Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jako dítě s nadšením ztrapňovala babičku. Poměrně často jsem třeba, když jsme šly nakupovat, požadovala, aby mi koupila kondomy. Byla jsem přesvědčená, že jsou to nějaké bonbony a přišlo mi jako obrovská křivda, že jsem je nikdy nedostala
. Lidi se samozřejmě bavili.
A ještě jedna perlička. Bratránek (teď 15 let), když byl maličkej - asi 5 let, tak byl děsně ukecanej. Mluvil pěkně, ale co z něj občas vypadlo …
Jednou v létě měli zatažené žaluzie a jeho babička (bydlí ve vedlejším baráku) se ho ptala, proč měli zataženo (jen tak, aby si s ním popovídala, věděla, že kvůli sluníčku). A on na to: „mamka tam měla milence a milovali se na gauči“ … ještě, že strejda věděl, co má doma a že není žárlivec ![]()
Mě se jednou taky povedla hláška. S partou jsme popíjeli a pak bylo všem špatně, protože jsme nic moc nejedli a jen popíjeli. Příští akci, když už jsme měli taky upito, ze mně vypadlo „Jezte jablka, bude vám dobře.“ No prý bych mohla dělat reklamu na zdravou stravu. Slyším to do dneška
![]()
avm3 píše:
No jo, chytání za slovíčka … já jednou klukům, co se k nám stavily na návštěvu dala na stůl talířek a říkám „to máte na pytlíky“ (myšleno z čaje) … no samozřejmě, že se hned chytly. A protože rychleji mluvím, než myslím, stává se mi to často.
Na obědě v práci jsme měli hrachovou kaši a klobásu. Sendeme ke stolu (já a samý chlapi) a říkám: „doufám, že máte pořádný klobásy“ (protože běžně to byli hnusný moučný párky …) a tak bych mohla pokračovat …
No tak to je teda mazec, asi jsem ale řehotem vzbudila malou
![]()
Ještě jsem si vzpoměla na zážitek z výletu… To mi tenkrát taky bylo hodně trapně
..
V noci jsme běhali z jedné chatky do druhé, samozřejmě se to nesmělo..
Najednou slyšíme jak jsou učitele a nadávají,, všechny jsme se rozeběhly do svých chatek..
Já vběhnu do chatky a řeknu.. Honem mě vezměte někdo do postele.. Pak někdo rozvítí a tam ležely tři neznámý kluci.. Když jsem přišla do chatky, tam se mi všechny smály, prý se divily co mě je, že jenom dusot kolem, chatky.
Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:33
Tak já vám taky jeden přidám ![]()
Byli jsme v bazánu a tam na schodech do bazénu dítko obličejem dolu tam si tak splívalo,mohlo mu být kolem 3 tak nějak no koukám nikdo nic a přišlo mi že je tam dlouho tak jsem po něm čapla vytáhla ho z vody a postavila na nohy a ptám se „dobrý ??“ no chudák
koukal na mně přez ty potápěcí brejličky a myslel si něco o magorech usmál se a padnul zpátky
pán vedle se jenom tak usmál a já byla rudá snad až na zadku
Chudinka snad z toho nemá trauma
Jo a pak ještě malej bratránek mého ex, byly mu asi tři roky, tak ještě pořádně neartikuloval. Měla jsem ho posazeného na klíně. A on se trochu naklonil dopředu a i si tam něco dělal ručičkou a říká, „teto, honim“… Já zpozorněla, říkám, řekni mi to ještě jednou, to samé. Řikam si, no potěš teda
dneska je to celý nějaký rychlý. No ulevilo se mi, když mi to ukázal potřetí, tahal si za okraj svetříku a ukazoval mi, že voní… UFFF ![]()
Petra1239 píše:
Tak já vám taky jeden přidám
Byli jsme v bazánu a tam na schodech do bazénu dítko obličejem dolu tam si tak splívalo,mohlo mu být kolem 3 tak nějak no koukám nikdo nic a přišlo mi že je tam dlouho tak jsem po něm čapla vytáhla ho z vody a postavila na nohy a ptám se „dobrý ??“ no chudákkoukal na mně přez ty potápěcí brejličky a myslel si něco o magorech usmál se a padnul zpátky
![]()
Petra1239 píše:
Tak já vám taky jeden přidám
Byli jsme v bazánu a tam na schodech do bazénu dítko obličejem dolu tam si tak splívalo,mohlo mu být kolem 3 tak nějak no koukám nikdo nic a přišlo mi že je tam dlouho tak jsem po něm čapla vytáhla ho z vody a postavila na nohy a ptám se „dobrý ??“ no chudákkoukal na mně přez ty potápěcí brejličky a myslel si něco o magorech usmál se a padnul zpátky
![]()
my tedka jeli s tim mym v toboganu ve dvou, ikdyz se to nesmi. A kdyz sjem v zatacce pred nama videla jakehosi prcka, tak mi zatrnulo. Jak jsme byli tezci, tak jsme jeli jak namydleny a chudakovi malymu to drelo. No jak kdyz ho vezme lokomotiva. Dole na nej cekal tatinek, tak jsem mu ho z podvody podala se slovy Se vam tam nejak zasek
chudak, doufam, ze nemel trauma
S_h_a_n_i_e píše:
Jo a pak ještě malej bratránek mého ex, byly mu asi tři roky, tak ještě pořádně neartikuloval. Měla jsem ho posazeného na klíně. A on se trochu naklonil dopředu a i si tam něco dělal ručičkou a říká, „teto, honim“… Já zpozorněla, říkám, řekni mi to ještě jednou, to samé. Řikam si, no potěš tedadneska je to celý nějaký rychlý. No ulevilo se mi, když mi to ukázal potřetí, tahal si za okraj svetříku a ukazoval mi, že voní… UFFF
Tak to je konec dneska teda už
Tak jsem se teda u diskuze dlooouho nezasmála ![]()
Bože, já už nemůžu, se tu můžu počůrat, řežu se tu jak blbá, děti…samozřejmě ještě nespí…na mě čumí jak na blázna
![]()
A já si na žádnej můj velkej trapas prostě vzpomenout nemůžu !
