Váš největší trapas :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5055
24.2.12 22:58
:pankac:
Ivana IZA píše:
Trapas mého (dospělého) bratra: Na chodbě paneláku v pátém patře jsme měli krásnou velikánskou palmu. Jednoho dne zmizela. Někdo ji prostě „otočil“. Naše sousedka, paní Šímová, se zajímala, kam jsme tu palmu dali, vždyť do bytu se nám vejít nemohla. A bratr jí s vážnou tváří oznámil: „Někdo jí ukrad, myslím, že to byla ta mrcha Šímová!“ No, paní Šímová na něj zůstala zírat s otevřenou pusou, když v tu chvíli to bratrovi došlo, a rychle se opravil: „Totiž Svobodová!!!“ Ale myslím, že to stejně moc nezachránil…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
24.2.12 23:00

Serii trapasu jsem mela s kamoskou v puberte, kdyz jsme se obe dve zamilovaly do jednoho starsiho kluka. On chodil do jejiho baraku za kamosem co bydlel o patro vys, a jednou mi kamoska vola, rychle prijd, je u nas v dome. Tak ja bezim, stojim pred jejima dverma, zvonim.Ona otevrela dvere, zavolala april! a vychrstla na me kybel s vodou a zavrela. Nez jsem se stacila vzpamatovat, o patro vys se otevrely dvere a ze schodu bezi muj idol!!! Tak se na me jen tak kouknul, usmal se a bezel dal… :oops: :zed: Pak jsme si takove naschvaly delali porad, ale stejne ho ani jedna z nas neulovila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
24.2.12 23:02

:lol: teda já už jsem dávno chtěla spát a místo toho se tady směju tak,že mi tečou slzy a bolí mě břicho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.2.12 23:03
kocunka píše: :lol: teda já už jsem dávno chtěla spát a místo toho se tady směju tak,že mi tečou slzy a bolí mě břicho :lol: :lol:

Nejsi sama taky jsem to plánovala už před … no už je to hooodně dlouho a místo toho se tu tlemim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
24.2.12 23:16
latunka01 píše:
tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk :cert: :cert: ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ..brečím smíchy :mrgreen: :mrgreen: ..neboj,mě se před lety stalo uplně to samé..tenkrát jsem s toho byla na prášky ale dneska už se tomu směju.. :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.2.12 23:17

Nej trapas??
U me rozhodne asi tak pred 5 lety, kdy mi pritel objednal „vibrator“.. :D No objednal ho na jeho adresu TP, kterou ma u rodicu… :) A ke vsemu se jmenuje stejne jako jeho tata,takze kdyz balicek prisel, tak ho rozbalil jeho mily tatinek-ocekaval soucastku na motorku :lol: .Ten se asi musel chudak divit, co rozbalil..No kdyz mi to muj rekl, tak jsem prisahala, ze k nim uz nikdy nepujdu..ale za par tydnu jsem na to zapomnela..a sla k nim, jako by se nechumelilo :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.02.12 v 23:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.2.12 23:18
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......

stalo se mi uplne to samý!!! hrůza :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.2.12 23:20
kracmeratko píše:
Docela trapas se mi stal nedávno. Seděla jsem u nás doma s kámoškami na kafíčku, drbali jsme s nevšimla jsem si, co dělá naše 4leté štěstíčko. Vlezl do šuplíku v ložnici, kde objevil ne moc dobře schovaný vibrátor, vletěl do kuchyně, namířil to na nás a povídá „ruce vzhůru“. Málem jsem umřela studem :oops: :oops: :oops: .
No, lépe schovávat......

jeste, ze uz jsme se naseho vibratoru zbavili :palec: to by bylo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
24.2.12 23:25

brečím smíchy. Úžasný trapasy :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Musím také přidat můj nejhorší trapas v životě. :D :D :D

Před osmi lety jsem ležela v nemocnici. Měla jsem naordinovaný olejový koupele (jsem ekzematik) a tak jednoho dne přišla sestřička, že se mám jít vykoupat.Zavedla mě do odlehlé koupelny a povídá. „Budete tu úplně sama,kdyby něco, zmáčkněte zvonek, příjdu. Za dvacet minut vylezte z vany a přijďte na sesternu“ Tak já natěšená,že si hodím dvacetiminutovku relaxace. Prozpěvuju si (fakt zpívat neumím) povídám si pro sebe (to je můj zlozvyk)…po dvaceti minutách vylézám z vany, přehodím přes sebe jen ledabyle župan a vylezu na chodbu…na chodbě se na mě veselo smálo několik lidí, kteří tam čekali před dveřmi ordinace........zrudla jsem až na pr…a mazala rychle dlouhatánskou chodbou pryč…od tý doby jsem se koupala tiše jako myška. D: :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
343
24.2.12 23:27
Elin29 píše:
latunka01 píše:
tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk :cert: :cert: ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ..brečím smíchy :mrgreen: :mrgreen: ..neboj,mě se před lety stalo uplně to samé..tenkrát jsem s toho byla na prášky ale dneska už se tomu směju.. :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

Holky, tak u nás to bylo obráceně. Chlap mi chtěl udělat radost, orální radost, tak se posunul níž, ale způsobem, že si klekl, a jak se tak sehnul do klubíčka, tak se mu tak strašně zatřásly půlky, že se až lekl. Já jen vyvalila oči, a on vyjuknul zespoda a měl na tváři takový ten přiblblý klukovský výraz: Já nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
24.2.12 23:41

Umyvam okna, bylo leto a my mame obrovskou terasu. Zrovna kolem chodili lidi na prochazku a manzel ke me dojde zrovna kdz stojim na schudkach, jedu sterkou a strahne mi kratase i s kalhotkama:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.2.12 00:05

Přítelova babička byla skoro hluchá.Jednou u nich byla návštěva a při odchodu se zdrželi u dveří.Babička si myslela,že už odešli a říká dceři :to jseš ráda,že už jsou v prdeli,co!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
25.2.12 00:10

Mrcha Šímová je pecka! :potlesk: :potlesk:

Tak mně to tablo připomnělo jednu podobnou věc. Na gymplu si spolužačky v houfíku prohlížely nějakou ročenku z jiný školy, koukaly na fotky různých tříd. Šly jsme s kámoškou kolem a já jen tak nahlídla na stránku, co zrovna měly otevřenou. Ukázala jsem prstem na nějakou zmalovanou holku a povídám: „No, tohle musí být kráva!!“ :roll: a ta holka, co držela knihu se na mě otočila a povídá: „To je moje sestřenice…“ .. a já „Promiň, jsem to tak nemyslela…bla bla bla“ :mrgreen: :mrgreen: Nooo, pak prej proč si to myslím, tak jsem řekla, že to možná až taková kráva nebude.. :D :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5055
25.2.12 00:10
:D
babababa píše:
Přítelova babička byla skoro hluchá.Jednou u nich byla návštěva a při odchodu se zdrželi u dveří.Babička si myslela,že už odešli a říká dceři :to jseš ráda,že už jsou v prdeli,co!!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
25.2.12 00:11

Takhle si s přítelem Markem spíme,jemu zazvoní budík a on leží dál.Tak do něj šťouchnu a říkám Karle vstávej,no to ho probralo hodně rychle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová