10.8.12 19:40
@Sasanka30 píše:
Jen by mě zajímalo, jestli když brečela, si rozmazala šminky :think: Protože jinak by se ji i na tom hřbitově lekly :mrgreen: :mrgreen:

Třeba se lekly a stal se další trapas, který nám snad brzy podrobně popíše jako ten předchozí :mrgreen: :mrgreen: Psala ASI na hřbitov tak bůh ví kam to vlastně jela :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
10.8.12 19:44
@werunkaw123 píše:
Třeba se lekly a stal se další trapas, který nám snad brzy podrobně popíše jako ten předchozí :mrgreen: :mrgreen: Psala ASI na hřbitov tak bůh ví kam to vlastně jela :lol: :mrgreen:

Jestli mi vystrašila dědu, ať si mě nepřeje :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.12 19:44

Holky musím se s vámi podělit o můj včerejší trapas! Fakt ostuda! Jela jsem nakoupit a když jsem byla u kasy, tak jsem si všimla, že mám rozepnutou kabelku (takovou tu crosbody), koukám do kabelky a mobil nikde! Tak jsem zpanikařila a říkám si „do háje co teď“? Za mnou ve frontě stáli 3 týpci, takový podivný, tak mě hned napadlo, že mi rozepli kabelku a telefon mi vyndali. Tak se jich ptám „pánové nevzali jste mi z kabelky telefon?“ No co myslíte, že řekli, že o ničem neví. Náhodou šla kolem ostraha supermarketu, tak volám na ní, ať mi pomůžou, že mi pánové určitě vzali telefon. Tak nás ostraha vzala všechny dozadu do kanceláře a začal výslech a šacování těch 3 týpků, ty nechápali, já tam stála těhotná a zoufalá, že jsem přišla o telefon, který byl starý jen měsíc a dostala jsem ho jako dárek od přítele. U týpků se nic nenašlo, tak je propustili. Ostraha se mnou ještě procházela celý obchod, prozváněla mě na mobil, všichni zákazníci supermarketu koukali co se děje, no blázinec… No a ve finále jsem přišla do auta a co myslíte? Telefon byl tam. Strašná ostuda! Tímto bych se těm 3 týpkům chtěla omluvit. :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová