Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6980
24.2.12 20:34

tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk :cert: :cert: ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
24.2.12 20:35

No, jenže on to ani tak nebyl normální vibrátor jako nenápadnej, ale je to takový nechutný, žilnatý, ohebný, fialový dělo.....
Horší bylo, když jsem mu to sebrala, tak řval jako blázen, proč mu beru tu pistol, když si ji našel.....
Ovšem kámošky si ze mně utahují ještě dnes. Prý kdo u nás doma střílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
kvaček píše:
To neni můj trapas, ale říkala mi známá, že její dítě ji běžně jako jiné tahá papír, vybaluje vložky atd..
A tak jde na nákup a taky vidí, že se lidi pořád otáčejí tak se začne prohlédat a zjistila, že má na zadku přilepenou rozdělanou vložku. Prý si asi sedla někde do křesla, kde byla rozbalená
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
24.2.12 20:36
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 20:37
latunka01 píše:
tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk :cert: :cert: ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
24.2.12 20:37

Trapas? Před 50lidma jsem spadla do kanálu,jsem se tam nějak propadla :nevim:

Příspěvek upraven 24.02.12 v 20:39

• Citovat
  • Upravit
6980
24.2.12 20:38
kracmeratko píše:
No, jenže on to ani tak nebyl normální vibrátor jako nenápadnej, ale je to takový nechutný, žilnatý, ohebný, fialový dělo.....
Horší bylo, když jsem mu to sebrala, tak řval jako blázen, proč mu beru tu pistol, když si ji našel.....
Ovšem kámošky si ze mně utahují ještě dnes. Prý kdo u nás doma střílí :)

tak ještě mohly být na návštěvě třeba tcháni místo kámošek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
kracmeratko píše:
Ovšem kámošky si ze mně utahují ještě dnes. Prý kdo u nás doma střílí :)

já tu normálně brečím smíchy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615

Bylo to ještě na střední při hodině angličtiny, kam nás chodilo jen pár. Můj nejdelší záchvat smíchu v životě. Při hodině angličtiny jsem se trošku nudila a koukám, že jsem si ráno vzala stejný svetr, jako den před tím, kdy jsme byli posedět v hospůdce a řikam kamarádce vedle, hele nesmrdí mi to kouřem, zabořila nos do svetru a v tu chvíli jí učitelka vyvolala…no muselo to vypadat všelijak. V tu chvíli vymalováno, do konce hodiny záchvat smíchu, kterej se nedal zastavit. Hodná paní angličtinářka to tolerovala a při vyvolávání nás přeskakovala. Dodnes se nad tím s kamarádkou pousmějem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.12 20:41

byla jsem na praxi v domove duchodcu… byl tam takovy ten vytah na to cidlo… ve vytahu uz nekdo stal, a vedu pani a rikam ji… pockame az odjedou a pak si vytah znovu privolame, ale ona ne a hrnula se tam… jenomze jak se ty dvere uz priviraly tak ji „bouchly“ no bouchly… spis se ji dotkly a pani zacala jecet. Ja cela orosena bezela za zdravotni sestrou a ta me uklidnila ze pani je hrozna herecka… kdyz jsem prisla druhy den tak pani za mnou bezela a rika mi… sestricko podivejte co se mi stalo, nejaka KRAVA me vcera privrela do vytahu jiste ze jsem i nerekla ze ta krava jsem byla ja a slusne jsem ji politovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
24.2.12 20:44

Mamka je zdravotní sestra a do práce chodí pěšky do kopce. No a jednou na cestě do práce stojí na přechodě, auto jedoucí kolem zastaví a řidič mává. Ejhle, ředitel nemocnice. Tak mamka celá natěšená otevřela dveře u spolujezdce, sedla si a řiká: „To jste hodnej, že jste mi zastavil, takovej kopec.“ No a jelikož každý zaměstnanec zná svého nejvyššího nadřízeného, ale málokterý nejvyšší zná všechny své zaměstnance, tak ředitel, ač celej vyjevenej, odvětil: „Sice vás vidim prvně v životě a jen jsem vám dával přednost, ale když už jste si sedla, tak vás vemu“
Teď už jednu ze svých podřízených prý na chodbě zaručeně pozná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
24.2.12 20:46

jo, jo nedávno.Byla jsem se psem venku (venčení).Měl nějaké asi bolesti,protože při „velké“ dost prděl.No myslela jsem, že se dostatečně vyprděl, tak jsme zamířili k domovu a u vchodu potkali souseda.Hezky jsme se pozdravili,na schodech ohlušující ticho,soused před námi na krok a co můj pejsvídek neudělal?Usral si jak nikdy před tím :oops: :oops:
Soused se jen otočil a řekl pěknýýýýýýýýý.V tu chvíli jsem myslela , že se zastavil celý svět a zeměkoule se netočí.Doufám , že pochopil, že já to vážně nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 20:47
jabarka píše:
Mamka je zdravotní sestra a do práce chodí pěšky do kopce. No a jednou na cestě do práce stojí na přechodě, auto jedoucí kolem zastaví a řidič mává. Ejhle, ředitel nemocnice. Tak mamka celá natěšená otevřela dveře u spolujezdce, sedla si a řiká: „To jste hodnej, že jste mi zastavil, takovej kopec.“ No a jelikož každý zaměstnanec zná svého nejvyššího nadřízeného, ale málokterý nejvyšší zná všechny své zaměstnance, tak ředitel, ač celej vyjevenej, odvětil: „Sice vás vidim prvně v životě a jen jsem vám dával přednost, ale když už jste si sedla, tak vás vemu“
Teď už jednu ze svých podřízených prý na chodbě zaručeně pozná :mrgreen:

Tak to je povedený :mrgreen: :mrgreen: musel chudák čučet  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 20:48
Hako píše:
jo, jo nedávno.Byla jsem se psem venku (venčení).Měl nějaké asi bolesti,protože při „velké“ dost prděl.No myslela jsem, že se dostatečně vyprděl, tak jsme zamířili k domovu a u vchodu potkali souseda.Hezky jsme se pozdravili,na schodech ohlušující ticho,soused před námi na krok a co můj pejsvídek neudělal?Usral si jak nikdy před tím :oops: :oops:
Soused se jen otočil a řekl pěknýýýýýýýýý.V tu chvíli jsem myslela , že se zastavil celý svět a zeměkoule se netočí.Doufám , že pochopil, že já to vážně nebyla. :nevim:

No to musela být chvíle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová