Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
24.2.12 22:09

Ještě jsem nedočetla, ale Jabarko tys byla fakt dítě k nezaplacení :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
24.2.12 22:09

jsem si vzpomněla, jak jsme jely z práce na služebku po hotelech na Krétu. Jeden den byl výlet s klienty z naší cestovky po památkách. Nabrali jsme plný bus z různých hotelů. Ve městě jsme si sedly v tržnici ke dlouhému stolu na oběd (bylo nás asi 8 ). Ani jsem si nevšimla, že přímo naproti mně v čele sedí cizí paní a začaly jsme rozebírat, jak za námi sedící pán říkal manželce šílený bludy z historie a jaká je to otrava, jet takhle s klienty. No a paní se ozvala, že ona je jednou z nich no…jsem byla rudá až na zadku :oops: Takových restaurací tam bylo snad 15 a zrovna v tý jedný jsme se sešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 22:12

MÁMA JE V PRÁCI A TÁTA SI ŠEL ZACVIČIT joooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
24.2.12 22:12
werunkaw123 píše:
Ještě jsem nedočetla, ale Jabarko tys byla fakt dítě k nezaplacení :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jo jo :-) A teď mám já dceru, tak je komu předat trapasové žezlo - jen doufám, že nebude nutné hledat strejdu, protože debatu o prdech bych na ranném rande fakt nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KoginaK1
24.2.12 22:14
jabarka píše:
tak jsem teď mluvila s mamkou, a prý to byl primář a ne ředitel :oops: ;)
Ale pověděla mi další trapas: Nevim, kolik mi mohlo bejt, tak tři, čtyři (?) Mamka už rozvedená randila se „strejdou“ a po pár schůzkách ho poprvé na odpoledne pozvala k nám domů. Já jsem si hrála v pokojíčku. Po chvíli jsem se šla podívat, kdo je to na návštěvě, a jak jsem vešla do obýváku, tak jsem prý zavětřila s dotazem: „Co to tu, maminko, tak strašně smrdí?“
Mamka nevěděla, jak taktně vysvětlit, že strejdovi takhle strašně smrděj nohy, a teda mlčela.
Já dál: „Že ty sis prdla?“
Mamka: „Ne, neprdla“
Já: „I jo, takhle to vždycky smrdí, když si prdneš“ :mrgreen:
No, strejdu už jsme neviděly :D :D

Doufám že moje malá takhle výřečná nebude, ačkoliv k tomu má hodně blízko :D :D

• Citovat
  • Upravit
14090
24.2.12 22:15
laducha píše:
Byl u nás chlápek zapisovat stav vodoměrů a dcera, zvědavá jako opice, lezla za ním a nahlas pronesla „Mami, ten pán SMRDÍ.“ Doufám, že nám nějaký ten kubík nepřipsal :mrgreen:A můj
Jako puberťačky jsme s kámoškou chodily okukovat tabla, stály jsme u jednoho a já jsem pronesla „Teda ta Romana v prostřední řadě, ta je fakt STRAŠNÁ“ a paní, stojící opodál řekla „To je moje dcera.“ :oops: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
24.2.12 22:17

Syn se ptal tchýně :mrgreen:
„Babi, kolik ti je roků?“
„58.“
„Tak to jsi stará a brzo umřeš.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
24.2.12 22:18
baghira píše:
A ještě jeden. Mladší dcera, když byla malá a učila se mluvit, vyslovovala jméno Péťa zřetelně jako p.ča. A protože mám hodně kamarádek jménem Petra, hnědovlasých, tak Aňa na každou jen trochu podobnou hnědovlasou paní mezi 20 - 50, kterou jsme potkali, ukazovala prstem a řvala P.ča, p.ča!

To si zrovna prožívám něco podobného. Můj prcek vyslovuje sněhulák jako čuák a sněhuláček je čuáček. A hrozně je miluje, takže kdykoli a kdekoli je vidí, tak hlásí! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 22:20

Teď jsem si na něco vzpomněla :mrgreen:

Jednou jsme takhle v zimě s kamarádkou dobíhaly tramvaj, no už skoro zavírali dveře když jsem vlítla dovnitř totálně si na mokré podlaze rozbila hubu naplácla se tam, ještě pánovi srazila tašku všichni na mě koukali :mrgreen: no a kamarádka ještě doperlila jelikož ta to nestihla a jak skočila za mnou tak nabourala do těch dvěří přes to sklo to vypadalo tak komicky, ještě jí tramvaják pustil a ten pán jak si sbíral tašku povídá VY JSTE TEDA DVOJKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
makapi píše:To si zrovna prožívám něco podobného. Můj prcek vyslovuje sněhulák jako čuák a sněhuláček je čuáček. A hrozně je miluje, takže kdykoli a kdekoli je vidí, tak hlásí! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cheche :mrgreen: :mrgreen: no ještě že už se blíží jaro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
Alyss píše:
Výýborná diskuze :potlesk: :palec:
Mě teď zrovna jako na potvoru nic moc nenapadá …Teda běžně narážím do obrovských cedulí, kterých si všimne opravdu každej kromě mě , taky často padám…jednou jsem chtěla vykouknout z metra, na které jsme stanici a jednou nohou jsem šlápla přímo do díry mezi vlak a nástupiště :roll: Naštěstí jsem stejně rychle zase vyskočila a rovnou vystoupila :mrgreen: (Na noze jsem pak měla modřinu přes celý stehno)

A jednou při nějaké rodinné oslavě, ve chvíli ,kdy jsem myslela, že u mě stojí tehdy asi roční Matyáš a chce se nakojit, jsem vytáhla prso na právě procházejícího psa mých rodičů :lol: No.. ostatní docela koukali, co to tam předvádim :mrgreen:

Jo a jednou mě zastavil nějakej kluk, co nabízel od t-mobilu něco…A ptal se ,co mám za operátora apod..Tak jsem mu to řekla, s tím že nic nechci..A on na mě: " A co doma, rodiče a tak?" A já na něj:" Máma je v práci a táta si šel zacvičit?" - už jsem byla myšlenkama jinde , tak mi vůbec nedošlo, že odpovídám lehce mimo mísu :mrgreen:

Tohle mě fakt odrovnalo!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.2.12 22:25
werunkaw123 píše:
Teď jsem si na něco vzpomněla :mrgreen:Jednou jsme takhle v zimě s kamarádkou dobíhaly tramvaj, no už skoro zavírali dveře když jsem vlítla dovnitř totálně si na mokré podlaze rozbila hubu naplácla se tam, ještě pánovi srazila tašku všichni na mě koukali :mrgreen: no a kamarádka ještě doperlila jelikož ta to nestihla a jak skočila za mnou tak nabourala do těch dvěří přes to sklo to vypadalo tak komicky, ještě jí tramvaják pustil a ten pán jak si sbíral tašku povídá VY JSTE TEDA DVOJKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak to nema chybu se smeju jak blazen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.2.12 22:27

Já se tu tak nasmála, až mě bolí břicho :lol:

Ještě jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída :mrgreen: Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 22:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.2.12 22:28
Alyss píše:
Já se tu tak nasmála, až mě bolí břicho :lol:Ještě jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída :mrgreen: Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál :mrgreen:

to ani nevim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová