Váš největší trapas :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
465
24.2.12 22:28

Když mi bylo asi 9,10 let, přijel za mým taťkou nějaký jeho kamarád na pokec i s manželkou. Já ani jednoho neznala, ale protože přijeli nečekaně a naši zrovna stavěli dům, a taťka měl v míchačce udělanej beton, omluvil se a řekl, že to musí jít honem dodělat a že se JÁ MÁM O NÁVŠTĚVU POSTARAT. Mám jim prý nabídnout občerstvení, uvařit čaj, nebo kávu, nebo jim mám dát, o co si řeknou. Tak fajn. Byla jsem vždy velmi poslušná dcera a tak když si paní požádala o kávu se dvěma cukry, uvařila jsem jí kávu (to už jsem uměla) ale problém pro mě nastal, když si pán řekl o „nějakou štávu“. No mě to sice bylo divné, ale chlap byl jak soudek, a já byla zvyklá poslouchat doslovně, tak jsem vzala hrnek a nalila mu do půlky čisté rybízové šťávy, která byla lepivá a sladká jak… Ale chtěl šťávu, tak dostal šťávu. :mrgreen: Do dneška sama sebe nechápu, proč jsem to udělala. :oops: Babička dělávala domácí rybízovku, která byla výtečná. Holky, když jsem mu ji podávala, tak se mi tákhle klepaly ruce… :lol: Chlápek si hrnek vzal, podíal se do něj, pak na mě, pak na svou ženu, znova do hrnku, a zeptal se mě, jestli to máme tak málo sladké a… vypil všechno až do dna. :D Ale mě to nedalo a zeptala jsem se ho, jestli to přece jen nechce zapít vodou!!! 8o 8o No chtěl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.2.12 22:29
careynka píše:
Alyss píše:
Já se tu tak nasmála, až mě bolí břicho :lol:Ještě jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída :mrgreen: Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál :mrgreen:
to ani nevim :-D

Doteď jsem se tim nikde nechlubila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.2.12 22:31

První návštěva se synem (3) u budoucích tchánovců
„Babi, vy nemáte vysavač?“
„Maminka vám ho půjčí, ať si tu můžete uklidit.“

:mrgreen:

Příspěvek upraven 24.02.12 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.2.12 22:31
Alyss píše:
careynka píše:
Alyss píše:
Já se tu tak nasmála, až mě bolí břicho :lol:Ještě jsem si vzpomněla. Ze začátku v prváku na střední jsme šly s kamarádkou pozdě na hodinu , letěly po schodech rychle do třídy, vběhly jsme tam (tedy jen já, ona stála u dveří a koukala, čehož jsem si já nevšimla), začala jsem vyhazovat věci na lavici a spustila jsem :" Dobrý den, my se omlouváme, tramvaje měly spoždění…"Tam hrobový ticho, tak kouknu - ona je tam uplně jiná třída :mrgreen: Nějak jsme si nepřečetly rozvrh, že máme být jinde. Tak jsem si to zase posbírala a šly jsme zase dál :mrgreen:
:-D doufam, ze jste nevlitly do Acka, tam byl samej samponek namachrovanej :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
24.2.12 22:32

Já si vzpomínám jak jsme jednou pařili na chatě u kámoše, bylo tam umyvadlo, ale ne odpad, takže pod tím umyvadlem byl postavenej kybl a voda tekla místo do odpadu do kýblu, no když byl plnej někdo ho vždycky vylil ven. No já si takhle myju ruce a koukám že kybl už je plnej a tu chvíli jsem ho vzala a automaticky vylila do toho umyvadla. Kluci ze mě měli prču. Byla to taková automatická reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena MadGirlNancy
24.2.12 22:33

Nedávno se mi stal fakt trapas - chodím na spinning a jela jsem s novým instruktorem a následující den na cvičení s dětmi se mě jedna matka, která taky na spinning chodí ptala, jakej byl a tak…Já do naprostého ticha, zatím se čekalo, až se všechny matky sejdou začala vykládat, jak je divnej, působí jak přiteplenej, smrdí potem a drmolí a neni mu rozumět, pouští šílený písničky a vůbec hrůza… a ona mi pak za rohem řekla :cert: - vidělas tu nakrátko ostříhanou paní? To byla jeho manželka… Jsem myslela, že se propadnu do země, fakt.

• Citovat
  • Upravit
14090
24.2.12 22:37
laducha píše:
První návštěva se synem (3) u budoucích tchánovců
„Babi, vy nemáte vysavač?“
„Maminka vám ho půjčí, ať si tu můžete uklidit.“
:mrgreen:
Příspěvek upraven 24.02.12 v 22:31
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628

Dcera, když byla menší, říkala kohoutům ( a slepicím) kok.ti, šly jsme u našich po dědině a Vikča u každého domku vykřikovala „kok.ti, kok.ti“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
careynka píše:
Alyss píše:
careynka píše:
Alyss píše:
:-D doufam, ze jste nevlitly do Acka, tam byl samej samponek namachrovanej :-D

Myslím, že to byli starší..ale moc jsem si je neprohlížela, možná Linda by si to pamatovala, když tam stála u těch dveří, tak je mohla zkouknout :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.2.12 22:41

Ještě jsem si vzpomněla na další (se tu nějak rozjíždím :D :oops: )

Psala jsem si s jednim klukem a nechtěla jsem si utrácet kredit, tak jsem psala od táty z mobilu…A jednou táta kouří na balkoně, přijde za mnou s jeho mobilem a čte mi smsku, která mu právě přišla: " Ležím ve vaně, napiš mi něco vzrušujícího" :oops: :oops: Tak to mi bylo tenkrát docela trapně i za toho kluka, jelikož táta mu samozřejmě odepsal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 22:43
Alyss píše:
Ještě jsem si vzpomněla na další (se tu nějak rozjíždím :D :oops: )Psala jsem si s jednim klukem a nechtěla jsem si utrácet kredit, tak jsem psala od táty z mobilu…A jednou táta kouří na balkoně, přijde za mnou s jeho mobilem a čte mi smsku, která mu právě přišla: " Ležím ve vaně, napiš mi něco vzrušujícího" :oops: :oops: Tak to mi bylo tenkrát docela trapně i za toho kluka, jelikož táta mu samozřejmě odepsal :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.2.12 22:43

Trapas mého (dospělého) bratra: Na chodbě paneláku v pátém patře jsme měli krásnou velikánskou palmu. Jednoho dne zmizela. Někdo ji prostě „otočil“. Naše sousedka, paní Šímová, se zajímala, kam jsme tu palmu dali, vždyť do bytu se nám vejít nemohla. A bratr jí s vážnou tváří oznámil: „Někdo jí ukrad, myslím, že to byla ta mrcha Šímová!“ No, paní Šímová na něj zůstala zírat s otevřenou pusou, když v tu chvíli to bratrovi došlo, a rychle se opravil: „Totiž Svobodová!!!“ Ale myslím, že to stejně moc nezachránil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.2.12 22:49
Ivana IZA píše:
Trapas mého (dospělého) bratra: Na chodbě paneláku v pátém patře jsme měli krásnou velikánskou palmu. Jednoho dne zmizela. Někdo ji prostě „otočil“. Naše sousedka, paní Šímová, se zajímala, kam jsme tu palmu dali, vždyť do bytu se nám vejít nemohla. A bratr jí s vážnou tváří oznámil: „Někdo jí ukrad, myslím, že to byla ta mrcha Šímová!“ No, paní Šímová na něj zůstala zírat s otevřenou pusou, když v tu chvíli to bratrovi došlo, a rychle se opravil: „Totiž Svobodová!!!“ Ale myslím, že to stejně moc nezachránil…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
24.2.12 22:50
werunkaw123 píše:
Teď jsem si na něco vzpomněla :mrgreen:Jednou jsme takhle v zimě s kamarádkou dobíhaly tramvaj, no už skoro zavírali dveře když jsem vlítla dovnitř totálně si na mokré podlaze rozbila hubu naplácla se tam, ještě pánovi srazila tašku všichni na mě koukali :mrgreen: no a kamarádka ještě doperlila jelikož ta to nestihla a jak skočila za mnou tak nabourala do těch dvěří přes to sklo to vypadalo tak komicky, ještě jí tramvaják pustil a ten pán jak si sbíral tašku povídá VY JSTE TEDA DVOJKA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak tet se asi do rána nepřestanu smát a možná se i počůrám :D začíná mně to bolet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.2.12 22:57

Teta šla k holičce, která jí krásně udělala hlavu. Teta jí chtěla pochválit, tak jí nenapadlo nic lepšího než: „Vy jste úplná ježibaba!“ Chtěla chudák říct čarodějka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová