Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Když už zakladatelka mluvila o tom odhalení.Dcery mi koupily halenku.Za krkrm a na zádech knoflíček,silonová,s podprdou nevhodná.Něco podobného jsem viděla na Daře Rolinc.Tak jsem si vyrazila na ostro,ale se sakem.Jenže bylo horko,sako jsem si rozepla.Šla jsem se zeptat do obchodu,kde míchali barvy,na jednu do obýváku.Byl tam velice ochotný pán,kolega je na obědě,ale pojdte nahoru do kanceláře,poptáme se,jestli by to někdo neuděl.Říkám,nevadí,my sem zajedeme později.Ne,jen pojdte,tam mne protáhnul,ještě dvěma místnostma,nikdo nemíchal,ale všichni byli vstřícní.Říkám,si to je dneska hezkej den.Pak jsme se domluvili,že si dojdu nakoupit a pán mi to mezitím s kolegou už připraví,kerý by už měl dorazit.Přídu k autu a chlubím,se jak jsem to zařídila a jak jsou tady všichni hodní.A táta povídá,no byli tam chlapi?Jo,proč,NO,máš celou kozu venkuNakonec jsem vynadala jemu a pro tu barvu jsme nešli
já jako školkové děcko v sámošce jsem vzala z regálu vitacit (starší ročníky pamatují) a místo do máminýho košíku jsem ho dala do košíku cizího pána - ten se na mě škaredě podíval, no a mně se udělalo tak špatně, že jsem se pozvracela ![]()
no trapasů bylo ještě dost od té doby, ale na žádný jsem už nikdy nereagovala takhle citlivě ![]()
To se nám stalo s mamkou nedávno. Roznášela nějaké oficiální pozvánky/poděkování či co. První bylo, že nacpala pozvánku do tašky a zmuchlala to, jak to chtěla narovnat, tak to zmastila (zmazala). Nakonec do obálky zalepila kamínek a když to házela do schránky, tak jí zůstala schránka v ruce. Položila schránku na sloupek od plotu a doufala, že nás nikdo neviděl… Letěli jsme od nich jak namydlený blesk.
Druhý trapas se jí stal včera. Chovala mého synka, který měl k obědu špenát. V nestřeženém okamžiku ji špenát vyblil do řasení u blůzky
Nevšimla si toho. Pak měla jednání a prý se na ní dotyční, se kterými jednala, celou dobu tak divně usmívali ![]()
@boball tak to je gól!!!!!
![]()
PS: ale nechtela bych byt v tve kuzi ![]()
Taky se přidám,páč se mi trapasy taky nevyhýbaj.Já si tuhle vzala takovou pěknou sukýnku a šla do obchodního centra nakoupit,pokoukat po obchodech,že si dám pak někde kafíčko…Jenže po chvíli courání se mi chtělo na záchod a od tý doby jsem se divila,proč po mě všichni tak koukaj
Až po nějaký době jsem zjistila,že jsem si tu sukni vzadu na jedný straně zakasala do kalhotek
Naštěstí jsem měla aspoň pěkný kalhotky ![]()
kdyz mi maminka meho pritele vzkazovala abychom si odsunuli postel od zdi ze rusime nase sousedy
Informace putovala nejdriv k sestre, pak k mamince a ve finale k nam
dlouho jsem tam pak nechtela chodit na obedy ![]()
Před pát lety jedu do práce metrem, pracovala jsem jako recepční, takže upravená, načančaná. Byla zima a teklo mi z nosu, ale neměla jsem kapesník. Opravdu jsem se už potřebovala vysmrkat, takže když jsem vystoupila, rozhodla jsem se použít deník Metro. Trochu jsem ho pomuchlala a řádně a důkladně se vysmrkala. Jedu nahoru po schodehc, pak tramvají a všichni na mě tak divně koukají.Říkám si, že jsem dneska fakt kočka. Přijdu do práce, přijímám klienty atd. až přijde jedna kolegyně a říká, že mám něco na obličeji. Ptám se kde a ona že všude. Jdu tedy na vecko a kouknu do zrcadla. Ze zrcadla na mě kouká úplně černý obličej! Nedošlo mi, že když se tiskařská čerň namočí, tak barví, takže jsem si při tom smrkání rozmatlala půlku novin po obličeji, dokonce jsem měla na čele písmenka
Hanbou jsem se málem propadla.
No, v prváku VŠ jsem šla oslavit s kamarády zkoušku z anatomie. Po tolika dnech stresu a téměř nejedení (ve stresu prostě nemůžu) jsem si dala dvě piva a šla na WC.
Když jsem vyšla, seděli jsme až na konci restaurace, celá hospoda na mne koukala, usmívali se a já si poprvé v životě pomyslela, že mi to asi sluší. Chyba lávky, u našeho stolu jsem zjistila, že mám celou řiť odhalenou, protože jsem si sukni ze zadu zastrčila za silonky. Mno a jako bonus jsem za sebou na podrážce mých elegantních lodiček táhla metr a půl toaleťáku ![]()
Ještě že se umím zasmát sobě samé
![]()
jo a jeste pred par lety jsem se rano loucila s manzelem a nevsimla jsem si ze mi prilepil na zada takovy ten zluty papirek z lednice kde bylo, knedliky jsou v lednici, maso v mrazaku a ja s tou cedulkou jela az do prace kde se mne ptal sef jaky ze knedliky mam k veceri ![]()
no mě se stal trapas,když mi bylo 15 let a já šla pprvé na gyndu.tam starý nevrlý doktor,prý ať si vylezu na vyšetřovací křeslo.no já samozřejmě nic nevěděla,tak jsem si na slavné křesla lehla na břicho a kolena zastrčila tam,kam se normálně dávají paty.Dr se setrou měli co dělat,aby se udrželi.No já byla rudá až tam…Teď na to vzpomínám s úsměvem,ale tehdy mi do smíchu nebylo