Váš největší trapas :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3368
24.2.12 21:53

Šli jsme se synovcem do bazénu, bylo mu cca 2,5let. Scházme po schodech, Tomík zpomaluje a sleduje pána, co zrovna jde po schodech proti nám. Když nás míjel, tak Tomík koukaje na pána velice nahlas a krásně zřetelně pronesl: Ten pán je ale tlustej!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
24.2.12 21:53

tak jsem teď mluvila s mamkou, a prý to byl primář a ne ředitel :oops: ;)
Ale pověděla mi další trapas: Nevim, kolik mi mohlo bejt, tak tři, čtyři (?) Mamka už rozvedená randila se „strejdou“ a po pár schůzkách ho poprvé na odpoledne pozvala k nám domů. Já jsem si hrála v pokojíčku. Po chvíli jsem se šla podívat, kdo je to na návštěvě, a jak jsem vešla do obýváku, tak jsem prý zavětřila s dotazem: „Co to tu, maminko, tak strašně smrdí?“
Mamka nevěděla, jak taktně vysvětlit, že strejdovi takhle strašně smrděj nohy, a teda mlčela.
Já dál: „Že ty sis prdla?“
Mamka: „Ne, neprdla“
Já: „I jo, takhle to vždycky smrdí, když si prdneš“ :mrgreen:
No, strejdu už jsme neviděly :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.2.12 21:55
Petra1239 píše:
Tak já vám taky jeden přidám :lol:
Byli jsme v bazánu a tam na schodech do bazénu dítko obličejem dolu tam si tak splívalo,mohlo mu být kolem 3 tak nějak no koukám nikdo nic a přišlo mi že je tam dlouho tak jsem po něm čapla vytáhla ho z vody a postavila na nohy a ptám se „dobrý ??“ no chudák :oops: koukal na mně přez ty potápěcí brejličky a myslel si něco o magorech usmál se a padnul zpátky :D pán vedle se jenom tak usmál a já byla rudá snad až na zadku :mrgreen: :mrgreen: Chudinka snad z toho nemá trauma

Hmm, tos mi připomněla jeden dávno zapomenutý trapas. Jako teenager jsem byla s kamarádkou v bazénu … V hloubce jsem si stoupla na dno a zdálo se mi, že se nějak divně hýbe. No, trochu jsem se po tom "dně "prošla, načež vyplaval pán, který si na dně bazénu z neznámých důvodů medil v potápěčských brýlích, zhnuseně se na mě podíval a odplaval se potopit velký kus ode mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
24.2.12 21:55
jabarka píše:
tak jsem teď mluvila s mamkou, a prý to byl primář a ne ředitel :oops: ;)
Ale pověděla mi další trapas: Nevim, kolik mi mohlo bejt, tak tři, čtyři (?) Mamka už rozvedená randila se „strejdou“ a po pár schůzkách ho poprvé na odpoledne pozvala k nám domů. Já jsem si hrála v pokojíčku. Po chvíli jsem se šla podívat, kdo je to na návštěvě, a jak jsem vešla do obýváku, tak jsem prý zavětřila s dotazem: „Co to tu, maminko, tak strašně smrdí?“
Mamka nevěděla, jak taktně vysvětlit, že strejdovi takhle strašně smrděj nohy, a teda mlčela.
Já dál: „Že ty sis prdla?“
Mamka: „Ne, neprdla“
Já: „I jo, takhle to vždycky smrdí, když si prdneš“ :mrgreen:
No, strejdu už jsme neviděly :D :D

Ty máš fakt perly!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
24.2.12 21:56

mela jsem podobny zazitek, zila jsem jistou dobu v Londyne a prijela za mnou na navstevu sestra. Provazela jsem ji ruzne po pamatkacha a jeden den jsme byli u nulteho poledniku a chtely se vyfotit s kazdou nohou na jine polokouli, ale stal tam jakejsi chlapek a ja povidam segre „ach jo, tak pockame az ted debil odejde“ a ten pan se na nas usmal a povida „ja uz odchazim“ :D :D :oops:

makapi píše:
Byli jsme s kamarádkou za kamarádkou ve Francii, ta nás vzala na výlet na vodopád, šlo se tam takovou úzkou pěšinkou a před námi francouzská rodinka - pán a paní běloši, děti černoši. Předejít jsme je nemohly, tak jsme si vymýšlely story, jak přišli k černým dětem. Byly to opravdu úctyhodné spekulace, nemyslely jsme to zle, ale náramně jsme se bavily. U vodopádu jsem anglicky paní požádala, zda by nás nevyfotila a paní mi odpověděla česky. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.2.12 21:56

Já první lásce poslala smsku a zaměnila dvě slova. Místo „Když budeme chtít“ jsem napsala a odeslala „Když budeme chcát“ :oops: (pardon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
24.2.12 21:58

Výýborná diskuze :potlesk: :palec:
Mě teď zrovna jako na potvoru nic moc nenapadá …Teda běžně narážím do obrovských cedulí, kterých si všimne opravdu každej kromě mě , taky často padám…jednou jsem chtěla vykouknout z metra, na které jsme stanici a jednou nohou jsem šlápla přímo do díry mezi vlak a nástupiště :roll: Naštěstí jsem stejně rychle zase vyskočila a rovnou vystoupila :mrgreen: (Na noze jsem pak měla modřinu přes celý stehno)

A jednou při nějaké rodinné oslavě, ve chvíli ,kdy jsem myslela, že u mě stojí tehdy asi roční Matyáš a chce se nakojit, jsem vytáhla prso na právě procházejícího psa mých rodičů :lol: No.. ostatní docela koukali, co to tam předvádim :mrgreen:

Jo a jednou mě zastavil nějakej kluk, co nabízel od t-mobilu něco…A ptal se ,co mám za operátora apod..Tak jsem mu to řekla, s tím že nic nechci..A on na mě: " A co doma, rodiče a tak?" A já na něj:" Máma je v práci a táta si šel zacvičit?" - už jsem byla myšlenkama jinde , tak mi vůbec nedošlo, že odpovídám lehce mimo mísu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
makapi píše:Ty máš fakt perly!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já mam právě děsně nudnej život, mamka je akčňák :mrgreen: :mrgreen: Tak čekám, jestli se ten talent na trapasy s mateřstvim nerozvine :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617

mě se toho stává taky dost :D třeba včera jsem šla vařit oběd.začnu napouštět vodu do hrnce a v tom se zamnou vynoří můj přítel a začne mě tak vášnivě hladit, Nic jsem neříkala a nechala ho.Začal mi stahovat kalhotky, tak jsem se na něj otočila a vrhla na něj sexy pohled.Jenže pak mě položil ruku na záda a chtěl mě rychle ohnout dopředu , ale nedošlo mu , že nad dřezem jsou skříňky… Takže jsem dostala strašnou ránu do hlavy o dvířka :mrgreen: :mrgreen: jeho reakce na to byla „ou“ a tím ty sexy hrátky samozřejmě skončili a já s očima plnýma slz od záchvatu smíchu dovařila ten oběd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
24.2.12 21:59

A ještě jeden. Mladší dcera, když byla malá a učila se mluvit, vyslovovala jméno Péťa zřetelně jako p.ča. A protože mám hodně kamarádek jménem Petra, hnědovlasých, tak Aňa na každou jen trochu podobnou hnědovlasou paní mezi 20 - 50, kterou jsme potkali, ukazovala prstem a řvala P.ča, p.ča!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
24.2.12 22:00

