Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25105
24.2.12 20:49

Mě se tohle s bývalým stávalo běžně a se současným taky občas. Oba věděli o co jde a chápali to :palec:

latunka01 píše:
tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk :cert: :cert: ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
24.2.12 20:49

Byli jsme s kamarádkou za kamarádkou ve Francii, ta nás vzala na výlet na vodopád, šlo se tam takovou úzkou pěšinkou a před námi francouzská rodinka - pán a paní běloši, děti černoši. Předejít jsme je nemohly, tak jsme si vymýšlely story, jak přišli k černým dětem. Byly to opravdu úctyhodné spekulace, nemyslely jsme to zle, ale náramně jsme se bavily. U vodopádu jsem anglicky paní požádala, zda by nás nevyfotila a paní mi odpověděla česky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
24.2.12 20:51
latunka01 píše: …tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“ …

Tak to je dobra veta priprvnim sexu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 20:51

Na co ráda vzpomínám se stalo moji sestřenici… Tímto se jí omlouvám, že jsem to vyslepičila :mrgreen:
Bylo nám asi tak 20,21 a běhaly jsme po zábavách.. Já pocházím z MOravy od slovenských hranic, takže jsem se znala i s pár klukama ze Slovenka.. Ona z Prahy předtím bydlela na Vysočině, tak asi se moc se slovenštinou nesetkala..
Já jsem měla rande naslepo… Přivítal mě 25 kluk mluvil slovensky , představil mě další dva jeho kamarády, já jsem představila sestřenici..
A prostě zábava.. Jeden se nás ptá jeslti víme co je to Ljenka, já jsem věděla ona ne, a on ji říká, je to malé zvieratko s botkami.. Asi za pár minut navážno řekla .. Hele.. které zvíře má jako botky-boty :mrgreen: Smály se ještě dlouho..
Na to, že nám byo přes 20 tak slušný trapas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.2.12 20:56

To je trapas kamarádčiny mamky teda :lol: Valila si tak jednou na autobus, byla zima, sníh..a sluníčko se od toho sněhu hodně odrážela, dala si na nos sluneční brýle :) a že nějak blbě vidí přes ty brýle…tak si říkala že je má asi trochu špinavé. Jak ji lidi míjeli furt se tak blbě čuměli, ona nevěděla o co gou a když nastoupila do busu lidi vytlemení jak blázen. Rudá až na řiti nevěděla co je, a tak se nenápadně mrkla do odrazu v okně a zjistila že jí celou dobu chybí jedno sklíčko z brýlí :potlesk: No a ta moje kamarádka taky jednou valila na bus a jak se blížil na zastávku tak se na něj ohlížela a narazila v plné rychlosti do sloupu na té zastávce. Celý bus z toho měl docela prču a ona už dneska taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.2.12 20:57

Řekla bych, že jsem přímo továrna na trapasy.
Například v prváku na intru jsem šla na záchod se spolubydlící a měla jsem zrovna měsíčky, vložku jsem si zastrčila za gumu od pyžama a ona mi na chodbě vypadla. No zrovna se tam učily holky z ostatních pokojů…no na záchodě jsme se spolubydlící strávily asi hodinu a slečny si stejně neodpustily blbý poznámky. Podotýkám vložka nebyla použitá :D

Další se mi taky stal v prváku, kdy jsem si naivně myslela, že mi na mesntruaci bude stačit tampon a nestačil, na sukni flek jako kráva a naše třídní, který jsem se svěřila, nenapadlo nic lepšího než to vytroubit před celou třídou.

mohla bych vyprávět, ale poslední trapas se mi stal asi teďka o vánocích, kdy jsme dojedli a já jak se nacpala, tak jsem si u stolu uprdla :oops: myslela jsem, že to bude tichý indián a houby… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.2.12 20:59
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
24.2.12 21:00
lleennttiillkkaa píše: Řekla bych, že jsem přímo továrna na trapasy.
Například v prváku na intru jsem šla na záchod se spolubydlící a měla jsem zrovna měsíčky, vložku jsem si zastrčila za gumu od pyžama a ona mi na chodbě vypadla. No zrovna se tam učily holky z ostatních pokojů…no na záchodě jsme se spolubydlící strávily asi hodinu a slečny si stejně neodpustily blbý poznámky. Podotýkám vložka nebyla použitá :D

Další se mi taky stal v prváku, kdy jsem si naivně myslela, že mi na mesntruaci bude stačit tampon a nestačil, na sukni flek jako kráva a naše třídní, který jsem se svěřila, nenapadlo nic lepšího než to vytroubit před celou třídou.

mohla bych vyprávět, ale poslední trapas se mi stal asi teďka o vánocích, kdy jsme dojedli a já jak se nacpala, tak jsem si u stolu uprdla :oops: myslela jsem, že to bude tichý indián a houby… :oops:
…tichý indián zklamal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 21:01

Tichý indiál mě dodělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
24.2.12 21:06

trapas mý mamči, znám jen z vyprávění :) bylo mi 5 let a šly jsme s mámou nakupovat. Mamina si mě prý nějak nevšímala, já našla v regále vložky a běžela za ní a na celej obchoďák ječela, že mám ty věci na bolavou pipinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aha, díky za vysvětlení :oops: :oops: :oops:

Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
werunkaw123 píše:
Tichý indiál mě dodělal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

to me taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 21:07

Zvieratko s botkami… je po slovensky tvířatko s tečkami.. Takže Beruška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.2.12 21:08
kracmeratko píše:
kvaček píše:
Na co ráda vzpomínám se stalo moji sestřenici… Tímto se jí omlouvám, že jsem to vyslepičila :mrgreen:
Bylo nám asi tak 20,21 a běhaly jsme po zábavách.. Já pocházím z MOravy od slovenských hranic, takže jsem se znala i s pár klukama ze Slovenka.. Ona z Prahy předtím bydlela na Vysočině, tak asi se moc se slovenštinou nesetkala..
Já jsem měla rande naslepo… Přivítal mě 25 kluk mluvil slovensky , představil mě další dva jeho kamarády, já jsem představila sestřenici..
A prostě zábava.. Jeden se nás ptá jeslti víme co je to Ljenka, já jsem věděla ona ne, a on ji říká, je to malé zvieratko s botkami.. Asi za pár minut navážno řekla .. Hele.. které zvíře má jako botky-boty :mrgreen: Smály se ještě dlouho..
Na to, že nám byo přes 20 tak slušný trapas..
Asi jsem debil, ale já to taky nepochopila..... :oops:

ja taky ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.2.12 21:08
kvaček píše:
Zvieratko s botkami… je po slovensky tvířatko s tečkami.. Takže Beruška..

to jsou ale bodky ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová