Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyAnnBH píše:
Sice to neni trapas, ale je to dost směšnénebo aspoň já se v té chvíli tlemila jak sviňa
![]()
![]()
Seděli jsme s přítelem u stolu. Vedle něj byly v mističce slané tyčinky. Pořád je uďobával a srkal jednu za druhou do pusy, přitom byl velice zaneprázdněn čtením televizního magazínu. Po chvíli se rozhodl, že si zapálí cigaretu. Vytáhl cigateu z krabičky, zase si vzal kus tyčinky, lapal rukou po stole aby našel zapalovač. A místo toho aby zase uďobl slanou tyčinku srčil si do pusy cigaretu, kousek jí ukousl a začal žvejkat. Já na něj koukám jak puk
On byl tak zaneprázdněn, že si celých 10 vteřin nevšimnul, že žvejká tabák
![]()
![]()
![]()
Jakmile viděl muj vyděšený výraz, tak mu to došlo a začal plivat zbytky tabáku po stole.
![]()
![]()
No to byste museli vidět. Já se málem počůrala
Radši anonym, ééhm. Vzhledem k tomu, že na sál jsem šla ve 14 hodin a malý byl venku v 15 hodin, tudíž se ani nestihl klystýr takže jsem porodníka posrala
@Anonymní píše:
Radši anonym, ééhm. Vzhledem k tomu, že na sál jsem šla ve 14 hodin a malý byl venku v 15 hodin, tudíž se ani nestihl klystýr takže jsem porodníka posrala
Myslím, že se stím určitě nesetkali poprvé. A hlavně za to si nemohla ![]()
@Anonymní píše:
tak to se stává
ale musela jsi se tedy cítit hrozně
![]()
Tak mě, když se narodil syn, bydleli jsme všichni v Praze a já v zimě jezdila pořád někde po městě, nazpátek často metrem nebo tramvají..no a jednou takhle v ukrutný zimě, tma jak v ranci(jak už to tak v únoru v pět večer bejvá) potřebuju nastoupit na Florenci do metra..tak jdu k tomu výtahu..vůbec to místo nemám ráda, já jsem trochu černá kronika, tak pořád čekám nějaký průšvihy, přivolám výtah a v duchu ho honím, ať se ke mě nikdo nepřidá, no na just starší chlap, od pohledu hnusák..no půlky jsem měla stažený, ale nastoupila jsem, on za mnou..Kočár jsem instinktivně šoupla za sebe, a´t teda zabije jen mě a jak jsem byla nervozní, tak jsem furt tak popotahovala nudle..no cesta dolů byla šíleně dlouhá a najednou…chlap začal lovit v kapse, no mě bylo jasný, že hledá nůž, že je to moje poslední minuta..a on mi podal papírovej kapesník..takovej dobrák..ještě, že jsem nezačala řvát
![]()
@radush11 píše:
Tak mě, když se narodil syn, bydleli jsme všichni v Praze a já v zimě jezdila pořád někde po městě, nazpátek často metrem nebo tramvají..no a jednou takhle v ukrutný zimě, tma jak v ranci(jak už to tak v únoru v pět večer bejvá) potřebuju nastoupit na Florenci do metra..tak jdu k tomu výtahu..vůbec to místo nemám ráda, já jsem trochu černá kronika, tak pořád čekám nějaký průšvihy, přivolám výtah a v duchu ho honím, ať se ke mě nikdo nepřidá, no na just starší chlap, od pohledu hnusák..no půlky jsem měla stažený, ale nastoupila jsem, on za mnou..Kočár jsem instinktivně šoupla za sebe, a´t teda zabije jen mě a jak jsem byla nervozní, tak jsem furt tak popotahovala nudle..no cesta dolů byla šíleně dlouhá a najednou…chlap začal lovit v kapse, no mě bylo jasný, že hledá nůž, že je to moje poslední minuta..a on mi podal papírovej kapesník..takovej dobrák..ještě, že jsem nezačala řvát![]()
Vtip:
(A): hej..haluz jak sviňa dneska. sedím tak doma…Slipknoty na maximální hlasitost, dohulil sem zrovna kvalitní brko a najednou koukám za oknem na mě mává nějakej chlap!
(B) Ve druhým patře?!
(A) jo…chvilku jsme na sebe koukali on mával a já mával jemu. Zapálil sem si a přemýšlel koho mi ten týpek připomíná. Najednou vzal nějakou sekeru a začal probíjet skrz okno dovnitř. Takovou paniku sem ještě nezažil. Začal sem utíkat na chodbu, tam byla černá mlha. Myslel sem že sem umřel a dostal se do pekla
(B) voléé
(A) Utekl sem do kuchyně a tam se schoval vedle lednice, ten chlap běžel za mnou a křičel na mě že musíme jít. Já na něj zařval,,to víš že jo ty magore" a hodil sem po něm talířem. Všude bylo cítit peklo. Nakonec mě chytil a táhnul k oknu, nedokázal sem se ubránit. Už sem myslel že poletím dolů na chodník a najednou sem viděl že k našemu oknu vede žebřík z hasičskýho auta. Ty vole on to byl hasič a u nás v baráku hořelo..