Není nad to, když to druhá strana vezme sportovně :)

miricool píše:
mela jsem podobny zazitek, zila jsem jistou dobu v Londyne a prijela za mnou na navstevu sestra. Provazela jsem ji ruzne po pamatkacha a jeden den jsme byli u nulteho poledniku a chtely se vyfotit s kazdou nohou na jine polokouli, ale stal tam jakejsi chlapek a ja povidam segre „ach jo, tak pockame az ted debil odejde“ a ten pan se na nas usmal a povida „ja uz odchazim“ :D :D :oops:
makapi píše:
Byli jsme s kamarádkou za kamarádkou ve Francii, ta nás vzala na výlet na vodopád, šlo se tam takovou úzkou pěšinkou a před námi francouzská rodinka - pán a paní běloši, děti černoši. Předejít jsme je nemohly, tak jsme si vymýšlely story, jak přišli k černým dětem. Byly to opravdu úctyhodné spekulace, nemyslely jsme to zle, ale náramně jsme se bavily. U vodopádu jsem anglicky paní požádala, zda by nás nevyfotila a paní mi odpověděla česky. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25137
24.2.12 22:02

Tak to je fakt dobrý :) Člověk prostě zblbne :)

Alyss píše:
Výýborná diskuze :potlesk: :palec:
Mě teď zrovna jako na potvoru nic moc nenapadá …Teda běžně narážím do obrovských cedulí, kterých si všimne opravdu každej kromě mě , taky často padám…jednou jsem chtěla vykouknout z metra, na které jsme stanici a jednou nohou jsem šlápla přímo do díry mezi vlak a nástupiště :roll: Naštěstí jsem stejně rychle zase vyskočila a rovnou vystoupila :mrgreen: (Na noze jsem pak měla modřinu přes celý stehno)

A jednou při nějaké rodinné oslavě, ve chvíli ,kdy jsem myslela, že u mě stojí tehdy asi roční Matyáš a chce se nakojit, jsem vytáhla prso na právě procházejícího psa mých rodičů :lol: No.. ostatní docela koukali, co to tam předvádim :mrgreen:

Jo a jednou mě zastavil nějakej kluk, co nabízel od t-mobilu něco…A ptal se ,co mám za operátora apod..Tak jsem mu to řekla, s tím že nic nechci..A on na mě: " A co doma, rodiče a tak?" A já na něj:" Máma je v práci a táta si šel zacvičit?" - už jsem byla myšlenkama jinde , tak mi vůbec nedošlo, že odpovídám lehce mimo mísu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
24.2.12 22:03

Není to sice až takový trapas a po pravdě jsem teda v prvních chvílích trnula hrůzou, ale pak z toho byl hurónský smích. Starší děti mám z prvního manželství. S nynějším přítelem jsme bydleli v tu dobu celkem krátce. Dcerce byly asi 3,5-4, můj přítel ve vaně, já v obýváku žehlila a slyšim, jak dcera, která mu ráda v koupelně asistovala, stáčela rozhovor na pinďoury. Jak ho má velkej táta, jak Jirka (můj přítel) a jak Matěj (brácha). Tak jsem na ní houkla, ať jde za mnou a ona na mě volá: „Nemůžu, my se teď bavíme o pinďourech!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
24.2.12 22:05
S_h_a_n_i_e píše:
Já první lásce poslala smsku a zaměnila dvě slova. Místo „Když budeme chtít“ jsem napsala a odeslala „Když budeme chcát“ :oops: (pardon)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
24.2.12 22:06

Byl u nás chlápek zapisovat stav vodoměrů a dcera, zvědavá jako opice, lezla za ním a nahlas pronesla „Mami, ten pán SMRDÍ.“ Doufám, že nám nějaký ten kubík nepřipsal :mrgreen:

A můj
Jako puberťačky jsme s kámoškou chodily okukovat tabla, stály jsme u jednoho a já jsem pronesla „Teda ta Romana v prostřední řadě, ta je fakt STRAŠNÁ“ a paní, stojící opodál řekla „To je moje dcera.“ :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová