Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krasne som sa pobavila, az som si poplakala
![]()
toto si budem citat znovu, ked na mna pojde depka
![]()
Lonette píše:
My kdysi dělali s kamarádkama Mikuláše. Jednou nás přepadli, tak nás vozil k lidem tatínek kamarádky. Takhle jsem jednou vystoupili, šli potěšit nějaké dítko a vrátili se k autu. Holky Andělé otevřely kufr a začaly tam rvát křídla, já hodila berli kamarádce čertovi dozadu, sednu si vedle řidiče a slyším kaamrádku jak říká: „Tati, co to máš v tom kufru?“ Kouknu na řidiče a tam na mě nevěřícně hleděl úplně cizí člověk, který neměl slov, když se mu Čert, Mikuláš a Andělé narvali do auta a jeden anděl mu ještě říkal tati. Tatínek mé kamarádky se v autě o kousek dál válel smíchy.
uzasny
![]()
Lonette píše:
My kdysi dělali s kamarádkama Mikuláše. Jednou nás přepadli, tak nás vozil k lidem tatínek kamarádky. Takhle jsem jednou vystoupili, šli potěšit nějaké dítko a vrátili se k autu. Holky Andělé otevřely kufr a začaly tam rvát křídla, já hodila berli kamarádce čertovi dozadu, sednu si vedle řidiče a slyším kaamrádku jak říká: „Tati, co to máš v tom kufru?“ Kouknu na řidiče a tam na mě nevěřícně hleděl úplně cizí člověk, který neměl slov, když se mu Čert, Mikuláš a Andělé narvali do auta a jeden anděl mu ještě říkal tati. Tatínek mé kamarádky se v autě o kousek dál válel smíchy.
Ahoj,
Něco pro pobavení při pátku..:-))
Jaký byl váš největší trapas??
A přidám hned svůj včerejší ![]()
Byly jsme s malou v bance a začala se nudit, tak jeden bankéř jí nabízel omalovánky, ale ona poslední dobou až hystericky si odmítá něco vzít od cizího. Včera to bylo stejný, a jak se bránila tak skočila na mě čapla mě za výstřih a škubla a jelikož jsem měla volnou tuniku tak bankéřovi odhalila celý moje prsa, ještě, že jsem měla podprdu
![]()
Nedřív jsem teda byla rudá až na prdeli
ale jak jsem se oba vzpamatovaly z odhalení
, tak jsme začaly řezat smíchy, no trapas jak vrata
![]()
A co Vy..
![]()
Já nic tak dobrýho nemám, ale kamarádka mi nedávno vypravěla, jakej trapas ji udělal její 8 letý dosti hyperaktivní syn.
Byli spolu u zubaře, plná čekárna lidí a on tam začal řvát na celý kolo, Fuuj mami, to je ale smrad, ty sis prdla
![]()
Jen proto, že k tomu zubaři jít nechtěl ![]()
me se jednou povedl taky husarskej kousek. Jela jsem metrem, tim novym a byla jsem hrozne unavena a chtela si sednout, tak jsem okamzite zamirila k volnemu oranzovemu fleku, vedle sedel nejakej mladik, pak se zacal se svym kamaradem bavit cosi o drzosti a me to docvaklo, mladik sedel na te jednosedacce co je naproti dvojsedacce, jenze bokem a na ctvrtinu zadku, takze vedle nej vzniklo dost misto a ji si toho vubec nevsimla
…no musela jsem okamzite vystoupit.
@lleennttiillkkaa njn až tak jsem to tu neprohledávala, snad to nevadí, že to budou čerstvý trapasy
![]()
Když už zakladatelka mluvila o tom odhalení.Dcery mi koupily halenku.Za krkrm a na zádech knoflíček,silonová,s podprdou nevhodná.Něco podobného jsem viděla na Daře Rolinc.Tak jsem si vyrazila na ostro,ale se sakem.Jenže bylo horko,sako jsem si rozepla.Šla jsem se zeptat do obchodu,kde míchali barvy,na jednu do obýváku.Byl tam velice ochotný pán,kolega je na obědě,ale pojdte nahoru do kanceláře,poptáme se,jestli by to někdo neuděl.Říkám,nevadí,my sem zajedeme později.Ne,jen pojdte,tam mne protáhnul,ještě dvěma místnostma,nikdo nemíchal,ale všichni byli vstřícní.Říkám,si to je dneska hezkej den.Pak jsme se domluvili,že si dojdu nakoupit a pán mi to mezitím s kolegou už připraví,kerý by už měl dorazit.Přídu k autu a chlubím,se jak jsem to zařídila a jak jsou tady všichni hodní.A táta povídá,no byli tam chlapi?Jo,proč,NO,máš celou kozu venku
Nakonec jsem vynadala jemu a pro tu barvu jsme nešli ![]()
Tak já jsem si střihla jeden předevčírem.
Vedle nás se prodává barák, přišel tedy realitní makléř se zájemci (manželé, babička, 2 děti). Já byla s dětma venku akorát chvilku, sotva jsem přiběhla z práce/školky, už u nás byla i malá od sousedů, tak jsem honem převlíkla tričko a šla ven.
„Zájemci“ v čele s makléřem se mne přišli dotázat (máme domy v památkové zóně a moc tam toho nevymyslíme a ani nemůžem), kolik místa jsme získali přestavbou atd, nakonec jsem je i nechala nakouknout…
Až odešli, tak jsem v chodbě mrkla do zrcadla a za krkem mi trčel lístek. Mrknu na rameno, na knoflíky - bingo, triko jsem si navlíkla naruby.
![]()
Nikdo nic neřekl, ale možná jsem odradila zájemce od koupě (si asi řekli, že vedle takové bydlet nebudou
).
@lleennttiillkkaa píše:
https://www.emimino.cz/…apas-100974/
Jojo bylo to tu
![]()