Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě jsem nedočetla, ale Jabarko tys byla fakt dítě k nezaplacení
![]()
jsem si vzpomněla, jak jsme jely z práce na služebku po hotelech na Krétu. Jeden den byl výlet s klienty z naší cestovky po památkách. Nabrali jsme plný bus z různých hotelů. Ve městě jsme si sedly v tržnici ke dlouhému stolu na oběd (bylo nás asi 8 ). Ani jsem si nevšimla, že přímo naproti mně v čele sedí cizí paní a začaly jsme rozebírat, jak za námi sedící pán říkal manželce šílený bludy z historie a jaká je to otrava, jet takhle s klienty. No a paní se ozvala, že ona je jednou z nich no…jsem byla rudá až na zadku
Takových restaurací tam bylo snad 15 a zrovna v tý jedný jsme se sešly.
werunkaw123 píše:
Ještě jsem nedočetla, ale Jabarko tys byla fakt dítě k nezaplacení![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jo jo
A teď mám já dceru, tak je komu předat trapasové žezlo - jen doufám, že nebude nutné hledat strejdu, protože debatu o prdech bych na ranném rande fakt nedala ![]()
jabarka píše:
tak jsem teď mluvila s mamkou, a prý to byl primář a ne ředitel![]()
Ale pověděla mi další trapas: Nevim, kolik mi mohlo bejt, tak tři, čtyři (?) Mamka už rozvedená randila se „strejdou“ a po pár schůzkách ho poprvé na odpoledne pozvala k nám domů. Já jsem si hrála v pokojíčku. Po chvíli jsem se šla podívat, kdo je to na návštěvě, a jak jsem vešla do obýváku, tak jsem prý zavětřila s dotazem: „Co to tu, maminko, tak strašně smrdí?“
Mamka nevěděla, jak taktně vysvětlit, že strejdovi takhle strašně smrděj nohy, a teda mlčela.
Já dál: „Že ty sis prdla?“
Mamka: „Ne, neprdla“
Já: „I jo, takhle to vždycky smrdí, když si prdneš“
No, strejdu už jsme neviděly![]()
Doufám že moje malá takhle výřečná nebude, ačkoliv k tomu má hodně blízko
![]()
laducha píše:
Byl u nás chlápek zapisovat stav vodoměrů a dcera, zvědavá jako opice, lezla za ním a nahlas pronesla „Mami, ten pán SMRDÍ.“ Doufám, že nám nějaký ten kubík nepřipsalA můj
Jako puberťačky jsme s kámoškou chodily okukovat tabla, stály jsme u jednoho a já jsem pronesla „Teda ta Romana v prostřední řadě, ta je fakt STRAŠNÁ“ a paní, stojící opodál řekla „To je moje dcera.“![]()
Syn se ptal tchýně ![]()
„Babi, kolik ti je roků?“
„58.“
„Tak to jsi stará a brzo umřeš.“
baghira píše:
A ještě jeden. Mladší dcera, když byla malá a učila se mluvit, vyslovovala jméno Péťa zřetelně jako p.ča. A protože mám hodně kamarádek jménem Petra, hnědovlasých, tak Aňa na každou jen trochu podobnou hnědovlasou paní mezi 20 - 50, kterou jsme potkali, ukazovala prstem a řvala P.ča, p.ča!
To si zrovna prožívám něco podobného. Můj prcek vyslovuje sněhulák jako čuák a sněhuláček je čuáček. A hrozně je miluje, takže kdykoli a kdekoli je vidí, tak hlásí!
![]()
Teď jsem si na něco vzpomněla ![]()
Jednou jsme takhle v zimě s kamarádkou dobíhaly tramvaj, no už skoro zavírali dveře když jsem vlítla dovnitř totálně si na mokré podlaze rozbila hubu naplácla se tam, ještě pánovi srazila tašku všichni na mě koukali
no a kamarádka ještě doperlila jelikož ta to nestihla a jak skočila za mnou tak nabourala do těch dvěří přes to sklo to vypadalo tak komicky, ještě jí tramvaják pustil a ten pán jak si sbíral tašku povídá VY JSTE TEDA DVOJKA
![]()
makapi píše:To si zrovna prožívám něco podobného. Můj prcek vyslovuje sněhulák jako čuák a sněhuláček je čuáček. A hrozně je miluje, takže kdykoli a kdekoli je vidí, tak hlásí!![]()
![]()
cheche
no ještě že už se blíží jaro ![]()
Alyss píše:
Výýborná diskuze![]()
Mě teď zrovna jako na potvoru nic moc nenapadá …Teda běžně narážím do obrovských cedulí, kterých si všimne opravdu každej kromě mě , taky často padám…jednou jsem chtěla vykouknout z metra, na které jsme stanici a jednou nohou jsem šlápla přímo do díry mezi vlak a nástupištěNaštěstí jsem stejně rychle zase vyskočila a rovnou vystoupila
(Na noze jsem pak měla modřinu přes celý stehno)
A jednou při nějaké rodinné oslavě, ve chvíli ,kdy jsem myslela, že u mě stojí tehdy asi roční Matyáš a chce se nakojit, jsem vytáhla prso na právě procházejícího psa mých rodičů
Jo a jednou mě zastavil nějakej kluk, co nabízel od t-mobilu něco…A ptal se ,co mám za operátora apod..Tak jsem mu to řekla, s tím že nic nechci..A on na mě: " A co doma, rodiče a tak?" A já na něj:" Máma je v práci a táta si šel zacvičit?" - už jsem byla myšlenkama jinde , tak mi vůbec nedošlo, že odpovídám lehce mimo mísuNo.. ostatní docela koukali, co to tam předvádim
Tohle mě fakt odrovnalo!!!
![]()
werunkaw123 píše:
Teď jsem si na něco vzpomnělaJednou jsme takhle v zimě s kamarádkou dobíhaly tramvaj, no už skoro zavírali dveře když jsem vlítla dovnitř totálně si na mokré podlaze rozbila hubu naplácla se tam, ještě pánovi srazila tašku všichni na mě koukali
no a kamarádka ještě doperlila jelikož ta to nestihla a jak skočila za mnou tak nabourala do těch dvěří přes to sklo to vypadalo tak komicky, ještě jí tramvaják pustil a ten pán jak si sbíral tašku povídá VY JSTE TEDA DVOJKA
![]()
![]()
tak to nema chybu se smeju jak blazen
![]()
Já se tu tak nasmála, až mě bolí břicho ![]()
Ještě jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída
Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál ![]()
Alyss píše:
Já se tu tak nasmála, až mě bolí břichoJeště jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída
Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál
to ani nevim ![]()