Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14090
24.2.12 20:16

Váš nej trapas :-)

Ahoj holky… tak něco pro odlehčení ;) Povězte klidně i anonymně váš největší trapas, který se vám nebo třeba i někomu známému stal?

Já jsem šla takhle po městě viděla holčinu a myslela si, že je to moje kamarádka. No a jak už to bývá šla jsem k ní a ještě jak stála chytla jsem jí za ramena cukla s ní a povídám „týý jo tebe jsem neviděla ani nepamatuju jak je?“ A holka chudák na mě kouká, kluk co stojí u ní taky. Já jsem se zasekla a ona povídá „my se známe?“ a já jen trapně „ne“ :mrgreen: ona „aha“… Tak jsem se omluvila a povívám, že tak trapně jsem se necítila hodně dlouho :mrgreen:

Nejvíc miluju trapasy stylu, že vidím jak někdo mává, tak si říkám kdo by to mohl být? tak zamávám taky aby si někdo nemyslel že jsem ho hned nepoznala a pak zjistím, že mával někomu za mnou a ještě na mě čučí jak na debila :mrgreen: Tak holky povídejte ať se zasmějem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
24.2.12 20:19

Tak já jsem byla na plaveckých závodech a měli jsme čas na rozplavání, a my dělali kraviny a jak mě spolužák chtěl doplavat tak jsem rychle plavala na kraj a jak jsem se tou rychlostí vyhoupla nahoru tak mi spadli plavky-a přímo přede mnou seděli kluci :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
24.2.12 20:21

Ja si teda na zadnej svj nevzpomenu a ze jich urcite bylo ale manzelova teta jednou na svatbe prisla za chlapem placla ho pres zadek a rika cau milacku…chlap se otocil a ejhle on to nebyl jeji manzel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 20:22

Ahoj já moc takových trapasu nemám,ale mamce se ted stal jeden:DVycházela z obchodu a na boku stála maminka s kočárkem,hlavu měla nabuřenou v kočárku a něco mumlala miminku.No a mamka si myslela že to je její kamarádka,tak na ni naběhla plácla ji přes zadek a říká jino nazdar co ty tu Samo,mamka je trochu od rány tak paní málem zahučela do kočáru:DPaní vykoukla z kočárku a říká čekám na manžela:DV tu chvíli mama měla skoro infarkt:DKdyž mi to doma mamka říkala myslela jsem že si cvrnknu:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.12 20:24

byla jsem na praxi v domove duchodcu… byl tam takovy ten vytah na to cidlo… ve vytahu uz nekdo stal, a vedu pani a rikam ji… pockame az odjedou a pak si vytah znovu privolame, ale ona ne a hrnula se tam… jenomze jak se ty dvere uz priviraly tak ji „bouchly“ no bouchly… spis se ji dotkly a pani zacala jecet. Ja cela orosena bezela za zdravotni sestrou a ta me uklidnila ze pani je hrozna herecka… kdyz jsem prisla druhy den tak pani za mnou bezela a rika mi… sestricko podivejte co se mi stalo, nejaka KRAVA me vcera privrela do vytahu :D jiste ze jsem i nerekla ze ta krava jsem byla ja a slusne jsem ji politovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 20:25

Neřekla bych, že je to největší trapas, ale vzpomínáme na to hodně s moji kamarádkou.. Když jsme byli v 9 třídě, tak jsme jeli na výlet.. Nám bylo okolo 15 a v táboře bylly další školy a starší kluci snad 18,19..Samozřejmě holky všechny nadržené :mrgreen: - ke svému věku.. Šly jsme s kamarádkou na záchod. Záchody byly společně s umývarnou mimo chatky.. Tak se tak posadíme, jedna do jednoho druhá do druhého a začneme.. ,,Vidělas toho tmavovlasého, ten je kus, no to je, a kdoví, jaký má zadek, no to nevím. To bych si dala říct - prostě takové ty silácké řeči.. No bylo toho víc i pepernějšího co jsme s kamarádkou pronesly, jak bysme už chtěly a klidně s tím tmavovlasým…
Jdem si umýt ruce a najednou si všimneme, že jsme neseděly všedle sebe - i když jsme si myslely, že ano, ale že mezhi náma je kabinky, ve které to začalo šuštit.. Najedou z kabinky vyšla třídní. :mrgreen: Červené jsme byli až na… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
24.2.12 20:26

my byli jednou známým na dvoj svatbě a druhá nevěsta byla trošku korpulentní a my věděli, že čekala mimčo, no a mamča při gratulacích se jí ptá, kdy že se to má narodit. A nevěsta byla už dávno po porodu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
24.2.12 20:27

Takže…leto jsme byi na plese a já měla dlouhé, úzké, černé šaty, jsou ke krku a ramena jsou holá, takže je nosím bez podprsenky, aby mi nekoukala ramínka. Tancovala jsem se známým jeho „skočnou“ polku (fakt sprint) :lol: . Po velmi náročném tanci jsem si všimla že mi kouká celé levé prso :oops: :oops: :oops: Celý tanec jsem nechápala, proč si na mě ukazují… :nevim: Jak dlouho mi koukalo, nevim, ale podle těch pohledů asi dlouh… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
24.2.12 20:28

tak já, když jsem bydlela na koleji a večer jsme se spolužáky chodili do sklípku na vínko, trošku víc bumbala. Měla jsem nějaký smutek z rozchodu a v pokročilé hodině, kdy už jsme byli z 99% nabumbaní všichni, jsem se pověsila spolužákovi kolem krku s větou… „Chlapi jsou sv..ě.“. Bohužel měl tak vratké nohy, že padal dozadu, já trochu do strany. Bokem jsem štrejchla o jukebox. Jemu se nic nestalo a já navštívila druhý den pohotovost. No 2 zlomený žebra…když se má měnit počasí, hned o tom vím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.2.12 20:28

Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
24.2.12 20:30
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......

To je dobrý:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.12 20:30
kracmeratko píše:
No, lépe schovávat......
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 20:32

To neni můj trapas, ale říkala mi známá, že její dítě ji běžně jako jiné tahá papír, vybaluje vložky atd..
A tak jde na nákup a taky vidí, že se lidi pořád otáčejí tak se začne prohlédat a zjistila, že má na zadku přilepenou rozdělanou vložku. Prý si asi sedla někde do křesla, kde byla rozbalená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
24.2.12 20:32
kracmeratko píše:
No, lépe schovávat......

tak to je vážně dobry :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
24.2.12 20:34

Kamarádka tak vykládala příhodu s vybračním kroužkem, který našel její 11ti letý syn a taky přišel se důležitě zeptat co to je, ta mu v tom mžiku řekla, že náramek a ať to vrátí zpět - on si to ale samozřejmě narval na ruku a byl z něho hooodně dlouho nadšený. Jak se jim podařilo ho přesvědčit, ať s tím nejde do školy už netuším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová