Váš největší trapas :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25136
24.2.12 21:09

bodka je slovensky tečka :)

kracmeratko píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
24.2.12 21:10

Ale v mluvě nepoznáš t a d.. Prostě oni mluvily o malém zvířratku s tečkami .. a sestřenka se tam na několik minut zamýšlela, které to zvířatko asi má boty, co je to za nesmysl..
Každopádně pro ně to byla velká sranda obzvlášt, když se to už dávno řeklo,že je to beruška a ona pořád přemýšlela, co má boty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.2.12 21:11

Já jako dítě spíš hodně dělala trapasy dospělejm, nevím kde jsem to pochytila ale jako tříletá jsem pusu nezavřela.
Například mě děda vzal na vycházku, tam nás zastavila jedna paní přímo na náměstí a říkala dědovi: „Jé, to je ale krásná holčička.“ A já jí na to nevinně odvětila: „Tatínek nemá ptáka ani koule.“ No děda mě popadl a vzal čáru. :)
Pak jsem s mamkou byla u zubaře. Mamce vrtal zubař zub a já jsem tam zatím vyprávěla jak maminka tatínkovi nasazuje parohy. :) Sestřička se zubařem se dodnes smějou, když tam přijdu, ale mamka tenkrát se tenkrát pod tou vrtačkou mrskala nějak víc než obvykle. :)
A třetí věc co znám z vyprávění. Jeli jsme s dědou vlakem v kupé ještě s jednou slečnou a já najednou z ničehonic roztáhla nohy, začala jsem čmuchat a říkám: „To mi ta kun.a dneska nějak smrdí.“ Chudák děda, tentokrát neměl kam zdrhnout. :lol:
Nevím kdo mě takový čuňačinky učil, ale trapasů jsem rodičům a prarodičům asi způsobila dost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411

Každopádně díky za vysvětlení, už jsem myslela, že mi to nemyslí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
kvaček píše:
Ale v mluvě nepoznáš t a d.. Prostě oni mluvily o malém zvířratku s tečkami .. a sestřenka se tam na několik minut zamýšlela, které to zvířatko asi má boty, co je to za nesmysl..
Každopádně pro ně to byla velká sranda obzvlášt, když se to uř dávno řeklo a ona pořád přemýšlela, co má boty..

no jako jo, kdyz mluvis, tak bych taky myslela boty, ale kdyz to tak bylo i napsany, tak si rikam Do prdele, ktery zvire nosi boty? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
24.2.12 21:12
nety píše:
Já jako dítě spíš hodně dělala trapasy dospělejm, nevím kde jsem to pochytila ale jako tříletá jsem pusu nezavřela.
Například mě děda vzal na vycházku, tam nás zastavila jedna paní přímo na náměstí a říkala dědovi: „Jé, to je ale krásná holčička.“ A já jí na to nevinně odvětila: „Tatínek nemá ptáka ani koule.“ No děda mě popadl a vzal čáru. :)
Pak jsem s mamkou byla u zubaře. Mamce vrtal zubař zub a já jsem tam zatím vyprávěla jak maminka tatínkovi nasazuje parohy. :) Sestřička se zubařem se dodnes smějou, když tam přijdu, ale mamka tenkrát se tenkrát pod tou vrtačkou mrskala nějak víc než obvykle. :)
A třetí věc co znám z vyprávění. Jeli jsme s dědou vlakem v kupé ještě s jednou slečnou a já najednou z ničehonic roztáhla nohy, začala jsem čmuchat a říkám: „To mi ta kun.a dneska nějak smrdí.“ Chudák děda, tentokrát neměl kam zdrhnout. :lol:
Nevím kdo mě takový čuňačinky učil, ale trapasů jsem rodičům a prarodičům asi způsobila dost. :)

no teda :-D :-D :-D kdes k tomu prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 21:13
nety píše:
Nevím kdo mě takový čuňačinky učil, ale trapasů jsem rodičům a prarodičům asi způsobila dost. :)

8o 8o tak s tebou bych chtěla někam chodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.2.12 21:13

Careynko, nějakej příbuznej ochotnej kazit dítě se vždycky najde. :) Nám zase synka učí sprostý básničky tchýně. :jazyk:
werunkaw123, já teda s takovým dítětem bych taky z baráku nevylezla, kdyby z něj padaly takový hlášky co jsem měla já. :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.02.12 v 21:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.2.12 21:14
nety píše:

jezis :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
24.2.12 21:14

Já nemám ani tak trapasy, ale spíš to, že běžně vrážím do věcí, shazuju věci apod … když někde něco shodím, tak se jen zasměju.
Ale když jsem si byla kupovat žehličku (manžel se mnou), tak mi prodavač začal popisovat co a jak … já ji měla vyhlídlou, vše zjištěno, tak jsem mu chtěla ušetřit práci a říkám: „jo jasně, prostě klasická LEDNIČKA“ (manžel se klidil z obchodu). A pak jsme ještě šli do obchodu s oblečením a tam jsem sáhla na bundu, co byla na figuríně, jen jsem chtěla osahat materiál … no a figurína letěla …
Ale jak píšu, je to u mě běžné, manžel už si pomale zvyká, ale moc se mnou nechce nikam chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.2.12 21:15

Já se tu ohromně bavím :mrgreen: , tak aby to nebylo jen na Vás-přidám i svůj trapas:
Na základce jsem měla kamaráda, celou dobu jsme spolu seděli-jediná jsem ho uměla zkrotit a taky se to ve třídě dost okecávalo :roll: a na konci sedmičky jsem si to pěkným trapasem stvrdila. Kamarád mi během hodiny špitá, jak si pořídil nového papouška a když jsme ho jako parta odpol.vyzvedávali, tak mě nenapadlo říct nic jiného, než: Ahoj, tak mi ukaž toho ptáka!! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
24.2.12 21:17
Hanulínek píše:
Já se tu ohromně bavím :mrgreen: , tak aby to nebylo jen na Vás-přidám i svůj trapas:
Na základce jsem měla kamaráda, celou dobu jsme spolu seděli-jediná jsem ho uměla zkrotit a taky se to ve třídě dost okecávalo :roll: a na konci sedmičky jsem si to pěkným trapasem stvrdila. Kamarád mi během hodiny špitá, jak si pořídil nového papouška a když jsme ho jako parta odpol.vyzvedávali, tak mě nenapadlo říct nic jiného, než: Ahoj, tak mi ukaž toho ptáka!! :oops: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
24.2.12 21:18

já se tu válim smíchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: škoda,že mi dochází baterka,no počtu si zítra :mrgreen: :mrgreen: jen jsem si ještě vzpomněla na trapas,co mi vyprávěla kadeřnice,když jsem u ní byla před porodem.Samozřejmě jsme probírali její porod cca před 25lety a tenkrát samozřejmě nebyli žádné jednorázové poporodní kalhotky,takže si prý ženské normálně drželi přes košilku vložku mezi nohama.Ona šla z pokoje do sprchy - přes celou chodbu - a šel proti ní hezkej,mladej doktor,tak jí bylo trapný tam před nim jít s rukou mezi nohama,tak myslela,že ten kousek kolem něj projde nějak důstojně,nahodila ladný krok,úsměv pozdravila a když ho minula,tak na ní doktor volá: „maminko,něco vám upadlo“ :jazyk: :jazyk: :jazyk: tak sbalila upadnutou vložku a zmizela jak nejrychleji uměla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25136
24.2.12 21:20

No jo, chytání za slovíčka … já jednou klukům, co se k nám stavily na návštěvu dala na stůl talířek a říkám „to máte na pytlíky“ (myšleno z čaje) … no samozřejmě, že se hned chytly. A protože rychleji mluvím, než myslím, stává se mi to často.
Na obědě v práci jsme měli hrachovou kaši a klobásu. Sendeme ke stolu (já a samý chlapi) a říkám: „doufám, že máte pořádný klobásy“ (protože běžně to byli hnusný moučný párky …) a tak bych mohla pokračovat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
24.2.12 21:22
avm3 píše:
No jo, chytání za slovíčka … já jednou klukům, co se k nám stavily na návštěvu dala na stůl talířek a říkám „to máte na pytlíky“ (myšleno z čaje) … no samozřejmě, že se hned chytly. A protože rychleji mluvím, než myslím, stává se mi to často.
Na obědě v práci jsme měli hrachovou kaši a klobásu. Sendeme ke stolu (já a samý chlapi) a říkám: „doufám, že máte pořádný klobásy“ (protože běžně to byli hnusný moučný párky …) a tak bych mohla pokračovat …
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová