Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky… tak něco pro odlehčení
Povězte klidně i anonymně váš největší trapas, který se vám nebo třeba i někomu známému stal?
Já jsem šla takhle po městě viděla holčinu a myslela si, že je to moje kamarádka. No a jak už to bývá šla jsem k ní a ještě jak stála chytla jsem jí za ramena cukla s ní a povídám „týý jo tebe jsem neviděla ani nepamatuju jak je?“ A holka chudák na mě kouká, kluk co stojí u ní taky. Já jsem se zasekla a ona povídá „my se známe?“ a já jen trapně „ne“
ona „aha“… Tak jsem se omluvila a povívám, že tak trapně jsem se necítila hodně dlouho ![]()
Nejvíc miluju trapasy stylu, že vidím jak někdo mává, tak si říkám kdo by to mohl být? tak zamávám taky aby si někdo nemyslel že jsem ho hned nepoznala a pak zjistím, že mával někomu za mnou a ještě na mě čučí jak na debila
Tak holky povídejte ať se zasmějem ![]()
Tak já jsem byla na plaveckých závodech a měli jsme čas na rozplavání, a my dělali kraviny a jak mě spolužák chtěl doplavat tak jsem rychle plavala na kraj a jak jsem se tou rychlostí vyhoupla nahoru tak mi spadli plavky-a přímo přede mnou seděli kluci
![]()
Ja si teda na zadnej svj nevzpomenu a ze jich urcite bylo ale manzelova teta jednou na svatbe prisla za chlapem placla ho pres zadek a rika cau milacku…chlap se otocil a ejhle on to nebyl jeji manzel ![]()
Ahoj já moc takových trapasu nemám,ale mamce se ted stal jeden:DVycházela z obchodu a na boku stála maminka s kočárkem,hlavu měla nabuřenou v kočárku a něco mumlala miminku.No a mamka si myslela že to je její kamarádka,tak na ni naběhla plácla ji přes zadek a říká jino nazdar co ty tu Samo,mamka je trochu od rány tak paní málem zahučela do kočáru:DPaní vykoukla z kočárku a říká čekám na manžela:DV tu chvíli mama měla skoro infarkt:DKdyž mi to doma mamka říkala myslela jsem že si cvrnknu:D ![]()
byla jsem na praxi v domove duchodcu… byl tam takovy ten vytah na to cidlo… ve vytahu uz nekdo stal, a vedu pani a rikam ji… pockame az odjedou a pak si vytah znovu privolame, ale ona ne a hrnula se tam… jenomze jak se ty dvere uz priviraly tak ji „bouchly“ no bouchly… spis se ji dotkly a pani zacala jecet. Ja cela orosena bezela za zdravotni sestrou a ta me uklidnila ze pani je hrozna herecka… kdyz jsem prisla druhy den tak pani za mnou bezela a rika mi… sestricko podivejte co se mi stalo, nejaka KRAVA me vcera privrela do vytahu
jiste ze jsem i nerekla ze ta krava jsem byla ja a slusne jsem ji politovala ![]()
Neřekla bych, že je to největší trapas, ale vzpomínáme na to hodně s moji kamarádkou.. Když jsme byli v 9 třídě, tak jsme jeli na výlet.. Nám bylo okolo 15 a v táboře bylly další školy a starší kluci snad 18,19..Samozřejmě holky všechny nadržené
- ke svému věku.. Šly jsme s kamarádkou na záchod. Záchody byly společně s umývarnou mimo chatky.. Tak se tak posadíme, jedna do jednoho druhá do druhého a začneme.. ,,Vidělas toho tmavovlasého, ten je kus, no to je, a kdoví, jaký má zadek, no to nevím. To bych si dala říct - prostě takové ty silácké řeči.. No bylo toho víc i pepernějšího co jsme s kamarádkou pronesly, jak bysme už chtěly a klidně s tím tmavovlasým…
Jdem si umýt ruce a najednou si všimneme, že jsme neseděly všedle sebe - i když jsme si myslely, že ano, ale že mezhi náma je kabinky, ve které to začalo šuštit.. Najedou z kabinky vyšla třídní.
Červené jsme byli až na… ![]()
my byli jednou známým na dvoj svatbě a druhá nevěsta byla trošku korpulentní a my věděli, že čekala mimčo, no a mamča při gratulacích se jí ptá, kdy že se to má narodit. A nevěsta byla už dávno po porodu. ![]()
Takže…leto jsme byi na plese a já měla dlouhé, úzké, černé šaty, jsou ke krku a ramena jsou holá, takže je nosím bez podprsenky, aby mi nekoukala ramínka. Tancovala jsem se známým jeho „skočnou“ polku (fakt sprint)
. Po velmi náročném tanci jsem si všimla že mi kouká celé levé prso
Celý tanec jsem nechápala, proč si na mě ukazují…
Jak dlouho mi koukalo, nevim, ale podle těch pohledů asi dlouh…
![]()
tak já, když jsem bydlela na koleji a večer jsme se spolužáky chodili do sklípku na vínko, trošku víc bumbala. Měla jsem nějaký smutek z rozchodu a v pokročilé hodině, kdy už jsme byli z 99% nabumbaní všichni, jsem se pověsila spolužákovi kolem krku s větou… „Chlapi jsou sv..ě.“. Bohužel měl tak vratké nohy, že padal dozadu, já trochu do strany. Bokem jsem štrejchla o jukebox. Jemu se nic nestalo a já navštívila druhý den pohotovost. No 2 zlomený žebra…když se má měnit počasí, hned o tom vím ![]()
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem
.
No, lépe schovávat......
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem![]()
![]()
.
No, lépe schovávat......
To je dobrý:D
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem![]()
![]()
.
No, lépe schovávat......
To neni můj trapas, ale říkala mi známá, že její dítě ji běžně jako jiné tahá papír, vybaluje vložky atd..
A tak jde na nákup a taky vidí, že se lidi pořád otáčejí tak se začne prohlédat a zjistila, že má na zadku přilepenou rozdělanou vložku. Prý si asi sedla někde do křesla, kde byla rozbalená
kracmeratko píše:
![]()
.
No, lépe schovávat......
tak to je vážně dobry
![]()
Kamarádka tak vykládala příhodu s vybračním kroužkem, který našel její 11ti letý syn a taky přišel se důležitě zeptat co to je, ta mu v tom mžiku řekla, že náramek a ať to vrátí zpět - on si to ale samozřejmě narval na ruku a byl z něho hooodně dlouho nadšený. Jak se jim podařilo ho přesvědčit, ať s tím nejde do školy už netuším ![]()