![]()
Nedávno před stěhováním jsem chodila k nám na sídlišti do obchodu často pro krabice od banánů, ale nic jsem nekupovala, jen vynášela prázdné krabice přes pokladnu. Jednou mně u dveří zastavil pán z ochranky, že se chce podívat, jestli něco v té krabici nepronáším a prohrábl ty tuhé papíry uvnitř a tam 5 banánů - no trapas!! Ale uvěřil, že o nich nevím a že už tam byly. Lidi hned od pokladny načumovali, co v ní pronáším. A do toho samého obchodu jsem musela narychlo vletět v den stěhování pro rohlíky, zmatky, chaos, já špinavé oblečení od prachu ( stěhovali jsme zrovna sklep )a u východu jsem začala pípat. Tak ten samý pán se hned šel dívat, co mám - měla jsem v pytlíku jen ty rohlíky, tak mně furt posílal znovu procházet a pak jsem v kapse objevila magnety
které jsem si narychlo šoupla do kapsy při balení magnetické nástěnky v bytě. Ještě, že jsme se odstěhovali ![]()
Ahoj holky, čtením zde jsem si určitě smíchem prodloužila život
. Tak můj. Bylo mi tak 15. Vyjeli jsme s rodiči a o dva roky mladším bratrem do Bibione. Škodou 120. Nadupaná až po zahrádku stanem a všeličím, kdo zažil si představí. Při cestě zpět řekl taťka, vedoucí jízdy, že Rakousko přejedem bez tankování a natankujem už za český. Jenže těsně před hranicema, byla tam fronta, popojíždění… prostě béňo došlo. Ani kapka. Takže zavelel a budem strkat. No hrůza pro mě, byla jsem strašně vymóděná, ta nejkratší sukýnka, botěnky na podpatku, pampolíbe na hlavě… a pěkně jsem strkala k hranici. Rakušáci čučeli jako puci, vše vyvrcholilo tím, že když jsme auto přistrkali k paní celnici, tak ji otec pozdravil Bon džorno.. a všichni padli, provoz na hranici se zastavil a všichni se zájmem sledovali, jak auto strkáme do malého kopečka k nejbližší benzínce.. no pecka, vidím to jako dnes
![]()
@lemyk
taťka koukám šprímař
to muselo být fakt povedené
![]()
Taky se nám tohle jedno povedlo a přímo na rychlostce, 3holky kolem 16cti let jsme tlačily samozřejmě frajerky nafintěný a jedinej chlap řídil
taky na nás troubili a čučeli snad všichni okolo
![]()
Ještě jeden jsem si vzpomněla. Mnoo, vždy jsem trpěla tím, že mám odstáte uši (holt mi je mamka nepřilepovala v dětsví izolepou, když tomu babička tak radila) no a na věnečku jsem chtěla být za hvězdu a vyčesaný vlasy hore, to hlavně. Na radu kamarádky jsem si je přilepila vteřiňákem a super spokojená vyrazila tancovat. Vše šlo dobře. Čas plynul, spokojenost. Jenže… při jednom pomalém tanci s mým idolem MŇukem..najednou cítím…a jedno ucho se při ploužáku odlouplo… no konečná. A ještě, jak bylo dlouho přilepené a najednou se odlouplo, nahrnula se do něj krev a bylo rudé jak semafor. Možná jsem ale byla rudá celá, zbytek mám uložen v hlavě jen mlhavě ![]()
Neviem, co je na tom pravdy, ale u nas sa traduje nasledujuca historka.
dievcina isla svojim prisnym rodicom predstavit svojho snubenca s tym, ze u nich prespi. vecera pri stole sa nesie v mrtvolnom tichu, otec zazera, mama sa bezuspesne snazi rozptylit atmosferu. chalan je chudak cely vystresovany.
v noci spi pravdaze v oddelenej miestnosti. z tych nervov na neho pride sra.ka. netusi, kde v dome sa nachadza zachod a nedovazi sa uprostred noci bludit, je to fakt akutny stav. tak sa vyse.ie do misy. jej obsah potom vykydne von z okna. a ze skoro rano to da naporiadok.
po splechnuti z okna vsak chudak zistuje, ze na okne sa nachadza sieta proti hmyzu! ![]()
rano ho tam nasla snubenica ako zapalkou vypichuje z dierok sietky kusky ho.na
![]()
A este jeden moj osobny trapas.
sla som na koncert svojej oblubenej skupiny. strasne sa mi pacil hlavny spevak, tak som sa nahodila s tym, ze sa pokusim nanho zaposobit. ked isiel na zachod, tak pre mna nastal ten spravny okamih. cesta bola kratka, tak som musela byt oslniva.
moja uvodna veta znela:
ahoj, som sa len chcela opytat, ze preco stale nosis tie satky na hlave.
odpoved:
lebo som plesaty!
moja reakcia:
eeee, vsak to je sexi.
![]()
hanbim sa za seba doteraz
![]()
@lemyk
lepit si ucho vteřiňákem
tak to mě málem sundalo ze židle
![]()