Holky tak jsem se dlouho nezasmála ![]()
Už jsem to tady někde psala, neni to můj trapas.. ale napíšu vám, co mi říkala babička.. 85 byla u nás na vesnici v obchodě.. A stojí vedle maminka tak prý 3 letou holčičkou a holčička začala.. ty jsi stará a nemocná?? Babička je veselá kopa tak říká ano já su stará a nemocná a všechno mě bolí a holčička se tam zamyslela a přes půl obchodu říká.. To brzo umřeš , že ![]()
Prý maminka vzala dceru a celá červená se hned brala k dalšímu regálu
latunka01 píše:
tak to jsem si vzpomněla na jeden šílenej sexuální zážitek![]()
![]()
Původně jsem chtěla anonymně,ale co - už je to deset let,tak bych se s tim měla vyrovnat
![]()
![]()
Jsem čtyři roky chodila s jednim takovym exotem,pak jsem se strašně,osudově a já nevim co všechno zamilovala do jiného kluka a když došlo na první sex,tak jednak jsem byla zvyklá na dost silný podprůměrný výkony,takže když akce trvala asi 10minut,tak už mi přišlo,že chudák musí mít nějaký problém,jsem přemýšlela,jestli se ho mám zeptat,to jsem ještě naštěstí držela ústa.No pak bylo po všem,tak jsem se chtěla romanticky přitulit,jenže jak jsem se hnula,tak se mi - sakra jak to napsat slušně - no zkártky z pipky se mi vyfouknul všechen ten natlakovanej vzduch nebo co to je a ozval se strašně hlasitej,táhlej zvuk
![]()
ten kluk se na mě vykuleně otočil,já nevěděla jak říct,že to nebylo prdnutí,tak jsem jenom plácla „hergot tys mi jí natlakoval“
![]()
![]()
![]()
![]()
dodneška z toho mám trauma a pamatuju si to do posledního detailu a myslim,že nic horšího se mi už v životě stát nemůže
![]()
![]()
Tak to znám
Stává se mi to celkem často, s partnerem se vždycky hrozně nasmějeme ![]()
holky já si ještě vzpomněla na jeden trapas.Bylo mi asi tak kolem 15 let.Jely jsme s holkami do letního kina.S námi samozřejmě i kluci z vesnice, neboť jsme se strašně moc bály pozdě domů na kole.Jel s námi i kluk, který byl děsně protivný a já ho prostě nemusela.Věčně se do nás navážel, no prostě frajírek.Jmenoval se Vančura.Oni byli starší a spíš tam jezdili balit holky.Tak tím pádem s námi raději ani neseděli a sedali si jinam.
No a když film skončil a rozsvítilo se světlo,měli jsme všichni za úkol kluky nějak posbírat, abychom se tedy nebály a nejely sami domů.No a já první uviděla Vančuru.Ale jak jsem ho nesnášela, tak jsem mu říkala Vančuráku.Jen mě v tu chvíli nenapadlo, že to Van se úplně ztratí a tím pádem vyzní jen to čuráku.
Všichni byli mrtvý smíchy, jen on koukal jak čert a drtil sklovinu. ![]()
Příspěvek upraven 25.02.12 v 09:00
tak můj trapas se stal před pár lety, kdy za mnou běhal jeden kluk,on byl moc hodnej ,ale fakt jako nehezkej a docela trapný vtipy ,no prostě snaživej ..a já to psaala jedný kamarádce na mobil jakej je hnusnej a trapnej a poslala jsem to omylem přímo jemu
![]()